מה לעשות שערוץ הספורט לא קונה כבר את כל הזיכיונות כמו בעבר?.. אני מבין שלרוב המשתמשים כאן שהם בני נוער או חיילים קשה להוציא 50 שקל בחודש אבל לאנשים בגילי זהו סכום סביר בשביל לשלם על מה שאנחנו אוהבים..
הדלק בארה"ב לא עולה במחיר בגלל חרם צרכנים! ולא מדובר בטלויזיה אלא באנשים שלא נוסעים לשום מקום בגלל העיקרון שהצרכן הוא לא זונה! וברק רום, עם כל הכבוד וזה כמובן לא אישי... אתה עושה תעמולה הכי משכנעת שאתה יכול כי מדובר במקור הפרנסה שלך ואני עושה תעמולה כי מדובר בכסף שלי (ושל כולם). תאכלס, צ'רלטון לא מצליחים וזה ידוע כבר... בניון לא ירים אותם למעלה כמובן. ורובסון, אנשי כדורגל שרופים כמוני וכמוך יש מעטים... הרוב עדיין לא משלמים למזלי וגם למזלך! כי יום אחד אם כולם לא ישלמו פשוט נראה כדורגל במחיר הוגן באמת.
אתה מחזק אותי עוד יותר שאתה מנסה לשכנע עד הרמות הללו... זה אומר שהמצב טוב יותר ממה שחשבתיhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא מנסה לשכנע בכלל, באמת שלא איכפת לי-אני אומר מה שאני חושב זו לא מלחמה פסיכולוגית בינינו, אני לא מרוויח כלום מכמות המתחברים
אם המחיר היה סביר הייתי משלם אני כנראה אראה את המונדיאל בערוצים זרים ודרך האינטרנט כי אני לא הולך לשלם כדי לשמוע את זביק זלצר ואחרים ברק,באמת שאני מכבד אותך אבל ההפקות של צ'רלטון הם על הפנים תלמדו מספורט 5 איך להפיק ארועי ספורט ולהפוך אותם למהנים באמת.אני חייב להגיד שאני כל שנה פשוט נהנה לראות את אולפן ליגת האלופות שלהם,ואת השידור עצמו הכל ברמה ובשביל 15 שקל בחודש מחיר סביר,שבנוסף לצ'מפיונס שהוא הארוע מס2 בכדורגל מבחינתי(אחרי המונדיאל) אני מקבל גם ליגה איטלקית,ספרדית,גרמנית,אנגלית,ישראלית וארגנטינאית+עוד תכנים שונים שהערוץ מציע.ואני משלם על כל זה 15 שקל בחודש.ההצעה של צ'רלטון היא 50 שקל בחודש פלוס ליגה אנגלית(לא כל משחקי המחזור אם אני לא טועה) וליגה ישראלית(4 משחקים,גם ככה כדורגל לא ברמה) והמונדיאל שלא כולל את שידורי הנבחרת(במידה ותעלה) ולא כולל חצאי הגמר והגמר.רק אני חושב שיותר שווה לי להישאר מנוי של ספורט 5+ ולראות את המונדיאל באינטרנט\ערוצים זרים ופאבים מדי פעם ?
כן אתה כן. אם אין מתחברים סוגרים ת'עסק... פוליטיקאי לא יכול לסבן פוליטיקאי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
2 דברים בוריק: 1. 40 שקל אנטנה ויש לך אחלה קליטה 2. מן הסתם זה לא ישאר במחיר הזה ואולי גם לא בערוץ הגנבים... לא לשכוח שהמונדיאל הקודם היה אמור להיות משודר רק ביס שבועיים לפני ובסוף הועבר ל5+. חברי כנסת, כל אירגון צרכנים אפשרי שיש לא יתנו לאף בית אב להוציא 200 שקל נוספים בחודש! אני מבטיח לכולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ישנו את זה וכולם יצפו במונדיאל.
הביטחון שלך פשוט מעלה גיחוך. אולי על אנשים כמוך ברק רום מתבסס, על פראיירים, כן, פראיירים, שפשוט נוקבים במחיר והם משלמים. אז אתה יודע, עם אנשים כמותך, שמוכנים לשלם, אני במקום צ'רלטון מעלה את המחיר ל2000. אתה הרי תשלם , בכל מקרה. תן לי לגלות לך סוד קטן,בוריס, אנחנו לא נרכוש את המונדיאל, אתה כן. כי רובנו פשוט לא יתנו לחברה כמו צ'רלטון לעשוק מאיתנו 1000 ש"ח. זה מתחיל ב1000 ש"ח, ומה הצעד הבא?
זה לא מתחיל ב1000 ש"ח זה התחיל בליגה הישראלית נמשך באנגלית ועכשיו זה הגיע ל1000 ש"ח כמובן שזה לא יעצר עם יזמינו.אני אישית לא אשלם 1000 ש"ח על המונדיאל.כי למען האמת אני מעדיף לשמוע את השדר היפני בלייבספורטס מאשר את ההפקה,שתהיה כלכך גרועה של צ'רלטון.