הדב האחרון שאני יודע לעשות, למסור מדוייק, או מ סירות חכמות, מין קשר כזה בשכונה, זה הדבר שאני כל כך אפס בו...להבקיע אני יודע טוב...וגם לשחק בהגנה.. אה, בנוסף בשער אני אפס, ומשחק ראש דווקא יש לי...ואני עוד דיי נמוך..
הדבר הכי גרוע שלי זה הסיום. לפעמים אני עושה דריבלים ממש יפים עובר 2-3 שחקנים ומחמיץ מול השוער... רק אתמול שיחקנו כדורגל ומתוך עשרות מצבים שהגעתי אליהם הבקעתי רק 3 ובמה אתם טובים? שוער ובלם זה התפקידים הכי טובים שלי. גם יש לי מסירות חכמות ומדויקות והרמות טובות אז אני יכול להיות קשר אחורי שמארגן את המשחק מאחורה. אתמול גיליתי שאני יכול להיות שחקן אגף לא רע. חלוץ וקשר מאחורי החלוצים אני אף פעם לא אהיה.
אני דווקא יכול לשחק מאחורי החלוצים לא רע, גם באגפים אני לא רע. חלוץ אני לא רע אבל לא סקורר ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בהגנה הדבר היחיד שאני טוב זה להיות מגן, בלם אני גרוע ושוער אני בסדר לא משהו. אבל הכי כיף בשבילי זה להיות פלימייקר מאחורי חלוצים.
גם אני וואחד פלימייקר, הדבר הכי טוב שאני יודע לעשות, אבל אני מעדיף לעשות את זה יותר מאחורה לא מאחורי החלוצים שאני אוכל לראות יותר טוב, אין על הפסים שלי, אני יכול לשים כדור על רגל של מישהו מכל המגרש בלי להסתכל. רבאק אני מתגעגע לכדורגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
ווי כבר מלא זמן לא שיחקתי כדורגל,זה חסר לי. גם אני מעדיף לשחק כפליימייקר למרות שבמשחקים בשכונה ואין ממש תפקידים.. יש לי שליטה טובה ברגליים,מסירה לא רעה,ואני עושה הגנה כשצריך.
אני הכי גרוע נראה לי בלהיות חלוץ כי אני לא יכול להשתלט מוחלט שצפוף אני שונא את זה... בתור "פליימייר" לתת פסים וזה לא הצד החזק שלי, אני תמיד רואה דברים כאלה אבל לא מוסר מדויק אני הכי טוב בהגנה וקצת בראש... רק חזרתי לשחק עכשיו בערך לא יודע מה אתה אומר כ"כ אבל לא הצחיק אותך כי עשיתי לך יבשה עזוב אותי עכשיו אין לי כוח לריב איתך
מה שמוביל אותי לשאלה הבאה דשא או אספלט? קטן או גדול? אני כעיקרון מעדיף מגרש דשא ושיהיה די גדול, רק שהשערים יהיו נורמליים, בגלל שאין לי טכניקה גבוהה מדי על המקום אני לא מסתדר בדרך כלל במגרשים צפופים, אני צריך שטח.
אני מעדיף מגרש גדול. קשה לי להשתלט על מסירות ולעבור שחקנים במגרש קטן. דשא או אספלט... אני די בטוח שאם היה יוצא לי לשחק על מגרש דשא טוב הייתי מעדיף דשא אבל כל מגרשי הדשא ששיחקתי עליהם היו עלובים. בחורף הכל בוץ ואין מילימטר של דשא ובקיץ זה 60% חול 40% דשא שצומח לגבהים ענקיים וצומחים עליו פרחים וכל מיני שטויות כאלה
אין לי העדפה, למרות שאני מעדיף ללכת למגרש אספלט קטן לפעמים כי זה טוב לשחק על שטח קטן. רק בגלל זה יש לי טכניקה יחסית ברמה, הטעיות והכל. דשא בקיץ אם יש זה ממש אחלה, אבל בתקופה ששיחקתי היה לנו מגרש 100% חול אחרי כל משחק מוציאים מלא חול ותאמינו לי לא כיף לשחק ככה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אספלט,אין צורך לנמק יותר מידי,פשוט יותר כיף לדעתי. מגרש קטן יכול להיות נחמד לאללה אבל צריך להיות בעל טכניקה טובה.. אני יודע שזה נשמע מצחיק,אבל לי אישית הטכניקה השתפרה כי הייתי מסתובב כמעט בכל מקום בבית עם כדורים קטנים,זה עוזר. אגב,לשחק על מגרש גדול 7 על 7 כולל שוער זה הכי טוב.
מעדיף מגרש גדול , כי באמת כמו שמישהו ציין לא תמיד אני מצליח להשתלט על מסירות, אבל לעבור אני יודע טוב,ובכל זאת אני משחק במגרש מממממממש קטן ,משחק בערך 5פעמי בשבוע,אה כן ואספלט הוא המועדף. שתפו- כמה פעמים אתם משחקים בשבוע בממוצע