כדורגל עולמי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Nov 26, 2016.

  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    קבלו את מי שמוליך את טבלת כובשי השערים של הליגה השלישית בשוויץ - 15 שערים ב - 16 משחקים עד כה במדי איוורדון. 3 שערים יותר מהמקום השני.
    http://img.bfmtv.com/c/1256/708/617/b1779226e4a8213471cb5af1d0454.Xxx
     
    Last edited: Feb 9, 2018
    Roma likes this.
  2. Maccabi_Haifa Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    955
    Likes Received:
    210
    וואו!! חברים שימו לב לחתיכת שינוי הזה שאופא מבצעת בנושא הקבוצות שמעפילות למפעלים האירופאים לפי המיקום בליגה.
    שינוי ראשון ומאוד משמעותי. עד עכשיו הייתה תחרות בין איטליה לגרמניה על המקום ה3 בדירוג ששולח 4 נציגות לאלופות. לא עוד! אופא החליטה להגדיל את מספר המשתתפות באלופות ל4 גם בליגה שנמצאת בדירוג הרביעי.
    שינוי נוסף, שימו לב! אופא החליטה לשלוח את 4 הקבוצות המסיימות בטופ 4 של הליגות אוטומטית לאלופות בלי מוקדמות בכלל+ 8 קבוצות ממדינות נוספות זאת אומרת ש3/4 מהמפעל הזה נעול עוד לפני שהוא התחיל, ואם המשימה של קבוצה ישראלית להעפיל מתישהו לבתים של האלופות הייתה חצי אפשרית, עכשיו זה הולך להיות סופר קשה עד כמעט בלתי אפשרי לדעתי.

    אני באמת מקווה שאני לא כותב שטיות אבל אני עוקב הרבה אחרי אתר הדירוג של אופא וזה מה שהעיניים שלי רואות.
    תקנו אותי אם אני טועה, הכל נמצא בלינק הבא
    Preliminary Access List 2018/19 (please see notes below)

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
     
    Last edited: Feb 9, 2018
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    אתה מודע לכך שכבר לפניי שנתיים פירסמו את השינויים האלה?
     
  4. Maccabi_Haifa Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    955
    Likes Received:
    210
    חח אז פאדיחה. זה פעם ראשונה ששמעתי על זה. זה היה בשבילי חתיכת וואו

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לא ראיתי מעולם משחק מהליגה השלישית בשוויץ, כן ראיתי מהליגה השנייה ואם הוא במצב פיזי סביר אז אני לא מאוד מופתע מכך שהוא מצליח שם.
     
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    בקולומביה יצא לדרך המחזור השני. אנחנו בינתיים לא נראים טוב, אבל לפחות לוקחים את הנקודות. ניצחון מינימלי על המחליפים של אינדפנדיינטה סנטה פה מספיק לנו להשאר מושלמים, דיירו מורנו כבש בדקה ה-13 אחרי אסיסט של מקנלי טורס שחזר להרכב. במחצית הראשונה שיחקנו לא רע בכלל, אבל בדיוק כמו מיז'ונאריוס, גם הפעם המחצית השניה היתה קטסטרופלית והאורחים לא היו רחוקים מהשיוויון. הושער מונטי היה נראה לעיתים קצת חסר ביטחו וכמעט שוב אכל גול מרחוק, אבל בגדול היה בסדר גמור. מסתמן כשוער עם משחק רגל טוב, משותף הרבה במהלכו. הצמד האחורי היו ברגיירי ופיפה אגילאר, נתנו משחק סולידי ושקט בסה"כ. קסטלאני פתח הפעם לצד מקנלי ונראה שנוח לו יותר לשחק לצידו, סה"כ גם הוא מראה שיפור ממשחק למשחק. לטעמי ניסינו יותר מדי מהאמצע ופחות ניצלנו את המהירות באגפים וחבל.
    מבחינת סנטה פה, היא כרגע במטרה להעפיל לקופה ליברטאדורס ולכן ההרכב השני משחק, אבל הם כרגע גם עם 0 מ-2.

    אדי סגורה העניק ניצחון בכורה לאתלטיקו הוילה שרשמה זאת ע"ח דפורטיבו קאלי המאכזבת. הירוקים מחפשים עדיין ניצחון ראשון.

    אמריקה קאלי קיוותה להמשיך עם ניצחון שני ברציפות כשאירחה את טולימה שניסתה להתאושש מבחינתה מהפסד הפתיחה. אמריקה כבשה ראשונה בזכות כרמלו ולנסיה הוותיק בדקה ה-12, אבל בדקה ה-72 איזן סבסטיאן וייה לזכות האורחים שמשיגים נקודה ראשונה.
     
    Franco likes this.
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    אינדפנדיינטה מדיין שומרת על מאזן מושלם אף עם ניצחון חוץ בטונחה מול בויאקה צ'יקו. דווקא המקומיים עלו ראשונים ליתרון משער של ריסקוס, אבל מדיין הגיבה עם השיוויון של חסוס מוריז'ו ועם שער דרמטי בתוספת הזמן של אנדרס ריקאורטה. היכולת לא מרשימה אבל זה נראה בינתיים טוב לאדומים.

    האלופה מיז'ונאריוס רושמת ניצחון בכורה בבית על פאטריוטאס 0-1, הבלם דה לוס סאנטוס כבש גולאסו בדקה ה-50 מבעיטה לא ישירה. במשחק הבא צפוי לחזור לקווים המאמן הארגנטינאי, מיגל אנחל רוסו שמתמודד עם מחלת הסרטן ואושפז לאחרונה. עוד עידכנה היום הקבוצה ששחקנה הצעיר ואחד הכישרונות בליגה, סנטיאגו מוסקרה, יעבור לשחק ב-MLS במדי דאלאס.

    ג'וניור בראנקייה רושמת הפסד בכורה בחוץ לדפורטיבו פאסטו
    1-2 שבנתה קבוצה מעניינת במטרה להיחלץ השנה מהתחתית. דריו רודריגס ומייקל אורטגה כבשו את השערים למקומיים מול הקבוצה מבראנקייה ששיחקה עם הרכב מחליפים.

    אתלטיקו בוקראמנגה של המאמן דייגו קאניה לא מצליחה להרים את הראש. אתמול הפסד ביתי והפעם 1-2 לאונסה קאלדאס, שמצידה נשארת מושלמת. בוקארוס עלתה מוקדם ליתרון 0-1 משער של פרס ועוד יכולה היתה להגדיל אילולא מייקל ראנחל החטיא פנדל. קאלדאס הישוותה משער של אדר פאריאס ובחצי השני סגר ז'סוס קאבררה את הסיפור עבור האורחים.
     
  8. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    ליגה האלופות של אסיה - אליבאייב האוזבקי עושה בקהאם
     
    Franco likes this.
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    @Franco המגן השמאלי של דפנסה אי חוסטיסיה, רפאל דלגאדו, מגיע אלינו כמושאל. מכיר?
     
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לא טוב במיוחד, זוכר במעורפל מימיו בסנטראל שלא התרשמתי במיוחד וזה כנראה לא השתנה. אמור להיות מגן סולידי בליגה הארגנטינאית ולא מהפרופיל שלרוב מגיע לקבוצה בכירה כמו נאסיונאל. מצד שני, חוץ מזה שאני לא מכיר מספיק טוב, היה מקושר גם אלינו לאחרונה וגם אלמירון מעורב אצליכם וכנראה מכיר אותו טוב.

    לניס החתמה מעניינת שלכם. היה יהלום לא מלוטש בארחנטינוס, מהירות נהדרת, ובברזיל זה לא התרומם מעבר לכך. אולי החזרה לקולומביה תעשה לו טוב ואמנם כבר לא ילד אבל עדיין בגיל שאפשר לקוות שיצליח לעשות קפיצת מדרגה.
     
    idans10 likes this.
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    לניס כנראה אמור להיות העומק לליגה כשההרכב הראשון ישחק בליברטאדורס. האמת, אני לא מצפה ממנו ליותר מדי, יכול רק להפתיע. התאכזבתי שנפלה ההעברה של פביאן קאסטיז'ו, לניס אמור להיות זה שבא במקומו וזה לא אותו דבר.

    לגבי דלגאדו, אתה לא מעודד אותי במיוחד, הבעיה שמלבדו שני המגינים השמאליים האחרים בקבוצה לא יותר טובים. מאז שפאריד דיאס עזב לאולימפיה, העמדה הזו מאוד בעייתית אצלנו. חבל שלא לקחנו כבר את כריסטיאן בורחה לפני שעזב לטולוקה...
     
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    במשחק צמרת בקולומביה במחזור השלישי, אינדפנדיינטה מדיין נשארת מושלמת אחרי ניצחון על האלופה מיז'ונאריוס 0-1 משער של לאו קאסטרו, אבל שימו לב לבישול היפה של חרמן קאנו. בסה"כ היה משחק די שקול עם יתרון קל למארחים שניצחו בצדק. מי שעד עכשיו מרשים במיז'וס הוא השוער הצעיר של ונסואלה, ווילקר פארינייס, שמשחק עם המון ביטחון למרות גילו הצעיר והיה אחראי הלילה למניעת עוד 2-3 שערים.
     
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    פספסתי את החתימה של פארינייס בקולומביה, החתמה נהדרת ומקווה בשבילם שהחתימו על חוזה ארוך יחסית כי קשה לי להאמין שהוא לא הולך להתפתח לשוער מצוין. גם אם יישאר ביכולת שלו כיום הם יהנו ממנו, כמו שלדבריך נהנו ממנו הלילה, והסיכוי שיתקדם עוד הוא לא קטן.
     
    idans10 likes this.
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    בינתיים בליברטאדורס, בהמשך ייפתח דיון לשלב הבתים אני מאמין, באנפילד ממשיכה לעקוץ בדקות הסיום ומי אם לא סביטאניץ' הוותיק חוגג את השער הדרמטי. משחק כיפי יחסית מצד לצד שגם נגמר בהרבה שערים וכובש "מתנצל" אחד מכל צד - "פאפליטו" פרנאנדס אקס באנפילד, שחקן משמעותי באליפות האחרונה של המועדון. ומצד שני, ניקו ברטולו ששיחק קצת בנאסיונאל לפני כעשור וממה שאני ראיתי כן חגג את הגול אבל בשידור טענו שלא. עוד הופעה לא רעה לשוער הקולומביאני אם אתה תוהה @idans10 , הוא אולי נמוך יחסית אבל אתלטי מאוד.

    נאסיונאל מאוכזבת מהגול המיותר בסיום, אבל התוצאה עדיין טובה לה לקראת הגומלין בבית.



    במשחק נוסף מהלילה ואסקו דה גמא השיגה יתרון ענק לקראת הגומלין בגובה של קוצ'אבאמבה בבוליביה. 4-0, קליל עושה רושם, מול חורחה ווליסטרמאן הבוליביאנית. אני בעיקר נהנתי מהתזכורת לאצטדיון ההזוי של המקומיים עם הספסלים מאחורי השער ולא לאורך המגרש...



    קודם לכן, לפתיחת שלב זה של המוקדמות, סנטה פה הקולומביאנית נסעה לשחק בצ'ילה שם הסתבכה והתקשתה קצת מול סאנטיאגו וואנדררס מהליגה השנייה (הגיעה דרך זכייה בגביע הצ'יליאני).הצ'יליאנים מחזיקים במספר שחקנים שברגיל לא היו משחקים בליגת המשנה הצ'יליאנית, גם לא משהו חריג פשוט שחקני ליגה ראשונה לגיטימיים, שכנראה נשארו/הגיעו בשביל הליברטאדורס. בסופו של דבר הקולומביאנים ניצחו 2-1, אבל תפסלו את וואנדררס שכבר הדיחה את מלגאר הפרואנית בסיבוב הקודם!

     
    idans10 likes this.
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    כמו שאמרתי, חסר כרגע לקולומביאנים שוערים טובים ואם ארבולדה יהפוך לאחד כזה, זה יהיה נהדר. בפעם האחרונה שקולומביאני הצטיין בבאנפילד, הוא סיים כמלך שערי המונדיאל :p.

    אני מעריך שסנטה פה תעבור, היא כמובן קבוצה טובה יותר. אבל זה נכון שהם לא טיילו בצ'ילה וגם לא היה חסר שהמשחק ייגמר בתיקו. אבל גם עם יתרון וגם בבוגוטה, אני מעריך שבסופו של דבר הם יעפילו. מצד שני, זה כבר משחק שלישי ברציפות שהם לא מרשימים בליברטאדורס אחרי צמד משחקים פושר מול טאצ'ירה, גם לא בדיוק מאריות היבשת.