ניב רסקין? מה הוא קשור? נגמר המסע ההירואי של ישראל אז יותר על מה לשדר? שישאיר את העבודה לארבל-יעקבי-מלר.
הוא ויתר על הצעת ערוץ 1 לשדר העונה את מ.ת"א כדורסל-להערכתי ערוץ הספורט רצה לפצות אותו ביותר שדורי ספורט ויותר כסף
מאיפה לעזעזל הביאו את ניב רסקין לעולם הכדורגל?!?!? המצב בערוץ כל כך נואש????? שימשיך לשדר כדורסל תיכונים למה לעזעזל דוחפים אותו לעולם הכדורגל???
מה רסקין מה??? הוא נראה כמו ילד מבחנה שמתאים לקורס 5 יחידות בפיזיקה בטכניון! מה הוא קשור?! ודרך אגב לפי דעתי הכי הרבה לשלם על משחקי המונדיאל זה 100 ש"ח שזה מחיר יחסית סביר לכמות המשחקים וחשיבותם... גם צריך לעשות עיסקה כזאת שאנשים יולכו לקנות חצי מהמשחקים או משחקים בודדים במחירים מוזלים, כמו למשל 3 משחקים ב-20 ש"ח או חצי מהמשחקים ב-60 ש"ח...דברים כאלה.
כל שדר לא משנה מה דוחפים אותו לסוג אחר,בסוף שזאבי יפרוש הוא ישדרן קרבות ג'ודו אני רואה אותו כבר משדר משחקי כדורגל. החלטות טמועות בהחלט.
*סניף-סניף* אני מריח כאן שחיתות?! בזיון...רסקין לא צריך, לא משנה מה, להנחות ספורט שהוא לא מבין בו, אפילו אם הבטיחו לו ממש יפה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
טוב רגזני...צודק, לא קשור באמת לשחיתות. נתפשר על קומבינה? וגם אם לא, לפחות אתה מסכים איתי שלהביא כל דבר החל מכדורסלן ועד לסייף, שישדר כדורגל, זה לא לעניין?
ברק יש לי שאלה, כבר לפני הרבה זמן אמרתי על התוכנית שמתגבשת שיהיה ליגה אנגלית+ישראלית+מונידאל ב50 שקל לחודש עם התחייבות לשנתיים התקשרתי לפני חודש הם אמרו עדין בתהליכים התקשר לפני יומיים המזכירה פלטה כמה מילים בלתי מובנות בתהליך,האם ידוע לך מתי יגמר התהליך והמבצע יצא לתוקף?