ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. yakar Member

לדעתי מה שחסר להם במיוחד זה קיצוני מהיר. אם הם יביאו את סולליך הסיכוי שלהם לעלות לשלב הבא ישתפר פלאים

2. ייא Member

איך הפועל מכבי וחיפה יחד עשו פחות מ4 נק אשתקד באופא? נשמע לי תמוה

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

09/10 - 5.4500 - זה הניקוד שמכבי חיפה השיגה עם 0 נקודות ו-0 שערים, רק על עלייה לצ'מפיונס דרך המוקדמות בעצם.

זה הניקוד שהישראליות השיגו בשנה שעברה בליגה האירופאית:

מכבי חיפה - 5.2000
    הפועל ת"א - 6.2000
    מכבי ת"א - 3.2000

הייתי קרוב בכל אופן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אז שתבינו ניצחון בליגת האלופות זה עוד 2.000 ותיקו זה עוד 1.000 - משמע אם היתה משיגה ולו נקודה אחת בלבד, זה כבר היה כמו הקמפיינים של השנה שעברה בבתים בליגה האירופאית עם כל הניקוד שהשיגו חיפה, הפועל ומכבי...לסיים עם 7 נקודות או 4 נקודות בצ'מפיונס זה משמעותית ניקוד גבוה יותר

4. ייא Member

אתה קצת טועה כי ה4 נק האלה שחיפה הביאה בצמפ זה 4 נק ביטחון..בשביל לקבל יותר מ4 נק היא היתה צריכה לנצח פעמיים ולעשות תיקו בנוסף ואז זה היה 5 נק'. משמע = עדיף לשחק באופ'א כי שם הסיכוי שלך להשיג שני ניצ ותיקו גבוה יותר מאשר בצמפ

אל שכח אשתקד גם הייתה עונה רעה שלנו באופ'א - אף ישראלית לא עלתה ועדיין חוץ ממכבי כולן עברו את הנק של חיפה באלופות...עדיף לישראל לשחק באופ''א אלא אם אתה לוקח פה אליפויות בלי הפסקה וכל שנה מככב באלופות כמו רוזנברוג בזמנו ואז דרג 3 בבתים וזה כבר משהו אחר וכו...

ק'ש? באלופות היא תביא 0 נק בוודאות. האירופית אני מאמין שהיא יכולה להגיע ל7 נק'.

נ.ב.
    מה הפורום של ברט אופא?

5. alexshw Member

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

כל הניקוד של מכבי חיפה בליגת האלופות זה מה שהיא עשתה במוקדמות והעפלה! לא רק שאני לא טועה אלא אני גם צודק, כי אם חיפה עשתה כמעט את כל הניקוד של הפועל בשנה שעברה ושל חיפה, שהיו קרובות לעלייה, וזה כשהיא לא כובשת ולא מוציאה נקודה, רק נותר לי לתהות מה היה הניקוד אילו היו מוציאים 6-7 נקודות, אני מניח שזה 10 נקודות...

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/12
  7. alexshw Member

אני חושב שבבתים של אלופות אתה מתחיל לקבל נקודות דירוג על ניצחונות ותיקוים רק אחרי שעברת את הניקוד האוטומטי.

8. ייא Member

באופא אני יודע באנקר שתמקבל 2 נק ביטחון על עלייה ורק אם תעובר אותן אתה מתחיל לצבור אבל אם הבאת 0-0-0 בהכל בבתים אופא אז יש לך כבר 2 נק' אוטמט על השתתפות

9. Gaudi Member

זה אכן המקרה בליגה האירופית (2 נק').
    בליגת האלופות אתה מקבל 4 נק' בונוס על ההעפלה שהן, פשוטו כמשמעותו, בונוס שמתווסף לניקוד על ההישגים.
    הדוגמא הכי טובה לזה זה העונה של הפועל בבתים - קיבלנו בדיוק 4 נק' דירוג על ההישגים (ניצחון ושתי תיקו) ועדיין השגנו בעונה הזו כמעט 9 נק'. כלומר הבונוס הזה בא בנוסף ולא במקום.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

4 נקודות.
    תסתכל על כל אלו שהעפילו השנה, קיבלו 4

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/d.../tcoef2013.html

11. yedidel Member

הכותרות וההצהרות ששחקני קרית שמונה יוצאים עכשיו יכולים לפגוע בהם. הם נשמעים כל כך נרגשים מעצם ההגעה לפלייאוף... "180 דקות מליגת האלופות לא יאומן" וכאלה, מקווה שהם לא יגיעו בתחושה שעשו את שלהם למשחקים.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בתכל?ס ידידאל? הם עשו את שלהם. אני לא האמנתי שהם יגיעו לשלב בתים כלשהוא. מכאן ואילך זה בשביל הבונוס וההיסטוריה.

ועוד דבר - לא משנה נגד מי הם, הם רחוקים 180 דקות מהצ?מפיונס, אז למה שלא יכירו בעובדה הזו?

אגב, התקשורת ממשיכה להתעלם מההישג שלהם. במקום להיות שליליים ולהתעסק בכישלון האולימפי, הזדמנות טובה להתפנק על היסטוריה ישראלית בענף המוביל בארץ. אבל כמו שלמדתי בבית הספר, אפקט השליליות מוכר הרבה בתקשורת, וחבל שכך..

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה? במה זה יפגע? בגלל הכותרת הם לא יעלו? הם לא אמורים לעלות גם ככה...כל אחת שתגיע מולם תהיה פייבוריטית ואם זה יהיה באזל את אנדרלכט הן יהיו סופר פייבוריטיות אפילו. לא משנה נגד מי ישחקו, אם יעלו זה יהיה סנסציה.

כמו שנכתב מעליי, הם כבר עשו את שלהם.

ואגב אלו כנראה יכולות להיות חלק מהיריבות, רובן, כפי שתזהה, הן קבוצות ליגת אלופות מסורתיות:

אתלטיקו מדריד, אינטר, ליברפול, ליון, מארסיי, ספורטינג ליסבון, צסק"א מוסקבה, פ.ס.וו, טוטנהאם, לברקוזן, בורדו, טוונטה, האנובר, לאציו, ספרטה פראג, רוזנבורג, הירנביין, טראבזונספור, ניוקאסל, שטוטגארט, בילבאו, אלקמאר, רובין קאזאן, נאפולי. כשגם ליל, אודינזה, קלוז' הן בפוטנציה

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה עכשיו את המשחק של בני יהודה בסטרים באינטרנט.
    1:0 והחמצה מזעזעת גדולה ב-אחד על אחד.
    פאוק עוד לא נכנסה למשחק

15. אלי מתחן Member

הם יכולים לשחק רק מול אלופות, לא?