כדורגל, ספורט לעשירים בלבד ?! נקווה שלא.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Engel Del Madrid, ‏30/7/05.

1. Riki Member

אממ.......לא
    אבא שלי למשל מוכן לשלם
    אני טסה לראות את המשחקים לייב בגרמניה
    אבל בכל זאת הנושא הזה מקומם אותי
    אני חייבת להסכים אם מי שרשם את זה
    ואם מי שרשם את זה
    אם הם ימשיכו בשלהם הם יבינו שזה רק מביא להם מפולת כלכלית מישום שקיום האינטרנט הוא שוק יותר גדול מערוצים בתשלום
    זהו צעד שגוי מבחינתם רווח לא יהיה.
    קשה לי להאמין שהם יעלו את המחיר מה שבטוח
    שאם הם מורידים 30% כולם יתלהבו ויזמינו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
    אבל בלי ספק עדיף לשמוע את וין צ'אן צ'ין השדרן היפני חחחחח

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

וין צ'אן צ'ין זה יותר שם וייטנאמי נראה לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

אתם במקרה הגרוע תשמעו את גארי דובסון וקרייג פורסט, רק צריך שמישהו יסביר לי במצלמות אינטרנט לפני

3. barakrom Member

מה זה משנה, הפקה לא הפקה. העיקר הכדורגל

4. Yeste Member

תקראו לי פרייאר ,אני מוכן לשלם גם 2000 ש"ח לגנבים בשביל לראות את ראול מניף את הגביע.

5. TariboWest Member

יסטה, זה לא חוכמה להגיד את זה, כי אין סיכוי בעולם שתראה תמונה כזו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

6. barakrom Member

מי יתחשב? צ'רלטון שהשקיעה מילינוים, תתחשב אתה בהם. מה זה קשור להתחשבות? התחשבות היתה צריכה לבוא מטעם ערוצים 1,2,10 והספורט ולא מצד חברה מסחרית

7. barakrom Member

לגביי אישית-אני ממשיך לחלום על שיבוץ במונדיאל הנוכחי, צ'רלטון תשדר וזה מקנה לי יתרון מסויים, אבל אדר זהבי חושב לסגור עם ארבל, וייץ ואינשטיין ולא נראה לי שהוא יהמר עליי. אם אגיע לגרמניה זו תהיה הגשמת חלום ילדות.
    לשירים ושערים, ערוץ 1, ערוץ 10, ערוץ הקבוצות כבר הגעתי, כילד חלמתי לשדר בערוץ הראשון ובשירים ושערים-אורי לוי ודני דבורין נתנו לי את הבמה שתי עונות וזה היה ענק, רק שמשם ממש אי אפשר להתקדם בגלל תנאי העבודה והשיבוץ המגמתי ברשות השידור-שובצתי אחרי פרימו וזה באמת כבר מגוחך!!!
    פריצת הדרך צריכה לבוא בשנתיים הקרובות-אם לא, כנראה שאני באמת לא טוב כמו שאני חושב, או שאולי זה למעלה מכוחי-הפוליטיקה בשדה השידור

8. Yeste Member

שיהיה לך בהצלחה בכול אופן

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני די בטוח שפיפ"א נותנת לילדים להצטלם לפעמים עם הגביע בשביל צדקה או משהו, אם לראול יש קשרים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Rafael Member

לא נראה לי, פעם אחרונה שבדקתי לא היו לי 1000 שקלים מיותרים בכיס.

שאלת חוקיות: במידה והמשחקים משודרים בתשלום, מותר לבעלי פאבים/בארים וכו' לשדר אותם אצלהם?
    אם כן זה די פותר את הבעיה, ויעשה את הצפייה במונדיאל הרבה יותר מעניינת

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מבחינה חוקית, אבל טכנית זה כמו שאתה מזמין בבית ומזמין חברים לראות, זכותך לא? מה שאני לא בטוח זה אם מותר להם לגבות כסף על זה, אבל מצד שני אפשר לגבות כסף בדרך עקיפין כמו התייקרות של שתייה והכל

12. Rafael Member

שיגבו כסף על שתייה או כניסה זה משהו אחר
    השאלה זה אם מותר לך לקנות את המשחקים ולשדר לקהל רחב מאד, ועל הדרך להרוויח על זה כסף
    אני לא יודע עד כמה זה חוקי

אם זה אפשרי, אני אפילו בעד. שיקחו 1,000 שקל, הפאבים ברחבי הארץ יקנו את החבילות, ועל הדרך יכניסו קופה בכלל לא קטנה. וכתופעת לוואי, תהיה אחלה אווירת כדורגל כל ערב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיף לכם, אני מונדיאל שני ברציפות צריך לתכנן הברזות וריצה מוקדמת הביתה מהביתספר. ומודניאל 2010 אני בצבא, חסר לברזיל 2014 לא להיות טוב מספיק!

14. barakrom Member

נראה לי שברים בהחלט יוכלו לקנות ולהתחבר-זה לגמרי חוקי

15. uri מנהלים

אני לא זוכר אם אמרתי את זה בטופיק הזה כבר או לא, אבל אני אומר זאת שוב. לדעתי המחיר 1000 ש"ח הוא זמני. אני חושב שצ'ארטון פירסמו מחיר כזה כדי שכאשר המונדיאל יתקרב ואז הם יורידו אותו נגיד ל-400 ש"ח אז רובנו נחשוב שעשינו את העבודה שלנו שהשפענו והורדנו 600 שקל! וכן נשלם. אם הם היו מפרסמים ישר 400 שקל, אז אנשים היו אומרים שזה מחיר גבוהה ושאותו צריכים להוריד.