יצחק רבין ז"ל

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by shikaka15, Nov 2, 2006.

  1. מר דולר Member

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    ואתה חתיכת חלאה אפס עלוב נפש שלא שווה יריקה .


     
  2. מר דולר Member

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    חולה נפש מסריח .
    מה זה משנה מה אתה חושב ?
    משנה לך בכלל מי ירה בו למוות ?
    העיקר שזה מה שקרה אתה הרי שמח מזה .
    שמח כמו עוד הרבה חלאות שאפשר לראות תגובות שלהם ברשת .
    זה יום חג בשבילכם זבלים .
    ואני מדבר בתור אחד ימני שנגד כל הערבים .



     
    Last edited: Nov 2, 2006
  3. Waters Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    the yellow diamond. אתה מגעיל אותי. ממש דוחה אותי.

    התגובות שלך ראויות לגנון של ילדים קטנים של ימניים קיצוניים.

    אתה מגעיל אותי.

    בכלל. עצוב לי וכואב לי כישראלי התגובות שלך ועוד של בערך שליש מהישראלים שחושבים שמגיע לרוצח חנינה.

    גועל נפש.
    אני חושב שזה מראה לאן הגענו כמדינה. אין כאן כבר מדינה. יש מחנות, אידיבידואלים ואינטרסנטים שדואגים לתחת של עצמם.
    היום הזה הוא מראה בשבילנו כדי שנראה איך אנחנו נראים כחברה ומדינה. וטוב אנחנו לא נראים.

     
  4. shikaka15 Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    מסכים עם כל מילה שלך זה פשוט עצוב
    שפתחתי את הדיון חשבתי שיהיו איתי מלא תומכים ואנשים שיחשבו כמוני שהמדינה באמת השתגעה
    אבל כנראה שעוד אנשים חושבים שמגיע למנוול הזה חנינה מדינת ישראל אבדה את זהותה
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    מטריף אותי לראות את ביבי מדבר עליו מעל בימת הכנסת לאחר שהיה חלק בלתי נפרד מההסתה נגדו (זכור לי בעיקר את ההפגנה בירושלים, ואת הארון קבורה).

    רבין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
  6. פלג Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    484
    Likes Received:
    5
    ל:the yellow diamond
    תראה, קצת נסחפת ההיתי אומר. אני גם ימני מאוד קיצוני, לא ההיתי ולא יהיה אף פעם בדעות של יצחק רבין. אבל בגלל זה רוצחים?. יש דמוקרטיה, רוב העם בחר ברבין וזהו. צריך לקבל את החלטת הרוב. אם כשלדוגמה הליכוד היו בשלטון, אז שמאלני קיצוני יבוא וירצח?. זה לא ככה. מכבדים אנשים, כל אחד ודעתו.

    בנוסף, זה דיי ברור שמי שרצח ראש ממשלה, ועוד באיזה נסיבות, לא צריך לקבל חנינה. גם מה החופש שנותנים לו עם "אשתו", מוגזם- רק במדינה הזאת זה קורה. אמרתי את זה באשכול אחר ואני אגיד שוב: במדינה אחרת עמיר היה ממזמן מת, או לפחות בכלא מסריח בלי תנאים כמו שפה. פשוט בושה.
     
    Last edited: Nov 2, 2006
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,794
    Likes Received:
    191
    Gender:
    Male
    the yellow diamond, לפי מה שהבנתי ממה שכתבת אתה תומך לתת לעמיר חנינה. ואני שואל אותך, ועזוב לשנייה את תיאוריות הקונספירציה האלו ונניח שעמיר כן רצח, לרוצח של אדם אחר גם היית מעניק חנינה? הרי רבין לא שונה מכל אחד אחר לפי מה שאמרת, ולכן הרוצח שלו לא צריך לקבל שום יחס מיוחד. מה דעתך שניתן חנינה לכל הרוצחים בארץ וזהו?
     
  8. dani-pinto Member

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    אמרתי כבר מה שרבין עשה זה רע מאוד שהוא רצה לעשות עם הזבל שלום, אבל לרצוח בן-אדם זה מגעיל ודוחה. לא מגיעה לו שום חנינה.
     
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    מר דולר, תודה על שפע המחמאות.

    למה? כי אני מתעניין ולא מוכן לאכול את מה שמאכילים אותי, כי אני שואל שאלות, כי אני בודק לפני שאני מסכים בצורה עיוורת. בגלל זה? אז סליחה שאני מסרב ללכת עם העדר. תראו איך אתם מגיבים לדברים שאני אומר, אתם חושבים שאני ממציא ואני לא, זה מה שבאמת מראה לאן המדינה הזאת הדרדרה. אנשים פה עוצמים את העיניים.

    נראה לך שאני מעודד רצח? בחיים לא. אבל לא מקובל עליי שרוצח (שלא בטוח שרצח) יהודי לא יקבל חנינה בזמן שמחבל שרוצח עשרות יהודים מקבל חנינה, וכמוהו יש עוד אלפים שרק בתמורה לחייל אחד שהם חוטפים. דמוקרטיה, לא? אני לא חושב שיש כאן שווין בין האסירים. רוצח ראש ממשלה גרוע מרוצח המונים? זין. זה רק מראה לאן הדרדרנו, זב כבר גובל בעריצות.

    לא, ברור שלא. אבל זאת הנקודה שאנשים לא מסוגלים בכלל לחשוב בכיוון שלה, שלא בטוח שהוא רצח וכבר כתבתי כאן למה זה לא בטוח. אם רק תחשבו על כל מה שכתבתי כאן, תראו שזה יכול להתחבר בקלות מאוד למציאות. ואם אתם לא מסיכימים איתי, זכותכם. אבל יש כמה שאלות שאין להם תשובות עד היום, כמו למשל: למה היה אמבולנס ליד המקרה שהיה צריך להוביל פצועים במקרה הצורך תוך 2-3 דקות ובכלל לא השתמשו בו? למה אנשים מספרים שהם שמעו צעקות של "כדורי סרק!" מיד עם הישמע היריות? למה סירבו לנתח את הגופה של יצחק רבין? למה היו שם כמה סוגי כדורים, שחלקם לא תואמים את הנשק של יגאל אמיר? למה כל העסק הזה צולם ממצלמה שהייתה ביתית ומעל הבניין? למה האיש שהשגיח על יצחק רבין שינה את גרסאתו 18 פעם בבית המשפט? למה אחרי זה הוא נמצא מת כש-17 כדורים נורו לראשו, כשה ברור שבירייה השנייה (וגם זאת הגזמה פראית) הוא כבר היה אמור להיות מת? למה רשמו את זה כהתאבדות מבלי לחקור יותר מדי, שזה ברור שבן אדם לא יכול לירות לעצמו 17 פעמים בראש? למה אנשי הבית חולים דיוחו על כך שהיו אנשי תקשורת בבית חולים לפני בכלל שהיו את היריות?

    שאלות טובות ומעניינות, אבל אין תשובות.
     
    Last edited: Nov 3, 2006
  10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,794
    Likes Received:
    191
    Gender:
    Male
    נראה לי שכשענית לי, לא ממש הסתכלת במשפט הזה שכתבתי:
    בכל אופן, אני אמנם לא מסכים איתך וחושב שצריך לתת לאדם כזה להירקב בכלא (גם אם הוא רק משתף פעולה קטן בקונספירציית ענק נגד האנושות, הוא לא שונה מאף רוצח אחר), אבל זכותך לחשוב שמגיע לו להיות חופשי.
     
  11. shikaka15 Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    The Yellow Diamond
    מעניין אם מישהו ירצח את אבא או אמא שלך
    ויבואו אנשים אחר כך שיגידו שמגיע להם חנינה והם לא אשמים בכלום
     
  12. פלג Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    484
    Likes Received:
    5
    הבנתי אותך, אבל תמיד היה לי ברור שרצח אישיות יותר חמור מרצח אחר. ככה זה תמיד, בכל העולם לא?
     
  13. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    מה כ"כ מגעיל אותך? שהדעה שלו שונה משלך? שלמישהו נמאס מזה שעשו מרבין פרה קדושה?
    רבין גרם למותם של יותר מ1000 אנשים וחיזק את האויב כמו שאף משלוח נשק של שום מדינה ערבית לא חיזק אותו. אם זה לא סיבה מספיק טובה כדי לשלוח בן אדם לכלא אני לא יודע מה כן.

    ומר דולר, אם אין לך מספיק שכל כדי להשלים משפט אחד עם פחות מ100% קללות פשוט אל תדבר.

    ולא, ליגאל עמיר לא מגיעה חנינה. יותר בכיוון של עונש מוות. וזה לא סותר את מה שאמרתי קודם
     
  14. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    גם אני בתור ילד קטן שנאתי את רבין , לא שלום ולא בטיח הפיגועים הכבדים היו בתקופתו , עדיין היינו בלבנון , ועד שגירשנו את עראפת וחבריו הוא החזיר אותם לפה , אני זוכר טוב מאוד ששבוע לפני שהוא נרצח היו נגדו הפגנות המוניות , תלו שלטים של רבין בדמות ערפאת ויום אחרי הרצח פתאום הכל השתנה .

    אבל בין זה ששנאתי את הדעות שלו ואותו , לבין לרצוח אותו ? ועוד לתת חנינה לרוצח? תגידו אתם משוגעים?

    בטח שיש הבדל בין רצח של אזרח מן השורה לבין ראש הממשלה . כשאתה רוצח ראש ממשלה זאת אומרת שאין חוק במדינה וברגע שאין הסכמיות על השלטון הנבחר בעצם אין זכות קיום למדינה , אתם רוצים כל שלושה חודשים לבחור ראש ממשלה ואחרי זה לקבור אותו?

    מה זה הטירוף הזה? יגאל עמיר בין אם הוא רצח אותו ובין אם הוא רק שיתף פעולה צריך להירקב כל חייו בכלא .
     
  15. פלג Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    484
    Likes Received:
    5
    בדיוק מה שאמרתי לThe Yellow Diamond. יש הבדל. בגלל זה עמיר בכלא לכל החיים, ולא ל25 שנה.