יורו 2004 - המוקדמות

Discussion in 'פורום יורו 2004' started by יוגב אסולין, Sep 10, 2002.

1. Diego Maradona Member

ם כל הכבוד לרמי וויץ הקריינות לא ממש משנה לי

אלא המקצויעיות וכל זה צילום תקלות יהיה הרבה זה מוריד את כל החשק לראות

כמו שעשו במונדיאל הגמר היה פשוט מזעזע

2. אלי מתחן Member

במקרה שכל שערי המתכות האלה היו נכנסים כמה שנים מוקדם יותר, תחשבו שלא היינו זוכים לראות את הגמר המותח מ2000 בין בית"ר להפועל ת"א, שער השוויון של פאצ'ה היה נמנע במקרה שהשער של טועמה לפני זה היה נקרא שער זהב.
    הטורניר הזה אני מהמר על הולנד וספרד שיגיעו רחוק, יש לי הרגשה שהטורניר הולך להיות של ראול, ספרד מוכשרת מדי כדי להיכשל מוקדם כמו בכל הקודמים, במונדיאל אם ראול היה משחק מול ד.קוריאה אני מאמין שרק ברזיל הייתה עוצרת אותם.

3. Diego Maradona Member

אני חושב שספרד גכן תגיע לגמר אבל תפסיד

הולנד בכלל יהיו אכזבת הטורניר

משום מה יש לי תחושה מאוד חזקה שפורטגל היא זאת שתיקח את הטורניר

4. Reyes Member

מה קרה לכם? ערוץ 1 הולך להשקיע הפעם. יהיו שידורים מעולים.

אני מת שזה יתחיל, תחשבו איזה קלאסיקות יהיו לנו.... גרמניה - הולנד, פורטוגל - ספרד, צרפת - אנגליה...

5. Julian Joachim Member

לפני כל טורניר מדברים על ספרד בתור זאתי שחייבת פעם אחת לקחת סוף סוף טורניר גדול.

יורו אולי הם לקחו (זכרוני בוגד בי), אבל זה היה לפני הרבה שנים.

6. Reyes Member

הנה לוח המשחקים.

נראה לי שאצפה בכל המשחקים, אולי חוץ מאלה של לטביה כי די ברור שהיא תהיה בשר התותחים של צ'כיה, הולנד וגרמניה.

והשעות? פנטסטיות. חלק מהמשחקים ב-18:00 שעוננו, חלק ב-20:45.

אגב, הטורניר מתחיל רק 8 ימים לפני החופש הגדול, לא שזה משנה משהו.

7. Julian Joachim Member

ניב, תאמין לי שברגע שאתה תיכנס לעניינים אתה תסתכל על כל המשחקים. ועוד לך אין בגרויות, אני צריך לראות איך זה מסתדר עם כמה בגרויות שם.

8. ג'רי בית הלוי Member

איך שאני רואה את זה לטביה יוכלו להפתיע. סה"כ יש להם נבחרת סבירה ביותר, ובגלל שאף אחד לא יתייחס אליהם הם יכולים לגנוב איזה ניצחון. אני דווקא חושש לגורלה של צ'כיה-גם לפני 4 שנים הם באו כפייבוריטים עם 30 נקודות מתוך 30 במוקמות, ופישלו בגדול.
    העולות לפי דעתי מהבית הזה יהיו גרמניה והולנד(בהתאמה).

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללטביה יהיה קשה לעבור מהבית בו היא נמצאת. מפתיעה מפתיעה, אבל מכאן ועד להדיח שועלים ותיקים כמו גרמניה והולנד, ולהדיח נבחרת במומנטום כמו של צ'כיה, יהיה כמעט בלתי אפשרי.
    יורו שעבר צ'כיה קיבלה את צרפת והולנד, יורו לפניו את גרמניה והולנד, ויורו לפניו את גרמניה ואיטליה. זה אני או שיש להם נאחס רציני בהגרלות של היורו?

ועוד נקודה למחשבה - איך הם כל כך מצליחים ביורו ולא עולים כבר5 מונדיאלים?

10. Julian Joachim Member

מקריות.

11. שגיא Guest

צ'כיה היא נבחרת עם פוטנציאל של נבחרת מהדרג של ברזיל וצרפת, מהטופ העולמי. הם גם תמיד מתברגים בצמרת הגבוהה של הדירוג של פיפ"א. ביום נתון הם יכולים לנצח כל נבחרת, הבעיה שביום נתון גם נבחרת אירלנד, שחלשה ממנה על הנייר, יכולה לנצח אותה.

לגבי לטביה, עצם ההפעלה לטורניר הוא הרבה מעבר למה שהם ציפו. לטביה לא יעשו מאומה ביורו עצמו, וכנראה יהווה את בשר התותחים של הטורניר. אבל אתם יודעים מה מצחיק? מכבי ת"א בונים על זה שאנדרס פרוחננקובס יקבל חשיפה ובכך יצליחו למכור אותו במחיר יפה לקבוצה אירופאית...

Last edited by a moderator: Apr 3, 2004
  12. Julian Joachim Member

לדעתי אתם מזלזלים בלטביה. אני מבטיח לכם שהם לא הרבה פחות טובים מדרום קוריאה או ממקסיקו של המונדיאל הקודם. מריאן פאחרס הוא חלוץ מאוד מוכשר ויש שם לא מעט קשרים ברמה די סבירה. וככל הנראה התלכיד הקבוצתי שלהם מעולה.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובואו לא נשכח את הלהיט הגדול של נבחרת לטביה מריס ורפקובסקיס, שפרץ לתודעה האירופית עם צמד מול הטורקים בפלייאוף. הוא גם כבש את שער הנצחון ללטבים בנצחון החוץ המרשים שלהם בסלובניה (כבוד!) ביום רביעי שעבר.

14. c_web Member

אני מסכים איתך אחי ....
    לטביה נבחרת מצויינת , שמאמנה עושה שם עבודה נהדרת לקראת יורו 2004.
    זו עלייה היסטורית לנבחרת הזו לאחר שהם סיימו במקום ה - 2 בבית מאוד קשה , ובפלייאוף הפתיעו את טורקיה.

אני מאחל הצלחה לנבחרת לטביה , מומלץ שתעקבו אחריה!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מוכנים להסביר לי מאין הביטחון המלא שגרמניה מסיימת במקום הראשון?

לטעמי גרמניה בכלל לא תעלה משלב הבתים. צ'כיה תעלה מהמקום הראשון בעוד הולנד צפויה להיות שניה, אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי מצד הלטבים.

שלושת השחקנים של גרמניה שסחבו אותה לגמר - אוליבר קאן, מיכאל באלאק ומירוסלב קלוזה, נמצאים בכושר גרוע. קאן סופג שערים שטותיים יותר מתמיד, באלאק לא מתפקד כבר כל העונה וקלוזה מצוי בבצורת שערים ולמיטב ידיעתי אפילו שחקן ספסל בקבוצתו. בלעדי כל אחד מהם גרמניה לא היתה עוברת את רבע הגמר במונדיאל בקוריאה. ההגנה של גרמניה זקנה (כריסטיאן וורנס כבר משחק עם מקל הליכה, כי אין אף אחד אחר שיחליף אותו) וסבסטיאן דייסלר, אולי התקווה היחידה של הנבחרת ביורו הקרוב - קרס נפשית.

כל זה התבטא כאשר צרפת במשחק ידידות דילגה בקלילות על גרמניה 3:0. למען האמת, ההידרדרות של גרמניה התחילה מה-5:1 של אנגליה במינכן. אומנם הגרמנים הגיעו לגמר המונדיאל אבל כולם כבר שמו לב שמדובר בנבחרת זקנה, איטית ועייפה שזקוקה לריענון רציני וחילופי דורות, מה שלא קרה עד היום. זה גם לא צפוי לקרות - קשה מאד למצוא צעירים גרמנים מובילים בבונדסליגה.