ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכן אנחנו גם לא מתקדמים...
    מדהים לראות שאם אבוחצירה קצת יותר מרוכז הוא שם לפחות שער אחד. שתי הזדמנויות שרק מחזקות את העניין שבוריסוב קבוצה יותר טובה, אבל לא מן העליתא של אירופה.

כרגע רק 1-0, אבל בעיניי 2-1 או אפילו 3-1 לביילרוסים יותר טוב מהתוצאה הנוכחית. ק"ש צריכה להבקיע שער חוץ כי אני מעריך שאם באטה בוריסוב תצליח לשמור עכשיו על רשת נקייה היא תעקוץ בלי בעיה בארץ.

2. שגיא Member

פתיחה חלשה מאוד של המשחק עבור קריית שמונה והיה נראה שהיא פשוט לא בעניינים שכרק דני עמוס מונע מהמשחק הזה להיות גמור כבר בתחילתו. מעבר לכך, אחרי ששרדה את החלק הראשון של המחצית (וספגה רק שער אחד) אבוחצירה היה חייב לכבוש לפחות אחת מההזדמנויות המעולות שהגיע אליהן.

נראה כמה זמן יקח ללדנאו לעלות את בדש והאם הוא יוותר על מערך שלושת הבלמים.

3. alexshw Member

באטה פראיירים גדולים. מספיק היה שלנדאו יפריע למה שרב"ש עשה וזה נראה גרוע.
    שיחזרו למערך הרגיל.

4. Mellow29 Kopite

קשה להגיד את זה אחרי מחצית בה ק"ש נראתה נרפית בחלק ההגנתי, לא עשתה כמעט כלום בהתקפה ב-40 דקות ואז תוך 5 דקות החמיצה שתי הזדמנויות ענקיות, אבל אני חושב שיש לאוהדיה סיבה להיות אופטימיים. לבוריסוב יש יתרון איכותי ניכר ואין מה לעשות בנוגע לזה, אבל אני מרגיש שק"ש כן מנסה להחזיק בכדור והקישור שלה מנסה לצאת קדימה. קשה לכתוב את זה אחרי שאבוחצירה יכל להשוות (לכל הפחות), אבל ק"ש יכולה להיות מאוד מסוכנת וההתקפה שלה די זריזה ויצירתית. הבלארוסים עושים הגנה עם מעט מאוד אנשים וק"ש יכולה לעקוץ פה.

5. איגור .פ. Member

כמה מסקנות מהמחצית הראשונה:

1)הראש ובראשונה זה דני עמוס אחרי העונה שעברה והמחצית הראשונה כאן ובכלל ההופעות של דני עמוס,דני עמוס קנה לעצמו חוזה באירופה מקווה שלא בבלגיה וגם הוא קנה לעצמו להיות השוער הראשון של הנבחרת אחרי שדודו אווט יפרוש (במאמר סגור מקווה שלא ניחסתי אותו),ללא ספק האיש של המחצית הראשונה ובזכותו ק"ש לא ירדה בפיגור 3-4 0
    2)אמרתי אתמול לכמה מחברי ובתחנת ווינר שק"ש לא תעבור את באטה ועדיין אני חושב זאת,ק"ש אמנם הגיע ב5-7 דקות האחרונות למצבים,אבל עדיין לא חושב שק"ש יעברו לבאטה יש יותר מידי שחקנים עם ניסיון.הלוואי שאני יתבדה אני הראשון שיתנצל אם טעיתי וגם בשמחה כי אני מת שקרית שמונה תעלה לשלב הבתים.
    3)אולי קשור לסעיף השני אבל 40 הדקות הראשונות ק"ש ראו את החוסר ניסיון שלה ואת ההתרגשות.
    4)טענתי אולי לא על דפי הפורום כאן שגילי לנדאו זה טעות בק"ש,אחרי היום ובכלל אני דבק בזה,גילי לנדאו לא יכול לאמן קבוצה באירופה ולא ראוי אם כל העבודה היפה שהוא עשה בהפועל פ"ת.
    5)ללא צל של ספק שאם קרית שמונה לא תתחזק במיידית היא תקרוס העונה,היא חייבת חיזוק ומהר.

שיהיה מחצית שניה פוריה לכולם ומהנה

6. ייא Member

אבוחצ.הזבל הכי גדול בליגה. אגאיסט מסריח איןספור קללות. כמה נבלה תיכול להיות. אני זורק אותו מהסגל עד סוכות אחרי המש האנוכי הזה

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

גילי לנדאו מאמן גדול
    אני לא זוכר מאמנים אחרים עושים הישגים גדולים ונראים אחרת

שק"ש תבוא באשמה רק לעצמה, אבו חצירא חזר לימיו בהפועל פ"ת ולא זוכר איך כובשים
    פראיירים

8. Civil Anti Madridista

החמצות מזעזעות של קריית שמונה, אבוחצירה היה חייב לכבוש פעמיים. טקסבסקי נראה רכש מצויין של גילי לנדאו, התרשמתי ממנו לטובה עד עכשיו. רואים על חלב שהוא ברמה אחרת מכל השחקנים, היו לו כמה הברקות בודדות.

אני מקווה מאוד שבוריסוב לא תעניש אותנו על ההחמצות במחצית הראשונה, כשאתה לא מבקיע אתה סופג 

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה שהוא הוציא לו אדום, שופט של יונייטד!

10. Mellow29 Kopite

Howard Webb strikes again!
    לא יאמן, איזה שופט בזיוני. מילא בקצב של הפרמייר-ליג, לפעמים קשה לקלוט. אבל גם כשהוא שופט קבוצות ישראליות באירופה, שמשחקות ב-50% מהירות, הוא מקבל החלטות כאלה שערורייתיות!?

11. itay7 Member

שלמה שרף והסנילי בושה, אדום מוצדק לחלוטין.

12. חראראדו יוסרטה Member

שופט אפס. לא סובל את האפס הזה. שימות כבר

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

2:0 מזה לדעתי קרית שמונה לא תחזור בגומלין...עמידת נבדל פשוט שערורייתית, זה קלאסי לתפוס אותו באופסייד.

14. חראראדו יוסרטה Member

אין לקרית שמונה בלם אחד נורמלי
    שיר צדק חתיכת בלוף
    בלם בינוני מינוס,
    יותר איטי מדקל קינן

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/12
  15. Civil Anti Madridista

חבל מאוד. ווב כהרגלו בעוד קטע לקלטת המפוקפקת שלו

קריית שמונה בבור גדול לקראת הגומלין, מלבד התוצאה הרעה החיסורים של גרזיץ? וסולארי מאוד משמעותיים
    היה אפשר לחזור עם תוצאה טובה הביתה, במיוחד לאור המצבים של אבוחצירה