שקרן אידיוט וחיגר שכמותך! במשך שבועות הגדלתי להתעלם מרשימת השגיאות שאתה מנסה להחדיר אלינו לחברה. הגיעו מים עד נפש! דרוש אדם קטן, חלאה גדולה, כדי להשוות בין העוול שאתה גורם לחברה במדינה שלך לבין תאונות הדרכים שהן אחת ממכות המדינה הכואבות ביותר! אלפים ועשרות-אלפים של קורבנות הם לא כלי המשחק של חסרי-בושה וכבוד כמותך. מוטב כי תפסיק לזלזל בעמיתיך לעבודה ולפורום. לא מדובר בכותבים צעירים ותמימים שיאמינו למה שצ'רלטון שלחה אותך לשקר פה וההשוואה העיוולת למחירי הדלק שגויה. בזמן שאלה עלו עקב הישמדותם של שניים ממקורות הדלק הגדולים ביותר בארצות הברית- כמות ההיצע ירדה ב-15% בעוד שהביקוש נותר זהה, מחירי עוכרי העם והאזרח עבורם אתה עובד- עלו תוך קשר ישיר לתאווה של מעסיקיך בלבד!! אתה רוצה להשוות את ראשי החברה שלך ליצואני הנפט בדובאי להם קשרים ישירים לאל-קעידה? בבקשה- גם אתה מחבל! ואם אתה רוצה לדבר לעניין כבר: צ'רלטון שלמה מחירים שאף אחד לא היה מוכן לסכן, אמרת?! על מי אתה מנסה לעבוד? אפשר לחשוב שלפני שהגעתם אתה ושאר מיישבי השיקוץ לא שידרו פה מונדיאל!! שוב ברק, שוב שקר. עד מתי?? שאר הערוצים לא נותנים פייט? נכון!! כי אף אחד מהם לא רוצה לגבות מאיתנו מאות שקלים ולכן לאף אחד מהם לא תהיה האופציה להחזיר את ההשקעה. אתם נכנסתם למרוץ כדי להפיל אותם, להעלות את המחירים ולגבות אקסטרה. ברור שלכם יהיה תקציב בסיס גבוה יותר. וברק- אמרת שאנחנו עם מחורבן? כן! נכון!! בגלל תאווי בצע חשופי שיניים כמוך וכמו האנשים עבורם אתה עובד! צ'רלטון שתלה אותך פה להפיץ אותה ואת השקרים שלה. מי יתן כי העלמותך מעל גב הפורום תהיה מלווה בהעלמותה של החברה מעל גבינו העייף גם!
יש שם כבר מעל 4000 חתימות, תחתמו גם אני כבר חתמתי. ברק , לא יודע מה זול כל כך? מה אתם מנסים לזיין לנו את השכל עם ה-50 שקל לשנתיים?! זה פאקינג 1100 שקל!!! 1100 שקל!! יש לנו כזה אחוז אבטלה אדיר וכל כך הרבה נזקקים ואתם רוצים 1100 שקל? אתה לא מתבייש להצדיק את הגנבים האלה?! יופי לך שאתה רוצה לשדר מהמונדיאל ולא אכפת מאף אחד ועל הזין שלך כל אלה שלא יוכלו לראות את המונדיאל. אני מסכים עם כל מילה של אמפלמן לגביך ולגבי החראות שמעסיקים אותך.
1100 ש"ח זה כסף קטן לעומת החבילה של ליגת העל, הפרמיירליג לשתי עונות והמונדיאל. ניבולי פה לא ישנו את דעתי. זה שאתם קמצנים על התחביבים שלכם-זו אינה בעיה של צ'רלטון-המחיר הוגן בכל העולם יש פיי פר ויו, בלונדון משלמים ביוקר עבור כל משחק למשל. המציאות תוכיח בקייץ הבא שכל הניסיונות שלכם לא יצליחו והמוני בית ישראל ירכשו חבילות כדי לראות את ההצגה הכי טובה בעולם בחיר שווה לכל נפש.
למה אתה לא מגיב, הא?! ממה אתה מפחד? ממה אתה בורח? בוא, צעד צעד קדימה ותכחיש את מה שכתבתי פה למעלה! תגיד שאתה מאמין במה שאתה אומר. ולגבי השידורים ה"יקרים" מאנגליה: ...ת'מוזמן גם לפנות ללינק הזה ולשאול בריטים בעצמך: ........
הלוואי הייתי קמצן לתחביבים שלי...מה לעשות שלא כולם מליינים שיכולים להוציא 1,100 שקל?! הרי 1,100 שקל זה סכום קטן לאנשים שיש להם הורה אחד , או שני הורים מובטלים או כאלה שאין להם אפילו בית נורמלי , או אוכל. אתה יודע כמה אנשים במדינה מקבלים כסף משרותי הרווחה? אתה לא רציני אם אתה חושב ש-1,100 שקל זה סכום פעוט. אני אישית יודע שאם זה יהיה 1,100 שקל אז אני בטוח לא אראה את המונדיאל כי אמא שלי לא יכולה להרשות לעצמה להוציא 1,100 שקל וגם בחיים לא הייתי מבקש ממנה כזה דבר. סכום פעוט?! אני חושב שאתה בנאדם מגעיל שתומך באלה שמשלמים לו רק כדי לרצות אותם ולשדר מהמונדיאל וחושב שזה ממש בסדר לגבות 1,100 שקל מאנשים שאין להם כלום. זהבי הזה שמעסיק אותך הוא חרא יותר מכולם... נ.ב-רק אלה שיש להם יס או הוט יכולים להזמין. אלה שאין להם חברה אחת מאלה לא יוכלו להזמין. אז תכללו גם את אלה שאין להם יס/הוט וזה בכלל יוצא מעל 2000 שקל.
אין לי בעיה להוציא 1100 שקל, אבל גם אין לי כוונה. יש גבול. אני לא חושב שאף אחד חייב לי שידורים מהליגה האנגלית ולכן אין לי בעיה להזמין (כשאני רוצה, וזה קורה פחות ופחות בשבועות האחרונים בעקבות הזלזול בצופים). אבל המונדיאל, אליפות אירופה והאולימפיאדה הם גבולות שאסור לחצות. וצ'רלטון, כמובן, חצתה אותם. המונים בעם ישראל יזמינו? אני בספק. אני בטוח שאנשים יזמינו, אבל אני בטוח שרבים יתאספו ויזמינו בקבוצות כדי לחסוך. צ'רלטון לא הולכת לעשות רווח מזה. וברק... לטעון שבכל העולם יש פיי פר ויו זה דבר די סתמי. השאלה היא מה משדרים באותו פיי פר ויו ובכמה מדינות הולכים לדרוש תשלום עבור גביע העולם. הפכת לדמגוג אומלל בניסיון לדחוף קדימה את החברה שבה אתה מועסק, וזה נהיה פאתטי. אז מה, מישהו עשה ניסויים עם אנטנה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
דיי תפסיק להגן על צארלטון אני מכיר מלא אנשים שהם שבקושי יש להם כסף ואתה בא ואומר ש50 שקל זה שווה וזה כלום אבל אם תחבר את כול ה50 שקל זה יצא 1100 שקל ואולי למליינים כמוך שחיים בקיסריה והרצליה פיתווח יש כסף להזמין אבל ל80 אחוז מהמדינה יהיה קשה לממן את המונידאל זה נכון שלצארלטון יש את הזכויות וזה חוקי לגמרי אבל אם כול המונדיאל היה עולה 50 שקל תאמין לי שהם היו מרויחים הרבה מאוד זה שהם רוצים לתת לנו אותו ב1100 שקל הם רק יפסידו מזה ואם אלוהים ירצה הם יסגרו השנה
גועל נפש,פשוט נוראי. לא יאמן שאתה אומר ש1100 שקל זה מחיר סביר לדבר בסיסי כמו צפיה במשחקי כדורגל,כשיש כל יומיים בטלוויזיה כתבות על אנשים שאין להם כסף לדברים הרבה יותר חשובים. Ampelmann אתה צודק בכל מילה!כל הכבוד לך!
סופרגול, יש דרך להביע את הכעס שלך! ברק רק מנסה לשווק את מקום העבודה שלו, בזה אין פסול, אף אחד לא חייב לקנות, ואני גם מקווה שלא יהיו הרבה קונים, אבל מפה ועד לגידופים יש מרחק אדיר! מנהלים, אנא למחוק את כל החרטה הזה. וסופרגול, לך תמצא לך פורום אחר, כאן אף אחד לא צריך אותך!!!
אני לא מזמין "שבת של כדורגל" ולא מתכוון גם להזמין את המונדיאל. זאת הדרך שלי, בגלל שאני לא חושב שלקלל את צ'רלטון יעזור פה במשהו. אם מישהו פה דפוק, זה בטח לא אני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ברק, 1100 שקלים בשום פקטור אינו כסף קטן. גם לא למונדיאל, בטח למדינה שיש בה עדיין לא מעט מובטלים, או חיילים כמוני שמרוויחים 350-700 שקלים לחודש.
טוב -כל 1 ודעתו סופרגול הוא פחדן ידוע-ממשיך לקלל בעילום שם במקום להזדהות ולשאת בתוצאות של ההזדהות. העולם מלא שפנים הומואים שמעדיפים להתחבא ולקלל בחושך. אוי אלוהים-למה???