יסטה ניצח את סביליה, ראול את דפור'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏11/12/03.

1. Max Member

אז ככה, לשוער של בילבאו נראה לי קוראים אטצ'בריה.
    התמונות שלא הבנת הן:
    הראשונה היא תמונה של ולרון שמוסר ללוקה וזה מכניס שער שנפסל בגלל טענת נבדל (שאחרי שראיתי את התמונה הזו באמת היתה לא מוצדקת בגלל ראול בראבו ששבר את מלכודת הנבדל).
    השניה היא כשסלגאדו נפל ברחבה אחרי ש 3 שחקנים של דפו בעטו בו והוא מחלץ כדור מחוץ לרחבה והלגרה מגיע מאחורה ובבעיטה כובש אך השער ניפסל (אין לי מושג למה, טענו שהיתה עבירה אבל אם כבר אז היתה עבירה על סלגאדו ולא שלו).
    באריק - החור הזה נוצר בגלל מעידה של מנואל פאבלו שהשאיר את זידאן לרוץ לרחבה, המהלך הזה כבר היה נפרד מהמסירה של הלגרה (נראה לי) לזידאן כשרונאלדו היה בנבדל, אחרי זה ההגנה של דפו כבר התייצבה בקו אחד ולא היה לו שום יתרון וד"א זה שער חוקי בכל מקרה כי רונאלדו ברגע המסירה נמצא מאחורי הכדור אז זה לא נבדל בכל מקרה, מספיק לחפש טעויות שיפוט בכוח.

וסתם לפרוטוקול למי שלא ראה את המשחק, ריאל במחצית ראשונה פנטסטית יכלה לגמור את המשחק בתוצאה הרבה יותר גבוהה. ראול קיבל מהלגרה כדור שהוא עצר על סף קו הקרן, הסתובב, מסר כדור מדוייק לרגל של רונאלדו שעבר שחקן אחד ובעט לידיו של מולינה, לראול היתה גם הזדמנות מצויינת כאשר הוא עצר את הכדור על החזה ובעט מחוץ לרחבה לשער אך מולינה עצר, גם לזידאן היתה הזדמנות טובה אך הוא פיספס. אבל הכדורגל היה מצויין, זידאן עם תרגיל לא מהעולם הזה, הלגרה (קשר דפנסיבי\בלם) עשה הטעיה על מגן ומסר עקב גאוני לרוברטו קרלוס שנגמר בקרן, כמו כן הלגרה גם סיכן עוד מס' פעמים את השער מבחוץ, סלגאדו היה מצויין, גם פיגו. במחצית השנייה היתה לרונאלדו הזדמנות מצויינת לעלות ל 2-0 אך הוא שוב בעט לגופו של מולינה. ראול היה מול שוער אך העדיף למסור למיניאמברס (שנכנס במקום פיגו במחצית עקב פציעה) וזה החמיץ, לזיזו שוב היתה זדמנות בטוחה לשער אך הוא החמיץ.
    גם לדפו היו הזדמנויות טובות (הכי זכורה לי ההזדמנות של ולרון כאשר הוא בעט לשמיים)
    ד"א זידאן אכן זכה בתואר שחקן השנה בעולם ומהמועדים הסופיים באמת הכי מגיע לו למרות שלנדבד הגיע יותר.
    וריאל השיגה 9 נקודות מתוך 9 בשלושת המשחקים הקשים ביותר שלה העונה (חוץ מולנסיה), אני מקווה שזה אומר שסוף סוך נראה דאבל בברנבאו...

2. נדב Member

טעות שלי , באלוהים התכוונתי לכתוב מינמברס ...

אני ישתדל לא לשים יותר תמונות של גולים (אלא רק לינקים של העמוד באס...)

3. Barcik Member

צודק, גם הנפילה של פאבלו תרמה.

ובטח שהיה לרונאלדו יתרון. כאשר המסירה נשלחה לזידאן, וכולם התחילו לרוץ לכיוון השער של דפורטיבו, לרונאלדו היה יתרון התחלתי של 3 מטר, כי הוא עמד בנבדל עמוק. הוא התחיל לרוץ ממרחק הרבה יותר קרוב לשער מהמגנים, ולכן הצליח מאוחר יותר להגיע למסירה של זידאן בגלל יתרון זה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

באריק ל א בטוח שהיה צריך לפסול את השער,זה בדיוק אותו מקרה של הרצג מפ"ת מול מכבי לפני שבוע.

אבל,את הגול של פור לא היה צריך לפסול,זה בטוח.

5. Barcik Member

לא מכיר קבוצות כאלה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx