ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. שער 7 Member

שכחתי להזכיר לגבי באטה בוריסוב : כמו שאמרתם שקריית שמונה מגובשת ומשחקת ביחד כבר שנתיים רצוף (אבל לא עם אותו מאמן), באטה בוריסוב כבר 4 שנים רצוף עם אותו מאמן ועם חבורה מלוכדת הרבה יותר. משחק שם אלכסנדר חלב שאני ממש לא ממעיט בערכו, גם רומן ואסיליוק לשעבר בהפועל ת"א נמצא שם בסגל. רנאן ברסאן הוא לא כל הקבוצה (הרי זה ידוע שמתרכזים אצלנו בעיקר בזרים של הקבוצה שמנגד ולא בכישרונות המקומיים שתמיד מפתיעים), אני במקום גילי לנדאו הייתי מתרכז יותר בדימיטרי מוזולבסקי החלוץ ובאלכסנדר וולודקו הקשר האחורי שעולה הרבה להתקפות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מי זה רומן וסיליוק? זה דוגמא לעגלה. חלב לא אותו שחקן שהיה בארסנל, אפשר להגיד שהוא לקראת הסוף.

3. ייא Member

שום דבר לעולם לא יהיה משפיל יותר מסנטה קלאוס האנדורית שניצחה את מכבי ועד היום חוגגים שם את הרגע

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזה אתה טועה. סנטה קולומה ניצחה את מכבי, נכון זה היה משפיל, אבל זה בסך הכל היה מחצית. להיות מודח על ידי קבוצה ברמה הזאת, ודודלאנז' בהחלט ברמה הזאת, שכן ב-17 שנה יש להם, 4 נצחונות בלבד, שזאת אומרת שגם בבית אתה לא מעפיל עליהם, זה הרבה יותר משפיל (ואם אתה לא מאמין, לך תשאל בזלצבורג הם לבטח יגידו לך שלהיות מודח הרבה יותר משפיל מאשר להפסיד במשחק הראשון שגם ככה אפשר לתקן), הרבה יותר מסנטה קולומה. זה למה לדעתי, ההדחה מול ארצ'יאספור, מהליגה השניה בטורקיה, היתה הרבה יותר משפילה עבור מכבי מאשר ההפסד לסנטה קולומה עם כל זה שהתייצבנו אליו עם חצי הרכב ושום תירוץ לא יתקבל. בטח ובטח שאם אני ממקם מולם את הפועל ת"א, הקבוצה הכי מצליחה של פלסטין/ישראל (תבחרו אתם) באירופה, הדחה מול דודלאנז' היא הרבה יותר גרועה מהפסד לסנטה קולומה או אפילו ארצ'יאספור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/12
  5. alexshw Member

העוצמה של באטה במאמן שלה קודם כל, ויקטור גונצ'רנקו. הוא זה שבנה אותם ואחראי על כל ההישגים, מבלי ששום אוליגרך יקנה אותם ועם זרים ספורים בהרכב(בהתחלה בכלל לא היה להם אף זר).
    קבוצה של מאמן בכל 100%.

6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסופקני אם קיימת איזושהי קבוצה באירופה אשר זכתה לשירות אדיב ומתחשב מטעם אלילת המזל, כמו זה שממנו נהנתה הפועל תל אביב בשנתיים האחרונות; אחרי הכל, הנתון המעיד על כך שבפעם השניה ברציפות, כל שחוצץ בין האדומים לשלב הבתים של הליגה האירופית הוא קבוצת חובבים עלומת שם פשוט מגוחך ומקומם (על אחת כמה וכמה אם מוסיפים למשוואה את שאר היריבות אשר יכלו להזדמן בסל של הפועל). בזאת הסתיימה לה פריקת התסכול היומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

מן העבר השני - קשה להצמיד את התואר "מזל" על תוצאות ההגרלה של ק"ש. בניגוד לדעה הרווחת, אינני סבור כי באט"ה נופלת משאר הקבוצות המדורגות בהגרלה - ועל כן, לא ניתן יהיה לומר כי החניכים של לנדאו יכולים לנשום לרווחה ולהתנחם בכך שלא הזדמנה להם יריבה חזקה ממנה. בכל זאת, כפי שכבר נאמר בדיון, אף לא אחת מן המשתתפות במסלול האלופות של הפלייאוף מהווה משוכה בלתי עבירה; אלופת ישראל בהחלט מסוגלת להישיר מבט אל עיני כוכביה של אלופת בלארוס ולחלוף על פניהם בדרך להעפלה למפעל היוקרתי בתבל. כעת, כולי תקווה שהתרחיש הנ"ל אכן ייצא לפועל - ונזכה בהזדמנות לחזות בשחקני העילית של היבשת בגודל טבעי.

7. eran levy Member

וגם אלופת בלארוס בהחלט מסוגלת להישיר מבט אל עיני כוכביה של אלופת ישראל ולחלוף על פניהם בדרך להעפלה למפעל היוקרתי בתבל.

הגרלה נוחה או לא נוחה - גם ק"ש וגם בוריסוב לא פראייריות, הן באות להילחם על הכסף הגדול וזה יהיה קשה לשתיהן באותה מידה. בוריסוב זה לא דיגדיגדוג של הפועל ת"א, ובוריסוב כבר היתה שם פעמיים.

8. Telkiyski Member

הוחפה הביתיות עם דודלאנג'
    המשחק הראשון יהיה בלוקסמבורג
    הגומלין פה

לדעתי זו טעות
    אפשר להפסיד שם כמו מה שקרה מול עאקרנס ואז יש שבוע של לחץ ואי נעימות

כשהמשחק הראשון היה פה, אפשר כמו במקרה ואדוז, לנסות לסגור עניין בארץ

חבל

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא מאמין שזה משמעותי
    הפועל תנצח ב2 המפגשים

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים איתך לחלוטין, כמובן, אך לא יכולתי שלא לתהות: מה גרם לך לחשוב שטענתי אחרת?

11. eran levy Member

ומה גרם לך לחשוב שחשבתי שאתה חושב אחרת?

מתנהל כאן דיון, מגיבים לדברים תוך התייחסות לכל מי שהגיב. אין לנו אפשרות לדעת מה האחר באמת חושב אלא אם מביטים על הדיון בראיה מופשטת.

ואני דווקא חשבתי שאני מחזק את דבריך - אין פראיירים בפלייאוף של האלופות, ולא משנה מה הסיכויים על הנייר, ולא חשבתי שקרית שמונה מעדיפה יריב כזה או אחר.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קודם כל, אפשר לדעת למה הביתיות הוחלפה?

אגב, בד"כ עדיף שהמשחק השני והקובע הוא אצלך בבית, שלפי התוצאה שהשגת בחוץ אתה יכול לכוון לתואצה שתעלה אותך, ובבית בד"כ זה יותר קל..

13. שער 7 Member

לא נכון. תמיד עדיף מבחינה פסיכולוגית שהמשחק הראשון יהיה בבית. תוצאה לא טובה בחוץ ואתה מגיע עצבני לגומלין, בידיעה ששער חוץ של היריבה קובר אותך. הפועל לא הייתה מפסידה לואדוז אלמלא ה- 0:4 הביתי שבוע לפני כן.
    אני די סבור שהוחלפה הביתיות בעקבות העובדה שבלומפילד לא יהיה מוכן. לדעתי, זאת החלטה מאכזבת. האוהדים של הפועל צמאים לכדורגל, החתמת השחקנים החדשים ביומיים האחרונים די מעודדת וחבל להלחיץ את עצמנו, כאשר אנחנו כל כך זקוקים לכסף שאמור להגיע במידה ונעלה לשלב הבתים.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

אני מתאר לעצמי מה היה קורה אם היינו מנצחים את משחק הבית הראשון בהפרש גדול ומגיעים למשחק השני בחוץ, תמיד עדיף שהמשחק השני בבית

15. Telkiyski Member

אני חושב שבעקרון המפגש השני עדיף שיהיה בבית
    אבל במקרה הזה עדיף היה להפועל שהמשחק הראשון דווקא יהיה בבלומפילד

תארו לכם שהפועל חוזרת מלוקסבורג חלילה עם הפסד, וזה יכול לקרות, זלצבורג הפסידה שם 1-0, מאריבור נצחה שם 1-0 מגול בדקה 80, זה לא איזה טיול.

יהיה פה לח מטורף ושבוע של סבל

לעומת זאת אם המשחק הראשון יהיה בבלומפילד (בלומפילד יהיה מוכן ב23.8), הפועל תוכל לנסות לסגור עניין ולסוע ללוקבסמבורג בראש שקט, גם הפסד מביך לא יעיף אותנו.

חבל