כל הכבוד לנבחרת הטורקית, עשו מעל ומעבר, ועוד זה הרכב טלאים. משחק פנטסטי, מלבד הפרעות השידור(חזן וארבל) ותקלות הלווין.ממשיך את הקו של היורו הנהדר הזה. נ.ב- אלטינטופ שחקן אדיר!
עם החתימה הזאת כ"כ גדולה והעובדה שלא ניצחתם נבחרת כמו ישראל ולא עליתם אני לא בדיוק הייתי מדבר על יכולות של נבחרות אחרות.. EL QUE NO SALTA ES UN INGLES :aaa021: משחק מצויין של הטורקים שפשוט ראוי להצדיע להם הגדולה בכדורגל היא לדעת להוציא את התוצאה גם במשחק רע - וזו גדולתה של גרמניה שכמה שאני 'לא מחבב' אותם, הם נבחרת גדולה וכל הכבוד להם. חבל שאין משחק על המקום השלישי שהיה נותן לנו לפחות עוד קרב מעניין אחד ביורו...
מה אתה משווה לי את יוון לגרמניה? גרמניה לא שיחקה במיטבה ,אבל להבדיל מיוון היא באה לשחק כדורגל ולא להפריע לשחק. זה שהיכולת שלה היום ובשלב הבתים לא טובה, אמרתי זאת. אבל להשוות אותה ליוון זה אפילו לא מצחיק. גולים ממצבים נייחים הם חלק מהמשחק, לדעת לדייק כל כך בהרמות והגבהות כמו שוייני ולאהם עושים זאת אומנות. בהחלט מלאכת מחשבת, מתאמנים על זה באימונים. עכשיו תמשיך להתפוצץ , איפה נבחרת אנגליה? אה, בבית!
פייי איזה יורוו !! לא ציפיתי לכזה אחרי היורו הקודם... ובקשר למשחק-טורקיה הפתיעוו אותי,ידעתי שהם נחמדים וזה,אבל גרמניה הייתה צריכה לפרק אותם.. בקיצור גרמניה-ספרד בגמר גרמניה לוקחת.. (וזה לא שאני אוהד גרמניה)
הכדורגל הבזוי מזכיר לי את העבר הפוליטי הבזוי... דברים בזויים הולכים ביחד בד"כ. זה היה לא במקום, קיבלתי, אבל פאק, איזה שוד... כן רודס, אם אנגליה היתה ביורו הזה הייתי עכשיו מספר על המשחק הנפלא של גרמניה היום ועל איך מגיע להם גמר עם הכדורגל המלהיב שלהם. נכון.
תזכיר לי, לא רכשת ממני חולצת גרמניה של שויינשטייגר לפני כמה חודשים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני גם אוהב את פיליפ להאם ויכול להיות שהוא טוב יותר מאלבס. אבל שאני כתבתי לא מעט שאלבס מחפה על ה"חורים" שהוא עושה כביכול עם התקפה נהדרת אמרת שמגן קודם צריך להגן. אבל לא משנה אין לי כוח להיכנס שוב לדיון הזה, בטח שזה דיון על חצי גמר היורו...
ואם אני אזכיר בכל הודעה שלי את הכדורגל המגעיל של איטליה ביחד עם העבר הפאשיסטי שלה ואת מוסוליני "המצעד לרומא"? אני בטוח שהרבה מהמשתמשים פה בפורום יעמדו על רגליהם האחוריות ויגנו על ארץ נבחרתם בכל מחיר.
אכישהו גם שגרמניה משחקים רע, כל השחקנים אחד אחד, הם נותנים לצופה הנטרלי את ההצגות הכי גדולות ודרמות גדולות. שוב משחק של חמישה שערים.
אתה שם לב למה שאתה כותב?! גרמניה עד כה שיחקה כמו שצריך רק במשחק מול פורטוגל..ולמה? כי פורטוגל היתה עד כה היחידה שהיתה מסוגלת להעיף את גרמניה לעזאזל... הם באו למשחק מול טורקיה אחרי ההצלחה על פורטוגל בראש קל ולא נחושים עד כדי כך...ועוד שטורקיה בהרכב של מחליפים...תראה איך הם נראו בהתחלה,לא ציפו למשחק כזה של טורקיה,קיבלו בראש ואז התחילו לשחק כמו שצריך, הביאו 2-1 ושוב הקלו ראש ואז מה קרה?הכניסו להם גול ושוב חוזר חלילה... גניבה?לא חושב....
אה כן, בגלל שאנחנו אוהדי אנגליה אז אנחנו מדברים משנאה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx מוזר, השנאה הזאת לא מנעה ממני לשפוך ים של מחמאות על המשחק שלה מול פורטוגל ועל המשחקים של הגרמנים במונדיאל האחרון. אבל כשזה לא מגיע זה לא מגיע. רוב היורו הזה גרמניה משחקת מגעיל ומשעמם, נכון שזאת בעצם חוכמה, אבל תענוג של משחק זה לא היה(אני יודע שלכם האוהדים זה לא אכפת, גם לי לא היה אכפת אם הייתי אוהד גרמניה), ולטורקיה הרבה יותר הגיע, הן על משחק של היום והן על כל הטורניר עצמו. מזל שהנציגה השניה של הגמר תגיע בזכות.