ישראליות באירופה 12/13: תם ונשלם הקמפיין המאכזב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏24/6/12.

1. skyday20 Member

Bitch Please..אם הם היו קבוצה טובה הם היו מנצחים קבוצה חובבנית בקלות.

כשהם מנצחים את הקבוצות האלה אומרים, הם חלשות אנחנו צריכים משחקים יותר מאתגרים למבחן.
    אפילו את זה הם לא מסוגלים לעשות.

מבחינה נייטרלית אם להתעלם לרגע, מהזהות הישראלית של הקבוצות האלה, אם טוונטה לא מנצחת בבית, וגם רוזנבורג לא, עם יחסי הכוחות במשחק שלהם. אז אין סיבה שגם נתניה לא תפשל, זה היגיון פשוט, השלב הזה הוא הזוי ומשוחק ברצינות של משחקי אימון, כל תוצאה אפשרית.

הדיון הזה עושה בחילה רצינית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/12
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה מהר מזלזלים במדינות אירופיות. לא שהכדורגל הפיני גדול, אבל הוא עדיין ייצר בשני העשורים האחרונים שני שחקנים (ליטמאנן והופייה) גדולים יותר מכל מה שיצא מישראל. לא אפריז פה ברמת הקבוצות הפיניות, שסובלות ודאי מהעובדה ששחקניהן הטובים ביותר הולכים לא רק לאירופה אלא גם לפעמים מעבר לגבול לליגות אחרות בסקנדינביה, אבל הכדורגל הישראלי סובל בדיוק מאותה תופעה כשיותר ויותר שחקנים עוזבים לאירופה. זו התוצאה.

3. ייא Member

דווקא הקיץ הזה זה הפוך. \
    בקושי שחקנים יוצאים לעומת שנים קודמות לכן הציפיה הייתה ליצור משהו טוב יותר באירופה ולא להישאר עם חצי נציגה בסוף יולי מתוך 4.
    זאת הבושה

4. Luis Suárez Member

רק שתדע שלוקמוטיב מהעיר פלובדיב, עשתה היום 4-4 מטורף מול ויטסה ארנהיים בבית(בליגה האירופית כמובן). אני לא כ"כ בטוח שהיריבה העירונית שלהם היא קבוצה של נגרים.

5. skyday20 Member

הם סיימו עונה בליגה השנייה, הם קבוצה חלשה הרבה יותר.

חיפה לא יותר טובה מהנציגות האחרות של ישראל, מבחן התוצאה הוכיח שהם יודעים להיות חלשים באותה מידה.

^זה שהקבוצות האלה כמו ויסטה נגררות לתוצאות האלה, זה מראה על מידת הרצינות הנמוכה יחסית שקיימת.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

6. שער 7 Member

זה רציני הדיון הזה? להשוות הפסד לקבוצה מאנדורה להפסד לקבוצה מפינלנד?
    רק בגלל שזה קרה על אדמת ישראל? ואפילו לא במגרש הביתי של אותה קבוצה?

איך אפשר בכלל להשוות? אמנם מקום לפני אחרון בפינלנד, אבל לפחות הליגה שלהם כבר באמצע העונה והשחקנים כבר "מחוברים". חוץ מאורי שטרית, לא זוכר אף שחקן הגנה ששיחק היום בנתניה, ואני בספק אם הם אי פעם שיחקו ביחד אפילו באימונים.

להגיד שהכל תלוי שוב בהפועל? אם נסתכל על רשימת שחקני ההגנה הנוכחיים בהפועל, תוציאו גם אותה מהרשימה, למרות הניסיון. אז נכון, הפועל תמיד "קמו מהמתים" ועשו דברים לא צפויים באירופה, אבל הם לא יעשו את זה אם במרכז ההגנה עומדים שחקנים כמו זאב חיימוביץ', יהודה חוטה, עמרי עטיה וגל שיש.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/12
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג עם אילו ציפיות אנשים הגיעו למשחק הזה, אבל היה לי ברור שזה מה שפחות או יותר יהיה. ארבע שחקני קישור, שהיחידי שזו לא הופעת בכורה שלו אי פעם בקבוצה בוגרת, בילה את השנתיים האחרונות שלו בליגה הלאומית (ולמען האמת, לא הראה שהוא ראוי להרבה יותר מזה). לאף אחד לא היה אומץ לבוא לקבל כדור ועד שהנסיבות הביאו לכך שהכדור הגיע לרגליים של אחד מהם, אז הפחד לאבד הביא אותם להחזיר אחורה לבלמים.
    לא יודע מהיכן הזלזול בקופס. יש שם לפחות 3-4 שחקנים שאני בכיף לוקח למכבי נתניה בתור שדרוג ועוד שחקנים שבוודאי לא נפלו מהשחקנים שעלו אצלנו.

8. alexshw Member

בכל זאת הליגה כאן יותר טובה. הליגה הפינית מאוד עלובה, זה באמת בזיון גדול מאוד של נתניה.
    מכבי נתניה בדיוק מסתמנת כבזבוז כרטיס קלאסי בגלל שהיא החליפה את רוב רובו של ההרכב ושוב כמו ב - 2009 עלתה עם שחקנים מצחיקים, שנופ-לים בהרבה מאלה שעזבו.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הליגה כאן אולי טובה יותר, אבל זה מתקזז עם העובדה שהכדורגל בפינלנד נמצא בשלבים מתקדמים של העונה ואילו אנחנו רק בתחילת הדרך.
    אני חושב שאנשים ציפו לקבוצה ברמה של סנטה קולומה שתתאדה בלחות הישראלית אחרי רבע שעה ומכאן האכזבה של כולם. קופס, כפי שאני ראיתי אותה אתמול, מסוגלת לסיים במקומות 9-12 בליגת העל. ומה לעשות, קבוצת ליגת העל שמדורגת בליגת העל במקומות 9-12 (וגם פחות מזה) יכולה לנצח ביום נתון את מכבי נתניה, בטח את המכבי נתניה הפצועה והחבולה שהגיעה למשחק.

ארנון תמיר, איתי מנצור ועומר צלישר - יממה לאחר המשחק ואני בעצמי עדיין לא יודע לשייך שמות לפרצופים. והם פתחו בהרכב. על מוחמד עקל וחסן סרחן אין בכלל מה לדבר. אני בספק אם בשלב הזה אני מסוגל לזהות אותם במידה ומעמידים אותם מולי ושואלים אותי לגבי זהותם.

10. שגיא Member

אגב, ארנון תמיר היה שחקן נוער של חיפה אם אני זוכר נכון. הוא שיחק בליגה השלישית והשניה מאז סיים גיל נוער. הוא גם לא שחקן כזה צעיר כבר, בן 26 ובדומה לצירוף של עומר פרץ (הבן של) עושה רושם שטל בנין מנסה להוציא דברים משחקנים שלא ממש הצליחו לממש את הפוטנציאל שלהם.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בגול הראשון השחקן הפיני עבר את המגן של נתניה כאילו הוא אויר זה היה פשוט מביך לראות את.זה

12. alexshw Member

13. ייא Member

טמיר ופרץ היו שני פלופיםאשתקד בסקציה מהלאומית. איתם רצית לעלות?

14. Raulito Madridista

ההבדל המשמעותי אתמול בין מכבי נתניה ובני-יהודה - השלד הקיים. לכן בני-יהודה שיחקה מעולה בשלב מאוד מוקדם של העונה למרות שלא ערכה משחק אימון אחד, ובאמת עם יכולת סיומת גבוהה יותר של אנדלובו(למרות ששער ובישול זה יפה) - בני-יהודה הייתה יכולה לא לטוס לגומלין. גלבאן תמיד שם כדי לסיים. נתניה מנגד גם חסרה את דג'אני והייתה מאוד פרווה וגם הציגה הרכב שונה לחלוטין, בטח בחוליית הקישור. מזל ששבחון הביא שם וואחד גול(הוא יצטרך לקחת אל עצמו את נתניה קדימה). הפסד מאכזב כי חשבנו שנתניה תבוא יותר רעבה מה גם שהמשחק נערך בארץ והחום לא השפיע על הפינים. אבל כלום לא סגור.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היריבות האפשריות של קרית שמונה בסיבוב שלישי בהנחה שתעבור (קבוצות שמובילות בבטחה עלו, בואו נהיה דוגרים HJK הלסינקי לא תחטוף 8 ומולדה לא תאכל 4 מונטספילס, כנ"ל אא"ל ונפטצ'י שמובילות 3:0 בהתאמה ממשחק הבית):

אוליסס ירבאן (ארמניה) - שריף טיראספול (מולדובה) - 1:0
    מולדה (נורבגיה)
    HJK הלסינקי (פינלנד)
    אא"ל לימאסול (קפריסין)
    נפטצ'י באקו (אזרבייג'אן)

אגב מצחיק אותי לראות את אוהדי מכבי חיפה מדברים על האין אוהדים של קרית שמונה. הרי על שום מה ולמה הם הפכו להיות עם הכי הרבה אוהדים בארץ אם לא 12 האליפויות וההישגים האירופאים ב-30 השנים האחרונות? לפני כן הם היו לא יותר מהפועל עכו. לצפות שאחרי אליפות אחת, לקרית שמונה, עיר של כמה? 20 אלף תושבים! יהיה כמות אוהדים מכובדת, או עשרות אלפים או אפילו 10 אלף שיגיעו לעודד אותה, במשחק שנערך מחוץ לעיר, זה הרי אבסורד, אני מבטיח לכם שאם בעשור הקרוב קרית שמונה תיקח עוד 3 אליפויות, כמות האוהדים שלה תהיה פי 3 אם לא יותר מזה, בטח מבחינת אנשי הצפון, וגם זה יראה בהתאם במשחקי ליגה ובטח שבאירופה, אין מה לעשות - אוהדים באים ומצטרפים לאהוד בזכות הצלחות ובזכות הבית. הצלחות זה תופעת העדר, מהבית - טהור. לא שאני אומר שרוב רובו של הקהל של חיפה או כל קבוצה אחרת הוא הצלחות, אבל יש חלק מאוד נכבד בקהל הזה שהוא כזה, אבל מה לעשות שפוטנציאל הטהור שבא מקרית שמונה הוא לא שווה ערך לזה שבא מחיפה? אני מוכן להתערב עם כל אחד ואחד פה שאם למכבי ת"א לצורך העניין תהיה את ההצלחה שהיתה למכבי חיפה ב-12 השנים האחרונות, קדימה, כשאני מדבר על 7 אליפויות, 2 צ'מפיונס ועדו הצלחות באירופה, בלומפילד סולט אאוט כמו היכל נוקיה בוודאות, וזו הקבוצה היחידה בארץ שיכולה לעשות דבר כזה, לא מכבי חיפה, לא בית"ר, לא הפועל. ואני מוכן להתערב עם כל אחד פה שהצלחה של ק"ש לטווח הארוך תגרום לכך שהאיצטדיון הקטן שלהם יהיה סולד אאוט בטווח הארוך וכמות האוהדים שתגיע למשחק באירופה אם יערך במושבה/בלומפילד/חיפה/טדי תהיה פי 3 עד 10 ממה שהיא היום, אחרי אליפות אחת בודדה.

אגב אני לא מבין מה הבעיה לחכור מטוס ולנסוע ישירות להלסינקי?! הרי הקבוצה מקבלת משהו כמו בין 10-20 אלף יורו על השתתפות בסיבוב, אתם רוצים להגיד לי שזה לא מספיק לחכירת מטוס מה גם שאפשר למכור מקומות בטיסה לאוטהדים ובכך להכניס עוד כסף. אחרי זה שלא יתפלאו אחרי מסע תלאות של 14 שעות...