הרמה שלכם כבר מביכה-באמת... מה, מישהו מנסה להסתיר את זה שאני משדר שם??? אני מרוויח משהו מכמה אנשים מתחברים? כל מה שאני אומר זה שבכלכלה המודרנית זכותה של צ'רלטון לגשת למכרז ולהרוויח כסף. אין כאן דבר לא חוקי, לא תקין, לא יפה מי שדופק אתכם אלו הערוצים הפתוחים שמחוייבים לציבור ומשתינים עליכם
נכון, מי שלא רואה ערוץ הספורט וכן משלם אלפי שקלים לצ'רלטון הוא לא פראייר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx היגיון כזה עקום בחיים לא ראיתי. חוץ מזה ליגת העל והפרמייר ליג עדיין משודרות בערוץ הספורט והמנוי החודשי עולה 24 ש"ח. לא רק שאתה מזבל בשכל אתה גם מעוות את המציאות. כסף מרוויחים בעבודה קשה, צ'רלטון עושים בשביל הכסף הזה 0 אחד גדול. השידורים שלהם ברמה עלובה. אתה יודע מה, אולי העובדה שהשדר שלהם הוא הספאמר הכי גדול בפורום ורמת הכתיבה שלו היא כזאת: מסבירה הכל.
זכותה של צ'רלטון לגשת, וגם זכותה של צ'רלטון לא לגשת ולאפשר לערוצים האחרים להשיג את השידורים הללו במחיר שהוא הגיוני עבורם. אנחנו יודעים באיזו אופציה החברה אוהבת האדם הזו בחרה. אין סיבה שהערוצים האחרים ישלמו מחירים גבוהים במיוחד רק בגלל שצ'רלטון החליטה שהיא מוכנה. בקשר אליך ישירות, מה לעשות, השילוב בין המקצוע הנוסף שלך לעובדה שאתה גם משדר בצ'רלטון אומרת שיש לך עניין יותר ממסוים. אין מתחברים = אין שידורים/ערוץ בתשלום בעתיד = אין לך איפה לשדר. סתם היגיון בסיסי...
אה... לא בדיוק ברזומה שלי שים לב טוב-ערוץ 10 ליגת הקט רגל הארצית, ערוץ הקבוצות-תכנית הבית של מכבי חיפה, רשת ב'-שירים ושערים, גלי צהל-צעד וחצי, ערוץ 1-תקצירי ליגת העל ושדרוי ליגה לאומית, רדיו חיפה, ללא הפסקה, חדשות מתב המקומויות-ספורט ככה שלא אשאר בחוץ
עצוב שזה מה שמסתמן. ליגת העל בכדורגל והליגה האנגלית כבר עולה כסף, המונדיאל, ליגת העל בכדורסל, ליגת האלופות והליגה הספרדית בדרך. פשוט עצוב. איתן כבל, שניסה להלחם פעם בתופעה, וכל הח"כ, שצריכים לעסוק בנושא הזה, פשוט צריכים לקחת יוזמה ולעצור את כל זה לפני שיהיה מאוחר, ואוהדי כדורגל רבים פשוט יסבלו.
אנחנו לא נסבול כל כך. אנחנו נציף את מגרשי הספורט בארץ ואת השידורים מחו"ל נמנע מלראות. אמנם נסבול קצת, אבל הסבל של צ'רלטון יהיה גדול יותר.
אני לא חושב שהשיטה הזאת אז בכלל הוזכרה בשום שידור ספורט בארץ... בכל מקרה אני לא זוכר באיזה ערוץ אז היו המשחקים?
מר ברק רום! איני נוטה או מעוניין לבקר אותך על מעשיך וכן איני מוצא בך או בשאיפותיו של פיני זהבי את האויב. הצדק אף עמך כשאתה טוען שמהלכיה של צ'רלטון, מרגיזים כשיהיו, חוקיים לגמרי. צודק 100%. אבל, וזה אבל מאוד גדול: הדרך בה שתלה אותך חברת צ'רלטון בפורומים אלה ואחרים על מנת שתפיץ שקרים וחצי-אמיתות זכורה לנו בעיקר ממשטרים אפלים שעלו ונפלו במהלכה של ההיסטוריה!! נוסף על כך, אני משוכנע כי אפילו אתה מתקשה להאמין לפחות בשליש מהמילים אותן אתה כותב בעצמך!! איני פוסל את היותך אדם נוח והגון, אמנם כאשר אתה מאשר לעצמך לפעול אחר הוראות מסוג זה- מוטב כי תתבייש בעצמך!
ומה משותף לכל הדברים הללו? נכון, מדובר בשידורי ספורט מקומיים. יש משהו מאוד מיוחד גם בשידורי ספורט מהעולם, ואם לא צ'רלטון, לא בטוח שתהיה לך דריסת רגל שם כי הרוב שייך הרי לערוץ הספורט עם מלר, יעקובי ודומיהם. אין מה לעשות, ברק. כשמישהו שמועסק ע"י צ'רלטון מגן כל כך על החברה שלו ומנסה להסית את האש ליריבות והמתחרות - כך בדיוק זה נראה. יכול להיות צדק חלקי בדברים שלך אבל לא צדק מוחלט כמו שאתה עושה מזה, שערוץ הספורט וערוצים 1-2-10 הם האשמים וכו'.
שלום, אני משתתף שכותב באופן קבוע בפורום אחר ובעיקר על הכדורגל ההולנדי, אבל רציתי להגיב כאן היות שיש לי כמה דברים לאמר למר רום הנכבדף שמייצג כאן בפורום את חברת צ'ארלטון. אז ראשית אתה צודק שלא צריך לכתוב הודעות של כמה שורות כדי להעביר מסר חד, אבל יש גם דרך יותר תרבותית ונעימה להעביר את המסר. אתה חייב להבין שיש מרמור גדול מאוד בקרב אוהדי הכדורגל והספורט(בעיקר הכדורגל) בארץ אשר נאלצים לשלם סכומים גבוהים עבור הדבר אותו הם אוהבים והנקודה הכואבת היא כמובן שה"דבר" הזה ניתן פעם בחינם או שבעבור הרבה פחות(ולא רק העלייה במדד היא זו שגרמה כמובן לעלייה). לגבי ערוץ הפורט גם כאן יש הרבה מאוד טענות אבל לבוא ולאמר כי משלמים חמישים ש"ח בחודש ולא מתלוננים זו כבר הגזמה, אינני יודע כיצד מתומחר הערוץ בהוט אבל ביס עלותו היא 19 ש"ח ולרוב אוהדי הספורט הוא כלול בחבילה והם לא משלמים עליו תוספת תשלום. יש את חבילת הבסיס ועוד שלוש חבילות או ספורט וחבילה נוספת(כשמי שרוצה יכול להוציא יותר מיס, אבל זה כבר לא מענייננו). אגב ערוצים הפתוחים כפי שאתה ממשיך לטעון לא מחוייבים אלינו הם מחוייבים ראשית כל(הערוצים המסחריים) לבעלי המניות ולרייטינג כמובן, וכמוכם הם חברות כלכליות. בעייה כואבת היא של ערוץ אחד שמחוייב כנראה רק למכבי תל אביב, ואליו באמת צריכה לקום צעקה. הטענה העיקרית כלפי צ'ארלטון שאכן עושה את הדברים לפי החוק, היא פשוט בחוסר הפרופורציות, כל חברה רוצה להרויח וכמובן שמי שמשלם את המחיר הוא האזרח, אבל מכאן ועד לדרישה אסטרונומית שכזו עבור שידורי המונדיאל, זו כבר ממש חזירות. מרבית חובבי הכדורגל בארץ, לא ממש מעוניינים לקבל בכח את הליגה האנגלית והישראלית המשובחת שלא לדבר על שידורי הכדורסל בחינם... אלא לצפות בשידורי המונדיאל בלבד ואני מדבר על חובבי הכדורגל הספרדי(אגב שני שידורים כל שבוע עד עתה בערוץ 5+), איטלקי, גרמני, צרפתי דרום אמריקאי או סתם חובבי נבחרות ברזיל והולנד כידוע שתי הנבחרות המועדפות כאן בארץ יחד עם האנגלופלים (בין המפרנסים הגדולים של צ'ארלטון). ואנו שאיננו מחובבי הכדורגל האנגלי(ורבים גם לא ממש סופרים את ליגת העל שלנו..) נאלץ להיפרד ממאות שקלים על מנת לצפות במה שעלה רק לפני ארבע שנים מקסימום 25 ש"ח לכל המונדאיל וברמת ההפקה הגבוהה של ערוץ הספורט. אני כמובן מודע לכך שצ'ארלטן קנתה את זכויו תהשידור בממון רב, אבל קשה יהיה לאדם הממוצע לשלם כל כך הרבה עבור המונדיאל בלבד(עדיין איני יודע מה תהיה העלות שלו בלבד ועל פי מה שהבנתי זה יהיה בסביבות כמה מאות ש"ח), כאשר יש לקחת בחשבון שכרגע משלמים רק עבור הכבלים או הלווין למעלה ממאתיים ש"ח בחודש, ללא כל תוספת עבור כדורגל. אז רק עבור חודש ימים שבאמת חייבים צפייה לשלם עוד כמה מאות שקלים זה גובל באבסורד, ולאחר שראיתי את הנתונים של מחקר ידיעות אחרונות(ואגב הייתי הקיץ באירופה והיורו בהחלט שורף) זה רק חיזק אצלי את הדיעה כי המחיר צריך להיות נמוך בהרבה. חס וחלילה לא בחינם, כפי שמציעים מספר חברי כנסת(שאולי גם הם יעבדו בחינם, גם ככה הם לא עשו בינתיים דבר לטובת אוהדי הכדורגל פרט לדיבורים) אבל חייבת להיות פשרה יותר נורמאלית, לפחות תשלום פר משחק או מה שהיה עד לא מזמן אופציה ראלית מאוד על פיה תהיה חלוקה בין ערוץ 10, 2 5+ ואחד. אבל בינתיים המחיר הוא גבוה מאוד ומי שירויח יהיו בלי הבארים. כי כאן אפילו אם תנסו בכוח לא יהיה משתלם לקנות את כל החבילה אלא ללכת מספר פעמים לפאב\תחנת וינר עם פיצריה כמו שיש סמוך לביתי) ולראות מספר משחקים מעניינים.אני מניח גם שהרבה אנשים יתארגנו ביחד, או לחרם(האופציה שאני יעדיף) או לפחות לתשלום משותף וצפייה משותפת. כך שהמחיר יכול להיות חרב פיפיות.