יצחק רבין ז"ל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י shikaka15, ‏2/11/06.

1. Robin Member

בכל מקרה, אם בית המשפט מצא את יגאל עמיר אשם ברצח אז אי-אפשר להגיד שצריך לתת לו חנינה בגלל שלא בטוח שהוא עשה את זה. יש מערכת משפט ועם כל הפגמים שלה היא עדיין מערכת המשפט היחידה שיש לנו ואי-אפשר סתם להוריד מעונש של מישהו בגלל שנראה לך שהוא לא אשם, בשביל זה יש עתירות וערעורים וכו'.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה באמת לא מעניין אותך שהיו יותר מחדלים מאנשים בכיכר המפורסמת ואף אחד לא נתן את הדין? רע מאוד.

3. Ampelmann Member

כל גאוני הקונספירציה שוכחים דבר בנאלי אחד- במקום היו בערך אלף איש. אלף עדים. לך תשכנע אלף איש שראו את רבין נרצח שיגאל עמיר לא באמת ירה בו. מה תגיד, שעמיר ירה יריות סרק ורבין עשה את עצמו נופל כחלק מביום הרצח? ממ...הגיוני.
    ובמיוחד כשמדובר בשב"כ ובמוסד שיכלו "להעלים" את רבין בצורה כ"כ איכותית ושקטה אבל בחרו דווקא בכל העדים כאליבי מאשר להזריק איזה חומר ולטעון להתקף לב או אנ'אערף שעדיין אי אפשר להסביר רפואית...

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שרובם היו שומרים בתפקיד כאלה או אחרים, שעשו את עבודתם בצורה ממש לא נאמנה. לך תסביר למדינה שלמה שראתה בטלויזיה את הרצח שכל אותם השומרים היו פוזלים, עיורים או כבדי ראייה מכדי לראות איש הולך עם אקחד מונף בידו בצעדים חדים לכיוון הבלטה שעליה דורך ראש הממשלה, הבלטה הכי מתוקשרת באותם הרגעים.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://mad.walla.co.il/w/f-400/256495-5.Xxx

6. shikaka15 Member

שמע צר לי לומר לך את זה שוב ושוב אבל אתה ממש אבל ממש חיי בסרט.
    מי היה יכול לדעת שהוא ישלוף את האקדח הכל נעשה בשבריר השניה זה לא שהוא הוציא את האקדח שעה לפני ואז ירה הכל נעשה בשניות אחדות .
    אני לא מבין מה אתה מאמין שיגאל עמיר לא באמת ירה בו אתה לא נורמלי !

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מבין מה אני בכלל אומר בהודעות שלי ואתה סתם מגיב.
    קו אויר, תעמוד מול שעון בשקט ותספור 7 שניות. תופתע לגלות שמדובר בהמון זמן.
    יצחק רבין נרצח כתוצאה ממחדל ענק. לא של איש אחד, לא של קבוצה, של מאות אנשים. אם אתה רוצה להמשיך ולהאמין שכל הסיפור מסתכם ב"יגאל אמיר רצח את יצחק רבין", עשה כרצונך, אבל אל תבוא בטענות לאנשים שנוטים לחשוב שזה קצת יותר מורכב. ואתה יודע מה? אם בסופו של דבר יתגלה שיגאל אמיר היה לבד (מה שלא הגיוני ואין סיכוי) לגמרי בכל העסק הזה, אנחנו בושה של מדינה, רק בגלל הקלות שהוא הצליח לעשות את זה.

8. Ampelmann Member

לא אכפת לי מהשומרים או מהעבודה שלהם. מה שאני אומר זה שהיו שם בערך אלף איש שרובם הסתכלו לכיוון של רבין וכולם ראו את אותו בנאדם יורה. לך עכשיו תסביר שזו היתה רק פטה מורגנה (או יותר טוב, שבאוטו חיכה עוד מישהו כדי לירות בו עוד קצת...בחייכם)

ו-בו'נא, אני קורא את ההודעות שלך כאן עכשיו...אתה מחוק לגמרי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/06
  9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה את הספר מי רצח את יצחק רבין כהשפעה ישירה של התרבות של ארה"ב על שאר העולם המערבי.שם הדבר התחיל אי שם ב8 ביולי 1947 בהתרסקות עצם בלתי מזוהה סמוך לעיירת רוזוול בנאוודה לא רחוק מאחד מבסיסה הכי סודיים של צבא ארצות הברית הלא הוא area 51.הסיפור שהפך מעצם בלתי מוזהה או חייזר לבלון חיזוי סודי של הצבא הוא ההתחלה של כל תאוריות הקונספירציה שימישכו לבוא על העם הזה.טיוח השלטון על הארוע(שזה דרך אגב הקונספירציה היחידה(יחיד או יחידה?) שאני מאמין בה(זה תאוריה אז זה יחידה בעצם) תוך כדי העלמת ראיות,אנשים ולא קצת אנשים וכו' השאירו יותר מדי פרצים בסיפור של הצבא והפך לקונספירציה הראשונה ואולי הכי מפורסמת אי פעם,שלדעתי שינתה שם הרבה דברים.הכל נראה חשוד לעם הזה מאותו רגע.הנחיתה על החלל נראית כבר לא אמינה לאותם אנשים ה11.9 הוא לא סתם פיגוע,הFBI רצח את קנדי(מזכיר לכם משהו?) ועוד.ואנחנו כמושפעים מהעם הזה מנסים לחפש גם משהו כזה.משהו שהשלטון מסתיר,משהו מהסרטים ההוליוודים.
    הרבנים שהסיטו את יגאל עמיר אצחו את רבין,אח שלו שתכנן איתו רצח את יצחק רבין,אותם המוני אנשים שיצאו וקראו לו נאצי,רוצח ופושע הם אלו ששותפים לאותה הסטה שבסופה קם אחד,חלש אופי/מטורף שרצח אותו.

10. shikaka15 Member

תראה סביר להניח שכן היו הרבה אנשים שהיו מעורבים בפרשה אבל יגאל עמיר לחץ על ההדק יגאל עמיר רצה והתכוון לרצוח אותו וזה מה שהוא עשה .
    אני מסכים איתך שהמדינה שלנו דפוקה שהוא הצליח לעשות את זה כל כך בקלות אבל הוא זה שעשה את זה
    ולא משנה כבר עוד כמה אנשים היו מעורבים הבנאדם הזה צריך להיות מאחורי הסורגים עד סוף חייו ולהרקב שם

11. Ampelmann Member

פשוט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

11 שנה אחרי הגיע הזמן להודיע שפג תוקפה של תיאוריית הקונספירציה. צמרת השב"כ התחלפה פעמיים שלוש ועדיין שום דבר לא נחשף, שום דבר לא הודלף. וגם יגאל עמיר לא מזמר.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שולח את ההודעה הזאת רק כדי להעמיד את YYY על טעות בהודעה שלו ולא בכדי שתסיקו מכך מסקנות.

א. צמרת השב"כ לא התחלפה בכלל, בטח שלא המדיניות ודרך הפעולה.
    ב. יגאל אמיר יודע שאם יזמר, יהיה זה השיר האחרון בחייו והוא לא רוצה למות. הוא יודע שהוא לא ישתחרר לעולם מהכלא ואם היה רוצה להתאבד, היה עושה זאת מזמן.

מי שחושב שיגאל אמיר הצליח לרצוח את יצחק רבין בצורה כל כך פשוטה ובקלות כל כך בלתי נסבלת לבדו ומבלי שאף אחד יסייע לו, שוגה.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, ישראל לא באמת הוקמה, זה הייתה מזימה של הערבים כדי להלחיץ את בריה"מ וארה"ב, ואיראן בכלל חברה הכי טובה שלנו מתחת לפני השטח, כל השטויות האלה עכשיו זה רק כדי שאף אחד לא ייכנס באיראנים במלחמות ישראל. ורון ארד? סתם קלף מיקוח שהמצאינו כחלק מקונספירציה להיפטר משבויים פלסטינים שלא היה לנו כסף להאכיל. לך תוכיח את ההיפך, הרי כל מי שיגיד יקבל כדור בראש למחרת ואף אחד לא רוצה להתאבד.

חכו לפרק הבא בו נספר לכם איך סדאם הפציץ לעצמו את הכור הגרעיני, מצרים התמינה חומר נפץ בשדות התעופה שלה בששת הימים, איך בגין שלח אנשים לרצוח את סדאת, ועל הקשר המשפחתי בין ברוך מרזל לרוחולה חומייני.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

או - מי לעזאזל הוריד את הגג מהאוטו של JFK?