פרט לשני המרכזיים!!! בגרמניה אין כלום, או שתשלם או שתראה תקצירים אחריי שהמשחקים הסתיימו... אבל בוריס כל הנושא הזה נוגע במונדיאל, ולפי מיטב הבנתי כמעט בכל אירופה המשחקים ישודרו בחינם.
כן, אבל אי אפשר להפריד את המונדיאל מהחבילה הכוללת אנגלי וישראלי. הזעם על צ'רלטון אינו במקומו, מי שהיו צריכים לדאוג לכם הם ערוצים 10, 1, 2 וערוץ הספורט שגובה מכם כבר שנים מנוי חודשי
כל מי שהתחיל לשלם לכדורגל הישראלי בתחילת דרכה של צ'ארלטון הביא את זה לעצמו . הרי זה היה ברור שהם יתחילו ממשהו קטן (ליגת העל) ויתקדמו לאט לאט (ליגה אנגלית והליגה בכדורסל) ועכשיו הם חושבים בגדול (מונדיאל) . זה שיש לנו אנשים טיפשים במדינה , צ'ארלטון לא אשמים הם באים לעשות כסף. אם לא הייתם משלמים בהתחלה ומחרימים אותם כל זה לא היה קורה.
אתה כל כך צריך את הכדורגל הישראלי ??? יש לך את ספורט 5 ו5 פלוס . ששם קבוע תשלם סכום קבוע שלא יעלה ותקבל ליגה ספרדית , איטלקית,גרמנית,אנגלית , צ'מפיונס לי ג, אוופ"א , מוק' יורו או מונדיאל,משחקי ידידות... שם לא יקחו לך אלפי שקלים בשביל לראות את זה , ואל תשכח איפה ראית את מונדיאל 2002 עם שדרים על רמה
ערוץ הספורט ממשיך להתל בכם פראיירים יקרים. הוא ויתר על הכדורסל, ליגת העל בכדורגל, הפרמיירליג ותכנית הסיכום מליגת העל. עכשיו הוא בחוץ גם מהמונדיאל, מתי תבינו שצוחקים עליכם בעיניים שם. מעניין מאוד שעל החמישים שח מנוי שלהם בחודש אף 1 לא מתלונן, יא סתומים
יאללה די עם החארטות שלך לך הביתה כבר! איך שאמרו פעם על הממשלה אני אגיד עליך ועל צ'רלטון: מושחתים נמאסתם!
ברק, מספיק לסמא עיני אנשים... כולם אשמים חוץ מצ'רלטון? הייתי שמח לומר שאתה פשוט מביע דיעה, אבל זה נראה יותר כמו קמפיין לחיזוק שאיפותיה של צ'רלטון לפתוח ערוץ בתשלום משלה תוך כדי החלשת ערוץ הספורט. אכן, צ'רלטון הקטנה, החביבה והמסכנה. ערוץ הספורט מסרב לקנות שידורים אז פיני זהבי וחבריו, בחירוף נפש, נלחמים למען הצופים מול האויב של אביב גלעדי וחבריו... oh please... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx