יורו 2004 - המוקדמות

Discussion in 'פורום יורו 2004' started by יוגב אסולין, Sep 10, 2002.

1. Julian Joachim Member

מה זה משנה איך הפסדתם? העובדה היא שהפסדתם וקרואטיה הייתה בערך ברמה של איטליה במשחק הזה. זה כמו שאני כאוהד אירלנד מפחד ממפגשים מול ספרד, אחרי מה שהיה במונדיאל, למרות שאנחנו היינו עדיפים עליהם והפסדנו רק בגלל השיפוט. אני עדיין מעדיף לא להיפגש איתם.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אירלנד אני ממש הייתי רוצה לראות אותם בטורניר במקום את שוייץ או רוסיה... הנבחרת הזאת פשוט מביאה לי שמחה ללב... משחקת כדורגל בריטי טיפוסי אבל עם שמחת חיים וקצת ניצוץ, מה שמבדילה אותה מנבחרת אפורה ומגעילה כסקוטלנד. חבל חבל....

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אירלנד לא כל כך מרשימה אותי. נתנה מונדיאל מעורר כבוד ואז באמת חשבתי ש... טוב נו אולי בכל זאת זאת נבחרת ששווה לראות אותה. אבל עצם העובדה שהיא לא עלתה מבית של קבוצות עם שוויץ ורוסיה אומר שהמונדיאל היה כנראה דבר חד פעמי כזה.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אירלנד יופי של נבחרת עם הרכב שכולו שחקני פרמירישיפ מוכרים וביניהם שיי גיבן, דמיאן דאף ורובי קין ככה שנבחרת זניחה הם ממש לא. לדעתי עוד ישמעו מהנבחרת הזו בשנים הבאות כי הכוכבים שלהם נמצאים בשנות השערים המוקדמות לחייהם ויש להם עוד הרבה כדורגל לפניהם....

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

קודם כל אתייחס לדייר...מצטער שזה המצב אבל נכון שער יפה רפאיץ' כבש אבל איטליה שיחקו טוב ולקחו להם גולים שבדיעבד יכלו לתת לאיטלקים את הניצחון ובכלל השופט במשחק ההוא שפט בצורה מטומטמת...

למינלר..הפסדנו וזה מה יש..הפסדים זה חלק מהכדורגל אבל מה שקרה בטורניר הזה כלפי איטליה וגם נגד ספרד ברבע גמר ובכלל טורניר נוראי.. מילא להפסיד במשחק אבל ב4 משחקים לקחו הרבה מהאזורי..קרואטיה שיחקו טוב כמו איטליה אבל האיטלקים היו צריכים לנצח וזה נלקח מהם.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לתת לך דוגמאות על משחקים מכריעים שהוכרעו ע"י השופטים? יש מפה ועד להודעה החדשה. זה חלק מהכדורגל.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני לירן? ואני חשבתי שזו ספקולציה של כל מדינות ה"כדורגל הנחות" כנגד "הכדורגל העליון" שמשחקים האלים האיטלקיים....... טיפש שכמותי......

האיטלקים תמיד נתלים בכל מיני טעויות שיפוט ומזל רע כדי לתרץ הפסדיןם שלהם, ועד כמה שזה נכון במקרים מסוימים, זה לא משהו שמעצמת כדורגל כמו איטליה צריכה להיבנות עליו.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי המשחק המקולל ביורו 2000 בין איטליה להולנד שבו היו אינסוף החמצות פנדלים של ההולנדים.... היה הרבה יותר כואב ואכזרי מאשר הטעיות שיפוט נגד קרואטיה ולא משנה מי.

טוב לפחות לי... הולנד קצת יותר חשובה לי מאיטליה....

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אפשר להבין למרות שכאן זה פנדלים

אבל זה היה 3 משחקים(לא כולל אקוודור) עם אינספור פסילות שערים,נתינת צהובים ואדומים(טומאסי במשחק המקולל מול קוריאה הבת זונה) ועוד ועוד...

שלוקחים ממך את הניצחון בצורה שכזאת ולא בהפסד שבו הנבחרת מפסידה כי הגיע לה(במקרה של הולנד) אז זה הכי אכזרי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

או-אה אני רואה פה קרב עתידי בין יניב ללירן על אותו משחק ביורו 2000 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

בכל אופן מה שאני טוען הוא שאימפריית כדורגל כמו נבחרת איטליה ,שיניב פירט בטופיק של הנבחרות האהודות רק חלק קטן מהכשרונות האדירים שהארץ הזו מייצרת בקביעות, לא צריכה להתרפק על טעויות שיפוט מול נבחרות חלשות יחסית כקרואטיה ודרום-קוריאה כתירוצים להדחה. עד כמה שהתירוצים הללו נכונים וכואבים, הבעיה באיטליה היא מנטאלית (כן קלטתם את זה - איטליקים ובעיה מנטלית!!! לא שומעים את הצירוף הזה יותר מדי) - הם פשוט לוזרים+ הם משחקים כדורגל מבוקר מדי במקום לתת לשחקנים המבריקים שלהם כמו טוטי, דל-פיירו וקסאנו לסחוף את כל הבנחרת שלהם בכדורגל אטרקטיבי ומשוחרר שהם יכולים לשחק....

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה שום קרב...

אני בטוח שיניב יסכים איתי שבאותו משחק אין ספק למי הגיע הניצחון. אבל בכדורגל אין מגיע. צריך פשוט להכניס את הכדור לרשת.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה צודק חלקית..אני מסכים שהיכולת של איטליה בטורניר ההוא לא הייתה מבריקה בלשון זהירה..אבל בכל זאת בלי חצי מהטעויות הנוראיות,הפטאליות האלו יכול להיות שהתמונה הייתה שונה..בניגוד לארגנטינה וצרפת בטורניר ההוא ובדומה לספרד איטליה הודחה בגלל השיפוט.

אני מקווה שביורו הבא איטליה תתפוצץ כי יש לה פוטנציאל בדיוק כמו לצרפת/ספרד ודומיהן.

ובקשר למשחק ההוא ביורו..בלי לפתוח בדיון ארוך בעניין..הולנד היו לוזרים במשחק ההוא פלוס משחק הגנה מעולה(אמנם מייגע ולא אטרקטיבי אבל הגנה מעולה) של האיטלקים.ולא לשכוח שההולנדים יכלו לנצח אם לא היו מחמיצים יותר מ6 פנדלים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הולנד היו לוזרים וזה ברור. לוזריות גדולה מזו לא הייתה ולא תהיה. אבל למי הגיע הניצחון זה ברור. ושוב.. אין מגיע בכדורגל!! רק לפרוטוקול...

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני מסכים..הולנד הייתה ראויה יותר אבל שלא מבקיעים גם מפסידים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון... איטליה ניצחה בפנדלים כי במשחק עצמו אין מצב שהיא הייתה מבקיעה שער.

פנדלים זה דבר ארור... במיוחד שהנבחרת שלי כל כך אפסית בדבר הזה.