סליחה, לא הסברתי את עצמי ברור. התכוונתי, שעד כדי כך אתה לא רוצה שישראל תנצח, אפילו כשהיא משחקת נגד נבחרת לא אהודה עליך?
בהחלט אפשר להבין למה. מאמן שדוחה מחזורי ליגה ואומר למאמנים כמה דקות לתת לשחקנים במשחקי גביע טוטו, שחקנים שלא מפסיקים לדבר על פרמיות לפני משחקים(בניון, איכס), יוסי בניון שלא מפסיק לקחת חופשות לפני משחקים של נבחרת ישראל ומודיע שמשום מקום הוא פצוע, מצפצף לגמרי על הקבוצה שמשלמת לו את המשכורת, ואחרי זה מודיע ש"הוא ישחק למען נבחרת ישראל גם אם יצטרך לקבל 483 זריקות", ובסוף משחק כמו הפרצוף שלו, נערות ליווי לפני משחקים, אנטי כדורגל פשוט מגעיל, אצטדיון ר"ג, כל הבלוף שנקרא כדורגל ישראלי.
מאז ומתמיד אהבתי ואהדתי את אנגליה, נבחרת ישראל לא מעניינת אותי ממש אבל אני לא מאחל לה כשלון, הייתי מעדיף שאנגליה תנצח 1-0 מאשר 7-0. אני מאוד מסמפט את הנבחרת הישראלית אבל לא יותר מזה, מאז ה5-0 על אוסטריה לא היה משחקאחד מעניין שלה. במשחק נגד אנגליה ברמת גן אני אמנם הייתי ביציע ישראלי אך רק מכיוון שלא היו לי כרטיסים ליציע האנגלי ולא היה אפשרי להשיג. את החולצה של מס'7 של אנגליה אני לבשתי בגאווה למרות, דווקא אנשים היו נחמדים אבל בעיקר כי חשבו שאני אנגלי ומאוד רצו להצטלם איתי משום מה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
נבחרת ישראל לא מעוררת בי שום רגש פטריוטי או אפילו טיפת אהדה. אני לא שונא אותה, פשוט לא אכפת לי ממנה. אוסף שחקנים בינוניים, תקשורת שמנפחת הכל, וכל הרחוב הישראלי שמזלזל בכל דבר שזז...אפילו בנבחרת אנגליה...רק בגלל דברים כאלה לפעמים בא לי שהם יחטפו בראש ויחזרו לקרקע. בינגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לירן, להשוות בין סיכויה של נבחרת ישראל לאילו של אנגליה לעלות ליורו, זה מעליב. להגיד "שנות אור" על הסיכוים של אנגליה לעלות ליורו זה גם מעליב. בניגוד לישראל,ויש לה סיכוי פרקטי לעשות את זה. בניגוד לישראל, היא מסוגלת לנצח כל נבחרת בעולם ביום טוב של 2 שחקנים בהרכב שלה. בניגוד לישראל, יש לה טונות של כישרון. ובניגוד לישראל, יש לה מאמן עם כבוד. אולי בלי שכל, אבל מאמן שלא היה דורש את כל מה שהחוצפן הזה דרש בחודש האחרון מהתאחדות הבובות בישראל. ואין לי משהו נגד נבחרת ישראל, שחקניה(פרט לאבוקסיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) או אוהדיה. יש לי משהו נגד המאמן שלה, נגד ההתאחדות שלה, נגד מי שמנהל אותה ונגד התקשורת מהמדינה ממננה היא מגיעה. הפרובינציאליות בישראל פשוט מבחילה, לכן אני לא אתנגד לראות 4/5/6/7 שערים נכנסים לרשת של אוואט. אולי זה יוריד את האף של התקשורת למטה.
נבחרת אנגליה היא השיא של הכדורגל האנגלי מבחינתי, משהו שמאחד את כל (או אולי רוב)אוהדי הכדורגל בממלכה לפחות ל90 דקות.זו איזושהיא פסגה בעיניי. מצד שני, נבחרת ישראל מייצגת את המדינה בה אני חי, ולעולם לא הייתי רוצה לראות אותה מפסידה. אני די חצוי מעצם המפגש, אבל גם אני כמו כולם יודע למי 3 הנקודות האלה יעזרו יותר. כי ישראל, גם אם תנצח, לא תעלה ליורו. אנגליה לעומת זאת חייבת את הנקודות כדי להשאר במאבק. הלוואי והמשחק הזה כלל לא היה מתקיים, כיוון שאני לא אהיה שלם בליבי עם אף תוצאה.
חשבנו שנגיע למשחק הזה שאנגליה כבר תהיה במצב הרבה יותר טוב לקראת היורו. ישראל זאת הנבחרת הקטנה שלנו, בכל מצב נתון רוב האנשים יהיו בעדה. ולפני שבכלל היא עוד פרצה לתודעה האירופית, אימצנו את אנגליה כנבחרתנו שלנו, הגדולה, שנלחמת ראש בראש עם כל השמות הגדולים. ושקרה הבלתי-ייאמן, ושתי הקבוצות ייפגשו. יש כאלו שיטו לצד כזה, ויש כאלו לצד אחר. גם אם אני מאוד מאוד מאוד רוצה להיות בעד אנגליה, לשמוע את "התקווה" לפני המשחק שווה בעיניי פי אין סוף מונים מ God Save The Queen. את "התקווה" שמעתי במקומות שגרמו לי לבכות. את God Save The Queen לא (טיול בפולין למשל), ככה שאני בעד ניצחון ישראלי. אבל אני כמובן לא אתבאס מכל תוצאה אחרת. (כמובן להבדיל מסיטואציות שבהם ניצחון או תיקו עשויים לעזור לקבוצה כזאת או אחרת בצורה כזאת אחרת)
אני לא אשקר. נבחרת ישראל חשובה לי והיא תמיד הייתה ותהיה הנבחרת השנייה שלי. עד אנגליה. מילדות תמיד הגוף רועד ויש הרגשה של מלחמת עולם שהאריות משחקים. אנגליה 3 ישראל 0. אואן צמד ואחד של למפארד.
אנגליה תקח כי ישראל לא ברמה שלה וזה משחק חשוב אז האופטמיות לא תעזור במקרה הזה.. חחח גם מצחיק אותי שאני שומע פרשנים שאומרים ששחקנים כמו דגו חייבים להיות מוזמנים לקראת אנגליה..מברוך דגו תבוא הישועה? עכשיו ברצינות, עם כל הכבוד לברוך דגו מה הוא יעשה כבר ?האנגלים יעשו ממנו נקניקיה...