קודם כל מי אמר שהוא רצח אותו כל כך בקלות הוא תכנן את זה הרבה לפני ודבר שני הרבה פשעים חמורים נעשו ביותר קלות מזו . איך לעזאזל הצליחו להפיל שני מגדלי תאומים בכזאת קות
Obafemi, אתה באמת חושב שהודעות כמו שלך מזיזות לי? לטעון שיגאל אמיר לא היה לבד בסיפור הזה, זה דבר הגיוני לגמרי. אני לא אוהב את היום הזה שנקרא 'יום רבין' בגלל איך שמציגים אותו. זכותי.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אבל אם אתה חושב שצריך לשחרר מישהו שהוכח בבית משפט שהוא אשם ברצח ראש ממשלה אז הדעה שלך אידיוטית.
אמרתי כאן שמגיע לו להירקב בכלא, גם אם הוא היה רק משתף פעולה. ניסיתי רק להפנות את תשומת ליבכם לגבי כמה שאלות שמוכיחות שהוא לא היה לבד, אתם החלטתם להתנפל עליי סתם. אם זה כל כך מקל עליכם, תמשיכו, באמת שאין לי בעיה עם זה. זה לא מצריך ממני מאמץ פיזי כמה או אחר, פרט לקריאה.
לא היה להודעה מטרה לפגוע, המטרה הייתה רק להראות שכל דבר אפשר להפוך לקונספירציה כזאת. הכור העיראקי, מבצע אנטבה, הרבה יותר קל להעריך שהיה שם עוד משהו. אתה תגיד שאלה היו חיילים מיומנים, אוקיי, אז רצח JFK, במה הוא שונה מזה של רבין? או אולי מלחמת יום כיפור, אולי מישהו מבפנים גרם במכוון גם לפשלה אז? אני גם לא חושב שזה לא הגיוני לטעון שהחיילים החטופים בלבנון הוצבו במיוחד כדי לעורר את המלחמה. כל זה לא פחות הגיוני מהטענות שלך. אין לי בעיה להאמין שהיה שם משהו מעבר ליגאל עמיר עם אקדח, אבל יש הבדל בין הגישה שלי להצהרת עובדות כשכל ההוכחות שיש לך זה תאוריה מעומעמת מגורמים לא רשמיים.
ובכל זאת, אני אשמח אם תוכל לענות לי רק על חלק מן השאלות ששאלתי באחת מההודעות שלי כאן. ואני שמח שאני שואל את השאלות ולא מקבל את הדברים כמובן מאליו.
לא רק, הוא היה צריך לפחות מישהו אחד בצד שלו באיזור, כי המקום בו התבצע הרצח, זהו מקום שבו רק למספר אנשים היה מורשה להיות בו.
בעצם רוב העם. אבל בשביל 3 יריות צריך רק אקדח עם 3 כדורים. ראש השב"כ זה לא המנצח של הפילהרמונית. יש לו קדנציה של כמה שנים שאחריה הוא הולך להיות למשל שגריר ישראל בדנמרק. ומשם ידיו הארוכות לא יגיעו לכלא באר-שבע.
אני לא יודע אם עמיר באמת רצח את רבין או לא, יש לי הרבה ספקות, ויש לא מעט עובדות בליסטיות פשוטות שסותרות קרדינאלית את הרשעתו , אבל בדבר אחד אני בטוח שהוא אשם: הוא סידר אחלה עבודה לנכד שלו, מפעל חיים לבת שלו, והפך את הנכדה שלו לסופרת מובילה ( קטינה שקיבלה מליון דולר על ספר מלא בדותות. ) רק על זה מגיע לו 11 שנה בית סוהר.
פה 'בית"ר מלידה' עלה על נקודה חשובה. הרבה לא יודעים אבל נכדתו של רבין, נועה, קיבלה כ900 אלף דולר על כתיבת ספר ביוגרפיה על רבין עצמו. את הכסף, נועה לקחה לכיסה הפרטי ולא תרמה אפילו שקל למרכז רבין. זו צביעות, הילדה פשוט התפרנסה על גבו של האיש הענק הזה, יצחק רבין.