ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדה שאפואל ניקוסיה הצליחה להעפיל פעמיים, רק בשיטה החדשה. הקפריסאית היחידה שעשתה את זה בשיטה הישנה היתה אנורתוזיס, שגם נתנה הופעה יפס בבית האלופות. במוקדמות עברה את ראפיד וינה ואולימפיאקוס בסיבוב מוקדמות 3, ובבתים עשתה תיקו ביתי עם אינטר של מוריניו, ורדר ברמן בבית ובחוץ וניצחה את פאנאתנייקוס בבית.

ההישג של אפואל הוא יוצא מן הכלל כי הוא לעולם לא ישוחזר, לא על ידם ולא על ידי שום קבוצה, להגיע לרבע גמר, קבוצה כזאת קטנה, נשמע הזוי. גם הפועל ת"א שלנו צריכה להגיד לפלאטיני תודה ולמעשה כל הקבוצות שהעפילו מאז עונת 2009/10. אני כמעט בטוח שבודדות הקבוצות שהיו מעפילות לצ'מפיונס בשיטה הישנה מכלל הקבוצות שהעפילו ממסלול אלופות ב-3 השנים של השיטה, אם בכלל היו מעפילות.

אם נסתכל על כל העולות מאז השיטה החדשה נראה שרובם ככולם נכשלו כישלון חרוץ, רובן סיימו בקושית עם 2 נקודות, כשהיוצאות מן הכלל, עשו יותר נק בבתים יחסית חלשים ללא קבוצות גדולות בשיאן, מה שמוכיח שהשיטה החדשה רק העמיקה את הפערים בתוך ליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/12
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו עדיין אומנם עסוקים במשחק המרכזי שהתקיים אתמול אבל בכל זאת הנציגה היחידה שלנו בליגת האלופות מארחת בעוד כשעה את באטה בוריסוב לגומלין פלייאוף העפלה לשלב הבתים. כזכור, חניכיו של לנדאו הפסידו 0:2 בשבוע שעבר.

בנוגע להרכב, המאמן גילי לנדאו כי לא יעלה עם שלושה חלוצים וזאת לאור החשיבות של אי ספיגת שער ואכן המאמן החליט לפתוח עם סינטהיו סלליך ולוותר על ברק בדש. שינוי אחד שנכפה על המאמן הוא הרכבתו של ליאור לוי במקום דושאן מטוביץ' שהורחק במשחק הקודם.

הרכב משוער: דני עמוס, אלעד גבאי, שיר צדק, סלאח חסארמה, ליאור לוי, רביד גזל, אדריאן רוצ'ט, דרקו טאסבסקי, סנטהיו סלליך (ברק בדש), שמעון אבוחצירא ולאסלו לאנצ'ה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ר"ג די קרוב אליי אז אני יהיה לי את הרבע שעה הנוספת עד שאני אצא לכבד את ק"ש. יש לי תחושה טובה, גם אם ק"ש תאכל פה גול חוץ, לא יודע למה, נקווה שזה לא הרצון הישראלי. אגב איצטדיון רמת גן עצוב שהמגרש ככה ריק, מה גם שכרטיסים זה 40-80 ש"ח שממש לא מובן לי למה עולה ככה. קש היתה חייבת להתעקש שהמשחק יהיה במושבה, חבל שלא עשתה כך, אני מאמין שאם אכן יהיה את הנס, אלא אם ההגרלה תביא לפה את אריות אירופה, המשחקים יהיו במושבה, כי אופ"א עצמה לא תסבול לראות את ר"ג ככה...ועכשיו הם מבינים את זה, הנציגים שלהם לפחות, ואני בטוח שהם אומרים לעצמם איזה טעות לארח פה קבוצה כזאת, תיהיו בטוחים שאם ק"ש עולה המשחקים יהיו במקום אחר, למרות החוקים המחמירים...

לא מבין למה אבוחצירה פותח במקום בדש שנמצא בכושר הרבה יותר טוב ממנו

4. alexshw Member

ק"ש: "זה משחק של מדינה שלמה"

בר"ג יש 2000 צופים.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

5. South Boy Member

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.
    לא רוצה לחשוב אפילו כמה קהל היינו מביאים את היינו במקום קריית שמונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_doh.Xxx

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף מקום על קו האמצע מעולם ר?ג לא נראה מזמין יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

קצת מצחיק להגיד מעניין כמה קהל היינו מביאים, קרית שמונה, קבוצה שההיסטוריה שלה התחילה מתי? 3-4 שנים?
    גם אם היום יהיו כמה אלפים בודדים, במשחק כל כך רחוק מהעיר, בשעה מאוחרת, ביום חול
    זה הישג נאה, ולא אמרנו כלום על זה שהעיר עצמה מכילה 22,000 איש בלבד, חצי מהאיצטדיון
    ושהיא פאקינג נמצאת 2 ק?מ מהגבול מלבנון. ככל שק?ש תזכה ביותר תארים, תשחק יותר באירופה ותהיה בצמרת, כמות האוהדים שלה תגדל, זו קבוצה סימפטית ומהנה ולא מושכת אנטגוניזם, במיוחד אם אני כאוהד מכבי בר לראות אותה ויבוא גם לצמפיונס אם תעפיל.

בעיניי לראות את העיר המוכה הזאת שכל הזמן מתפתחת אט אט ועם כדורגל זה מחזה שובה עיניים הלוואי שאשמח היום ושהם יעלו - ללא ספק הקבוצה הכי קטנה בהיסטוריה של ליגת האלןפות אם תעפיל.

עזבו שטויות באתי בשביל חלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למרות שגילי לנדאו שיחק לידיים של הבלארוסים במשחק הראשון, זה ברור מה הבדלי הרמות, והיה ניתן להבחין בכך באופן די בולט. העסק די גמור, קרית שמונה צריכה לתת הופעה מכובדת, לתת פייט, לא להפסיד בבית, ולעבור יפה ובכבוד לליגה האירופאית המכובדת בפני עצמה.

8. South Boy Member

אין טענות אליהם קבוצה חדשה כולה 12 שנה בלי אוכלוסייה גדולה בעיר וגם יש שם הרבה אוהדים של קבוצות אחרות, אבל בכל זאת אתה אומר "אם רק היינו שם"..

9. alexshw Member

מנענו מכם אפשרות דומה ב - 2004 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx פרחים לניר.

יורם ארבל: ?באטה האלופה הנצחית של בלארוס, לפחות בשנים האחרונות?.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש מבין למה ק"ש לא יכולה בשלב הזה לארח בקרית אליעזר? כולי תקווה שהחל מהעונה הבאה גם איצטדיון 'סמי עופר' יכול לארח משחקים בליגה האלופות. אגב, למה לא משחקים בבלומפילד?

11. South Boy Member

לא אשכח בחיים את העונה הזאת, רק נקודה מסכנה הפרידה בינינו לאירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx
    אבל זה לא הנושא בהצלחה לקריית שמונה!

12. alexshw Member

כי תפוס ע"י הפועל וגם כי צריך אישור חריג לאיצטדיון הזה.
    קריית אליעזר אי אפשר לאשר כלל לשלב הזה מבלי להשקיע בו מליון או שתיים שקל לשיפוצים הדרושים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב... קרית שמונה מתגעגעת כנראה לימי שישי, משחק שמתאים ברמתו אולי לליגה א', אולי. קרית שמונה לא נלחמת, לא רוצה, אין לה שחקנים שמסוגלים להוציא אותה קדימה, משחק רע מאוד. אני לא מבין איך בדש בחוץ במשחק כזה, חייב להיות על המגרש. אם המשחק יסתיים כך, מבחינת ההרגשה שלי, זה טעם רע יותר מאשר ללחוץ בכל הכח ולהראות רצון ולהפסיד 1-0 בטעות.

קרית שמונה לא לוחצת, אין לה אש בעיניים, שום איום על השער.

14. alexshw Member

לירן, לדעתי ליציעים הריקים יש לכך תרומה גדולה. מול איצטדיון מלא זה יכול לדחוף את הקבוצה קדימה בחצי הראשון.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין ספק, אבל זה דבר שהשחקנים האלה רגילים אליו. אין להם קהל, לא היום, לא היה בעבר, אבל גם שהיו להם 100 איש ביציע, הם ידעו בעבר ללחוץ ולהראות כדורגל קצת יותר חי.