יימח שמם, אתה יודע איך התעצבנתי על זה? אין לך מושג, מילא אין יובנטוס אבל אין בית"ר ירושלים? התחלק להם המוח? ישר שלחתי להם מכתב זועם על זה וקיבלתי תגובה שהם הכניסו רק את אלו שהשתתפו במפעלים האירופאים אשתקד. הקבוצה שלי היא ITALYJUVE וההרכב שלי הוא: בופון, פישצ'ק, סיבוק, פאפדופולוס: ריברי, מאטה, גצה, פירלו: סילבה, ואן פרסי, לבנדובסקי מחליפים: צורבאס, שבצ'וק, אולסון ופרסיץ'.
להיפך לדעתי, אם כבר בית"ר איכשהו 'מובן' [בכל זאת, ישראל פחות מסוקרת והכל...], אבל אין יובנטוס? אלופת איטליה? זה כנראה לא מספיק...
לא בטוח שזה הדבר הכי נכון לעשות. אם הוא יהיה פצוע - ויודיעו על כך - סביר שיורידו לו את המחיר (לפי ההיגיון של המשחק. בכל מקרה אני בטוח שבמהלך הטורניר תהיה עלייה וירידה של מחירי שחקנים, לפי החוקים שפרסמו) ואז תצטרך למכור אותו בפחות, לא? ככה שעדיף להחליף אותו עכשיו ומקסימום להחזיר מאוחר יותר לפני פתיחת הטורניר. Gianluigi Buffon, לא הייתי משחק עם דה-יונג. רוב הסיכויים שנבחרת הולנד כן תספוג שערים בבית המוקדם (יוריד ניקוד) ודה יונג הוא כסחן ידוע (צהובים ואדומים, ניקוד). תוסיף לזה את העובדה שאני לא רואה אותו מבשל או כובש והוא כמעט ולא יתרום. לפחות לדעתי.
נראה לי שאין שינוי מחירים לפני. כי זה לא נחשב עדיין המכירות, אפשר לעשות כמה העברות שרוצים, ולא סופרים את זה. הם לא ''מוכרים'', כי הם עדיין לא קנו אותו רשמית. אתה יכול כל דקה להחליף שחקנים עכשיו. לדעתי רק שיתחיל הטורניר זה יחשב. ואז יהיה שינוים במחיר. זה לא יהיה קטע של הורדת מחיר כי מי יקנה שחקן שלא בסגל אפילו, פשוט יחזירו לך אותו. זה כמו שחקן בפריימיר ליג שחותם בחו''ל בקיץ, זה לא ישנה לך אם הרכבת אותו בקבוצה שלך לפני שהמשחק התחיל.
ברור שמבחינה הגיונית זה יותר הזוי שאין יובנטוס מאשר בית"ר אבל עם כל הכבוד שלי ליובנטוס ולאהדה אליה, אין גדולה כמו בית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
זה רק קבוצות שהשתתפו העונה באירופה אפשר לבחור. זתאמרת, סטוק שם, בירמינגהאם שם, אבל ליברפול ויובנטוס(ויש המציינים גם בית"ר) - לא שם.
למה אתם עושים 4-4-2? 4 שחקני הגנה זה מיותר, עדיף כמה שפחות בהגנה(3) וכמה שיותר שחקני התקפה: 3 (3-4-3) אחרי הכל המטרה במשחק זה לבחור בשחקנים שיבקיעו את ההכי הרבה גולים + שחקנים שישחקו יותר מ60 דקות. על כך: תבחרו בשלושה חלוצים + קשרים שלדעתכם יבקיעו הכי הרבה, ושחקני הגנה + קישור שישחקו יותר מ60 דקות.
דה-יונג בחוץ, דיארה בפנים. תודה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בנוסף, בואטנג [הגנה] בחוץ, יילביץ' [התקפה] בפנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שאלה: כל יום אני צריך לשנות את ההרכב בהתאם לשחקנים שמשחקים באותו יום, או שההרכב הזה שאני בוחר הוא קבוע? אחרת זה לא כזה משנה אם זה 4-3-3 או 4-4-2 כל עוד אחד מהחלוצים עדיין לא משחק במציאות.
בהנחה שהבנתי אותך כהלכה - מותר לך לשנות את ההרכב בסיומו של כל יום משחקים, בהתאם ל15 השחקנים אשר מוחזקים באמתחתך. כך, למשל, אם בהגנה שלך יש שחקנים כמו ז'ירקוב ופפה - כדאי שתשים את המגן של אנז'י בהרכב, ולאחר שנבחרת רוסיה תסיים את משחקה מול הצ'כים - שבץ את פפה במקומו, כדי שגם הוא יוכל להעניק לך נקודות במשחק של נבחרתו (אם הוא ייוותר על הספסל בעת שפורטוגל תעלה על המגרש, הניקוד שצבר לא ייחשב במאזנך הכללי).
לפי המשתמש שלי BAYERNFAN יש פה לאנשים הרכבים חלומיים, זה נראה קשה למצוא הרכב כזה עם התקציב שהם מקצים לך. ההרכב שלי: נוייר אברה-קאהיל-פפה-ראמוס פירלו-חוואן מאטה-מודריץ'-נאסרי שורלה-איברהימוביץ' שיהיה בהצלחה לכולם!
תודה, זה מה שרציתי לדעת... ככה שהעניין של המערכים עם יותר חלוצים או פחות חלוצים בכלל לא רלוונטי, ההרכב שלי צריך להיות בהתאם למשחקים שמשוחקים באותו יום.