רגע אז אתה אוהד של?? אתה בן 28 עם ילדה אתה? עם אבא כמוך ..אני מרחם על הילדה :aaarofl: יש לי אחלה עבודה בלייצנות, אם אתה רוצה שלח לי קורות חיים בפרטי, חוטפים אותך תוך כמה דקות.. אני רואה את מבסוט מגרמניה(עלאק לא אוהד שלה, אתה שרוף של יורגן קולר וזאמר אתה!!...) אני לא דיברתי על גרמניה, נכון שהיא הגיע יותר לגמר אבל מבחינת זכיות שניהן במקום השני.
hartkh כמה זיבולי שכל אני שומע ממך. אתה מדבר על העבר, על הזכיות שבהם גרמניה ואיטליה שוות אגב, וזה לא חשוב מי הייתה ביותר גמרים, כי בסוף מה שזוכרים זה את התארים. ובכל זאת,היום זה די ברור לאיזה נבחרת יש יותר פוטנציאל, ועם כל הכבוד לגרמניה שלך היא לא בין הקבוצות הבכירות מהבחינה הזו, אז מספיק כבר לדבר שטויות כי אתה רק מבייש את עצמך.
זה לא משהו בלתי-אפשרי הסתברותית ש- 3 קבוצות עם נטיות הגנתיות יקחו את ליגת האלופות ברציפות. מגמה? נראה בעונה הבאה.
יקיר , איך אני יסביר לך את זה בדרך פשוטה : אתה לא ממש מבין גדול בכדורגל . לאטליה יש יותר פוטנציאל מגרמניה - אתה צודק אבל : בסוף מודדים את מבחן התוצאה , ואיטליה תמיד מאכזבת , הרבה דיבורים ובסוף לא עושים כלום . 2. מי כמוך יודע מה זה מבחן התוצאה , אתה תמיד מזכיר את זה , כשיובה מנצחת כשלא מגיע לה אתה תמיד מסתמך על מבחן התוצאה , ולא על ה"פוטנציאל " כי פוטנציאל יש גם לקרואטיה . 3. אתה ילד בכתה ח , וגם זה אוליי . 4. מילנזיי 22 - אני בכלל לא התיחס לדברים שלך , מכיוון שאתה מנסה לגרום לזה שנסתור מהדיון . אני לא ארד לרמה הנמוכה שלך . נ.ב : אתם שאוהדים איטליה , מה זה פוטנציאל ??? , אתם תמיד מסתמכים על מבחן התוצאה ומתגאים בה , אבל כשזה מגיע לנבחרת - שלא מצליחה , אז פתאום אין מבחן תוצאה , אלה יש פוטנציאל .
לא נראה לי שאתה בדיוק סמל להבנה בכדורגל, אבל נו מילא, אני לא יתווכח על זה איתך.. אני גם לא אתווכח איתך על נבחרות כי אני לא רוצה לסטות מהמטרה לשמה הוקם הדיון, אם אתה מעוניין תפתח דיון מאוורגן ואני יסביר לך בדיוק כמה אתה לא יודע על מה אתה מדבר. ורק נקודה קטנה קטנה שתבהיר לך משהו, אני אמרתי שלאיטליה יש פוטנציאל שלא ממומש, כפי שאני אומר על הרבה קבוצות בעולם שיש להם פוטנציאל שלא ממומש, כלל לא דיברתי על מבחן התוצאה או על משהו בסגנון, סה"כ אמרתי שמבחינת פוטנציאל לאיטליה יש עודף, ולגרמניה אין בדיוק משהו מיוחד , אתה מנסה להכניס לי מילים לפה שלא אמרתי. עד לפה בנושא הזה, אם אתה רוצה אמרתי לך כבר פתח דיון על זה ואמשיך לדבר על הנושא..
אני אתחיל את התגובה שלי ב 2 מילים: די לקנאה. אתה לא עושה את ההבחנה בין כדורגל הגנתי לבין כדורגל מכוער. ליברפול הגיעה לליגת האלופות כאשר ברשותה חלוץ אחדשכשיר לשחק במשך 90 דקות אז למה אתה מצפה? שהופיה יהיה חלוץ? שקארגר ישב ברחבה של הקבוצה היריבה? זה לא עובד ככה אם אתה לא נזהר בהגנה אתה אוכל אותה, ארסנל היא קבוצה מעולה להדגים את זה, נגד באיירן היא חטפה 3 גולים מכיוון שהיא ניסתה לשחק את הכדורגל שהיא משחק בפרימיירליג משמע כדורגל התקפי ללא דגש על הגנה חזקה וזו הייתה טעות כי פה זה אירופה חביבי לא הליגה אין לך יותר מדי הזמנויות להשיב את המצב לקדמותו לאחר שאתה סופג הרבה וארסנל עשתה טעות. אני חושב שהכדורגל של ליברפול ומילאן הוא מדהים למרות שהוא גם הגנתי באופן מוגזם קצת הוא ממש יפה אל תשכחו איזה קבוצות כבשו את הגולים היפים בטורניר (שבצ'נקו מול אינטר, גארסיה מול יובה) ככה שאני חושב שלומר שהכדורגל שמשחקות שתי קבוצות אלה הוא מכוער זה לא נכון. בנוגע לאלופות הקודמות אני אקח את מקרה פורטו אז אני לא בטוח בנוגע למשחק כי לאחר שריאל הפסידה והפינליסטיות היו פורטו ומונאקו אני פשוט עזבתי את העניין למרות שזו הייתה טעות מצדי מכיוון שכדורגל יפה וגולים יפים באים בדרך כלל ממשחקים פחות זוהרים. ולמרות שלא ראיתי את המשחק ממספר סיבות אני ראיתי לאחר מכן את הגולים והתוצאה הייתה 3:0 זה כבר מעיד שהכדורגל לא היה הגנתי, וגם אם הוא היה הגנתי אז מה לעשות ככה זה כשאתה מגיע למקומות האלה הספיגה בדרך כלל גומרת אותך ולכן ההגנה היא הקטע העיקרי במשחק.
ההבדל בין הכדורגל ההגנתי של ליברפול לבין הכדורגל ההגנתי של מילאן הוא שלליברפול היה רק חלוץ אחד כשיר - מילאן בארוש. למילאן לעומת זאת, יש את קרספו, אינזאגי, שבצ'נקו (!), קאקא, ועוד רבים וטובים. ליברפול משחקת כדורגל הגנתי לא מתוך בחירה, מילאן כן.
קאקא לפי מה שידוע לי לא חלוץ ואיזאגי רק לא מזמן חזר לשחק אחרי הפציעות שהוא עבר וד"א גם קרספו לא החלוץ הכי מוכשר בעולם
זהו,שלא.אתה רוצה להגיד לי שבמידה וסיסה היה כשיר בניטז היה עולה איתו,עם בארוש ועם לואיס גרסייה בהרכב בדלה אלפי או בסטמפורד ברידג'? ראפה בניטז הבין שבשביל ללכת רחוק באירופה הוא לא יכול להסתמך על סגנון משחק מהיר והתקפי כמו בליגה האנגלית.בגלל זה צריך להעריך עוד יותר את ההישג המדהים של המאמן המעולה הזה,שהבין שסגנון משחק התקפי לא יוביל אותו להצלחה מרובה באירופה(ע"ע ארסנל.ושאף אחד לא יתן בבקשה את הדוגמא של לברקוזן בשמינית הגמר,אני מדבר על משחקים מול קבוצות עדיפות,יובה וצ'לסי).הוא אמנם הפך את ליברפול לפחות אטראקטיבית,אבל ליעילה הרבה יותר.
יכול להיות שלא התבטאתי כמו שצריך. לא התכוונתי שבגלל הפציעה של סיסה היא משחק ככה, אלא בגלל שהיא קבוצה נחותה בהרבה מהיריבות שהיא העיפה. מילאן לעומת זאת, יכלה בקלות לדפוק ל PSV חמישייה בבית ולגמור אותה טוטאלית, דבר שהיא בחרה לא לעשות. זאת ידידי, פחדנות לשמה.
ברור שקאקא לא חלוץ, אבל תסכים איתי שהוא מהשחקנים התוקפים הטובים בעולם? וקרספו לא הכי מוכשר, אבל הוא נותן עונה טובה.
אני יודע למה התכוונת עם קאקא אבל אתה עושה את זה בכוונה כדי להראות את כל השחקנים ההתקפיים שלמילאן יש ופתאום לליברפול יש רק את בארוש מה אצל ליברפול רק בארוש מתקיף לבד? יש עוד שחקני התקפה.. נקרא לזה עונת התאוששות מהייבוש שלו בצ'לסי בינונית ביותר...
כול מי שאמר שליברפול שיחקה כדורגל מכוער בגלל שלא היה לה עם מה לשחק כדורגל טוב טועה!!! אני לא מבין למה אתם טוענים את זה !, זה שאמר את זה : אתה לא רואה שליברפול בגמר ? מה ? כאילו עם היו לה חלוצים טובים , והיא הייתה משחק שונה , זה עדיף ? תאמין לי לליברפול יש את הכלים , והיא עשתה את זה כמו שצריך , אני לא מסכים איתך בכלל . עלק ליברפול שיחקה ככה מתוך לא מתוך בחירה !!! עם זה היה ככה , גם מכבי ת"א הייתה מגיע לשלבים גבוהים , וגם כול קבוצה , כי הריי אין לקבוצות בינוניות כלים התקפיים . עריכה : ההודעה נוסחה מחדש, ואני מציע לך להירגע ומהר.
אם לליברפול יש כל כך הרבה כלים למה היא לא דפקה לצ'לסי רביעייה? זהו, שאין לה. ובכל זאת היא עשתה את זה כמו גדולה, וכל הכבוד לבניטז.