ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. ייא Member

האם דירוג הליגה באירופה נפגע קשות בעקבות הדחתה של נתניה?איזה מקום אנחנו כרגע? 18-19?איך עולים? מה צריך לקרות העונה?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התמודדות שהוכרעה במשחק הראשון בישראל. הנצחון רק מעצים את תחושת האכזבה. הודחנו מול קבוצה שהיינו צריכים לעבור וזו הדחה שתרדוף אותנו הרבה זמן קדימה.

לא מסכים עם הקביעה שמכבי נתניה לא התכוננה ברצינות לקראת המשחקים באירופה. אם זה היה תלוי בקבוצה, מכבי נתניה הייתה מוכנה לשבור את הכלים ולהמר על החיים שלה מבחינה כלכלית כדי שבכנפיים ישחקו חן עזרא ופירס מוגרבי. הרי לא סתם סגרו כמה שיותר מהר עם טל בנין, שהוא בעצמו סגר כמה שיותר מהר את סגל השחקנים והחל להתאמן איתם מוקדם מאוד.
    רצה הגורל והשחקנים שלנו הושבתו בזה אחר זה. רק לפני חודש תומכי בן בנימין חששו שהוא לא יקבל מספיק דקות כשיש את קובי דג'ני ודרגן צ'רן ופתאום הם רואים את ארנון תמיר ועומר צלישר פותחים במשחק הבכורה באירופה. אם היה ניתן להזיז את יוסי שבחון לעמדת הקשר האחורי המשלים ולהפקיד את הקישור הקדמי בידי על חטיב, אולי זה היה מתבצע, אבל גם האפשרות הזו נגזלה מאיתנו עם פציעה ומחלה שהגיעו משום מקום.
    הכל הלך לקבוצה הפוך. כולם רצו להראות טוב יותר, אבל זה מה שמכבי נתניה שווה כרגע, כשלא כולם בריאים.

אגב, שער בכורה ונצחון בכורה באירופה. אולי בכל זאת עשינו כאן איזשהו סיפתח לקראת השנים הבאות.

3. Luis Suárez Member

אתה מתכוון ניצחון בכורה ושער בכורה בחוץ.
    לפחות נתניה העלו את הניקוד של ישראל העונה לנקודה 1. גם זה משהו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...401.126202.html
    כתוב שם שבני יהודה יאחרו את פאוק ברמת-גן. למה? זה לא הגיוני בכלל. המושבה הרבה יותר ביתי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/12
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהיא נפגעה קשות, כי במקומה יכלה להיות מכבי חיפה שהיתה מדורגת כל הדרך לבתים או מכבי שהיתה עוברת את הפינים בשינה קלה עד שהיא היתה מודחת על ידי איזה ענקית בסיבוב פלייאוף (או שוב נס יווני). הביזיון האמיתי זה העובדה שנתניה אפילו לא השיגה ניצחון ביתי...

דווקא העונה אם הגדולות היו משחקות, היתה לנו הזדמנות טובה להגיע למקום ה-15, הסיכוי הזה די נמוך, בשביל שיקרה צריך שוב 3 ישראליות בבתים, כשק"ש בצ'מפיונס.

5. שער 7 Member

דווקא הקבוצות הגדולות הן אלו שתמיד מתלוננות במהלך העונה על עומסים כתוצאה מהמשחקים באירופה... לא תשמע כאלו תלונות מקבוצות כמו נתניה, בני יהודה שעברה משחק או שניים, ובטח שלא מקריית שמונה.

ואני שואל, בשביל מה להילחם כל העונה? כדי שבשנה שאחרי השחקנים יתלוננו על עומס?
    לא חושב שבבולגריה מתלוננים עכשיו אחרי ההדחה של לודוגורץ שהיא לא הייתה צריכה לשחק באירופה.

6. skyday20 Member

למה מבזה אותנו, לאף אחד באירופה לא אכפת מהמשחק הזה.
    לצד כל ההפתעות והמשחקים המוזרים בימים האחרונים, אף אחד לא באמת שם לב למשחק הזה, ומבחינת אירופה אין באמת הבדל משמעותי בין קופס לנתניה.

בלי להתחיל ויכוח ד?ב??יל?י בנוסח ONE, לעשות מאזן של 0-0-0 בליגת האלופות שיש הרבה יותר תשומת לב ופוקוס, יותר 'מבזה' אותנו מאשר קבוצת מרכז טבלה שעפה במשחק מוקדמות בליגה האירופאית.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/12
  7. alexshw Member

למה אפס את אפס מבזה אותנו יותר? בבית של בורדו, באיירן ויובה זה לא מבזה, כי אלו קבוצות בחמש דרגות יותר טובות.
    אפשר בהחלט לבוא בתלונות לשחר שלא חיזק את הקבוצה כראוי, אבל אין מה להשוות עם הפסד לקבוצת חובבים ברמה של ליגה ב'.

חוץ מזה יש קבוצות שהתבזו הרבה יותר ממכבי חיפה, עם שביעיות ושישיות. במצב הזה לא ביג דיל גם לתת שער כבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/12
  8. Igi Member

לאף אחד שפוי פה לא באמת אכפת מה חושבים באירופה על הכדורגל שלנו, הסיבה שהיא ביזתה אותנו היא בגלל הירידה בדירוג.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

KUPS - NETANYA

10. AFCA Member

מישהו במקרה יודע אם אוהדים של פאוק מתכוונים לבוא לארץ? ואם כן, כמה בערך?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תצפה להרבה, אולימפיאקוס הביאה בודדים, כנ"ל פאו. גם פאוק כששיחקה נגד מכבי בזמנו הביאה משהו כמו 100. היחידים שראיתי שבאו לארץ מיוון היו אוהדי הנבחרת שהביאו למעלה מ-500 בבלומפילד ובזמנו ברמת גן הם הביאו אם אני לא טועה אותה כמות אולי 1,000. אין הרבה קבוצות שמביאות קהל לארץ. אפואל ניקוסיה נגד מכבי לפני איזה 6 שנים הביאו כמה מאות אני זוכר, אבל קשה לי לזכור קהל גדול שהגיע אי פעם עם קבוצה/נבחרת, פרט לנבחרת אירלנד ונבחרת דנמרק בזמנו.

12. shawarma Member

גלאטאסראיי נגד נתניה - 2000, תקנו אותי אם אני טועה.

גם ראפיד וינה נגד הפועל הביאו 700 לפחות

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/12
  13. שער 7 Member

זכורות לי כמה קבוצות שהביאו הרבה קהל, הזכורה ביותר היא ראפיד וינה שהביאה לכאן קרוב ל- 4,000 צופים שמילאו את כל שערים 10-11 בבלומפילד מול הפועל תל אביב בעונת 2009/2010, הקהל הרב ביותר והטוב ביותר שהיה כאן. למרות התבוסה הם לא הפסיקו לשיר ולרקוד.
    גם סנט אטיין עונה קודם לכן הביאה כמות דומה והרעישה עולמות, ממקום מושבי הייתי משוכנע שאוהדי מכבי חיפה התחילו ללמוד צרפתית.
    עוד מקרים : דינאמו זאגרב בעונת 2001/2002 מול מכבי תל אביב (לא זכורה לי הכמות, אבל היו הרבה), צ'לסי שהביאה לכאן קרוב ל- 1,000 צופים, לוקומוטיב מוסקבה שמילאו כמעט את כל שער 8 בבלומפילד, גלאזגו ריינג'רס שהביאו מול הפועל בעונת 2006/2007 קרוב ל- 1,500 אוהדים שעשו המון רעש כבר שעתיים לפני, אוהדי צסק"א מוסקבה בטורניר הערוץ הראשון הביאו כמה מאות וכעבור חודש מול מכבי חיפה הביאו כמות כמעט כפולה, גלאטסראיי שהביאה 1,000 אוהדים מול נתניה בבלומפילד, סלטיק עם 2,000 צופים בשער 11 מול הפועל, שאלקה שהביאו כמות דומה אבל לא הוציאו מילה מהפה, דינאמו קייב ובשיקטאש מילאו חלק גדול מאוד משער 5, אוהדי נבחרת אנגליה שמילאו את כל היציעים הדרומיים ברמת גן אבל בגלל האקוסטיקה אי אפשר היה לשמוע אותם וכו'. זה רק מהשנים האחרונות.

נ.ב. : שכחתי את אוהדי רוסיה עם כל האוליגרכים במשחק של "עומר גולן והמרצדס המובטחת".
    ההבטחה נשכחה כעבור 4 ימים בוומבלי.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

2000 פועלים טורקים שעבדו בארץ, אף אחד מהם לא היה טורקי אוהד גאלאטסריי באמת, אני יודע, הייתי איתם ביציע כי הביאו לי כרטיסים חינם (cazzo אהמ יואב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

בחיים לא הביאה 4,000 צופים, וואו איזה חירטוט, במיוחד כששער 11 מכיל, וגם הכיל באותה תקופה 2,200 מקומות בלבד. הם הביאו חצי שער, אם אני לא טועה בדיוק כמו סנט אטיין ופ.ס.ז' כשהן שיחקו מול התל-אביביות. רוב אוהדי דינאמו שבאו בכלל היו אוקראינים שגרים בארץ, כנ"ל אהדי נבחרת רוסיה. תעשו הבדל בין מי שגר פה ובא לבין מי שבא משם. אוהדי ריינג'רס באמת הביאו ומילאו כמעט את כל שער 7. סלטיק אני לא באמת זוכר שהם הביאו הרבה קהל.

15. שער 7 Member

כאחד שהיה באיצטדיון היא הביאה בדוק מספר זהה למה שרשמתי, לא רק שערים 10-11 היו מלאים באוהדים שלהם, גם חלק קטן משער 13. סנט אטיין הביאה קצת פחות, אבל בהחלט כמות יפה.

שער 8. ולא את כולו, אבל כמות יפה.
    סלטיק הביאו כמות קטנה בעונת 1999-2000, אבל כמות הרבה יותר גדולה בעונת 2009-2010.