יורוליג 2012-13 - נקבע הפיינל פור

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏9/10/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לגבי רוט, סביר להניח שזה מה שיקרה (שהוא יעזוב) וקשה להאשים אותו. אני חייב לציין שלפני שהוא הגיע לא ממש תפסתי ממנו, אבל אני כן חושב שהוא גם לא קיבל את ההזדמנות להוכיח עצמו כמו שיוגב קיבל בשנה שעברה, גם לא בליגה המקומית שלנו. בסופו של דבר, כשהרכזים הפותחים שלך לא מתחילים, אתה לא יכול לפנות לרוט שלא שיחק כל העונה ולראות שאולי הוא יציל לך את המולדת. בלאט עם כל הכבוד והקרדיט לקאמבק, קיצר לנו משמעותית את הרוטציה כשהוא לא נתן מספיק דקות העונה לרוט, לנדסברג ופניני וקשה אחרים לא פגעו, קצת קשה לבוא אליהם בטענות.

לגבי יוגב, אני לא יודע אם קובאן יקחו אותו, אולי כן, אבל גם אם לא אני מקווה שהוא יעזוב או כאמור, יסתפק בספסל. מעניין אם אחרי עונה גלא משהו וסדרה גרועה, הוא יסכים לפתוח את החוזה כדי להוריד לו בשכר.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

ארון ג'קסון זו אופציה נהדרת. למרות הכסף הגדול והקבוצה המצויינת, זה ממש לא פשוט לאמריקאים בפרט ולשחקנים בכלל להצליח ברוסיה ובמוסקבה והרבה מעדיפים לקבל פחות כסף אבל לחיות במקום שהם יאהבו. לא יודע אם זה המקרה של ארון, אני בכל מקרה אשמח מאוד לראות אותו כאן, למרות שהרעיון של רכז אירופאי מוכח (אין מה לעשות, פותחים כיס, מגיעים להישגים) סטייל שאראס של 03-04, ללא ספק יהפוך אותנו שוב לאחת הפייבוריטיות.

אגב, רק מלקרוא את הראיון של דני פדרמן, פשוט הרתיח אותי מכעס:
    http://sports.walla.co.il/?w=/151/2632888

אתה מבין, מבחוץ זה נראה שאנחנו לא רוצים לעלות. זה שלריאל יש תקציב כפול ושחקנים אחד לאחד טובים יותר, זה לא משמעותי, הפקטור הזה...אמיתי, לא יכול כבר לשמוע אותו ואת אבא שלו.

2. LIVERPOOL87 Member

בלאט הרגיל אותו לרעיון שאפשר לקחת קבוצה עם תקציב סביר, להכניס לכיס של הבנים של הבעלים חלק משמעותי שהיה אמור ללכת לשכר שחקנים, והופ יש לנו קבוצת הצלבה.
    הפדרמנים האלו פשוט בלתי נסבלים שזה מייאש.. ג'יימס נגד בגיץ'+האטשמייר+מירוטיץ'+סלוטר זאת מלחמה הוגנת ופשוט ג'יימס לא רצה מספיק, דני פדרמן גאון!

זוועה הדני הזה, והבעיה שלנו שההישג הנאה בעלייה לשמונה הגדולות רק מכניס אותנו לבור עמוק יותר, הרי זאת הייתה המטרה שלהם להגיע להצלבה.
    הנה עובדה שעם שכר שחקנים של ליובליאנה אפשר להגיע להצלבה, למה שזה ישתנה בעונה הבאה?
    מפנטזים על ארון ג'קסון, הג'קסון היחידי שנקבל הוא ג'רמיין ג'קסון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לצערי אתה צודק והאבסורד הוא שאוהד מכבי צריך לבחור בין הצלחת הקבוצה (שהכריעה בסופו של דבר), לבין ה"ייחול" לכישלון הקבוצה רק כדי שאולי בעונה הבאה יפיקו לקחים. התקווה שלי זה אותו משקיע, שאולי איתו נראה מה שראינו כשרענן כץ הצטרף. עד כמה שאני לא סובל את האיש, לפחות הוא שם כסף ועד שהוא עזב מכבי תמיד העמידו קבוצות ראויות עם שחקנים טובים. עכשיו אני כבר לא יודע אם הוא היה הבעיה או פדרמן...

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.140974.html

כבר אי אפשר להאמין לאף אחד. האתר של אופירע מדווח על בן אשכנזי, גלאדסטון מדווח על ריצ'ארד דייץ כשותף החדש של מכבי. לי יש יותר נטייה להאמין לערוץ הספורט, בכל מקרה כל מי שייכנס וישים כסף, הרי זה מבורך.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצדי שוואלה יגיעו עם שם נוסף, כרגע נראה ששמעון ופדרמן מבינים שהם צריכים קצת יותר כסף בחשבון הבנק של הקבוצה. אני עדיין נשאר בדיעה שעם התקציב הזה אפשר כן לבנות קבוצה יותר טובה, אבל בשביל זה צריך למשל לתת לצעירים כמו זלמנסון ושגב יותר קרדיט בליגה שלנו. כנראה שההנהלה לא רוצה את זה ועדיין חושבת שאליפות ישראל שווה משהו.

6. Telkiyski Member

במכבי אין דבר כזה "ניתן לו לשחק עכשיו ואנחנו מוכנים לסבול כמה הפסדים בשביל להרוויח ממנו בעתיד"
    במכבי אין סבלנות ואין דבר כזה להפסיד גם אם זה משחק מול הרצליה לפרוטוקול בשעה 3 בצהריים.

הדוגמא הכי טובה לזה זה פלאניניץ', עלק ההשקעה לעתיד.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים איתך, איתי. במכבי באמת אין סבלנות לצעירים ולכל מיני ניסיונות ותהייה גם במחיר של הפסדים במשחקים לא קובעים. מצד שני, זה גם מה שהופך אותה למועדון הספורט ההישגי ביותר בישראל בכל ענף כלשהו.

8. Telkiyski Member

סבבה, בגלל זה אם שני הילדים האלה רוצים שתהיה להם קריירה, לעוף משם ומהר.

9. shlomydavid מנהלים

10. LIVERPOOL87 Member

זה פשוט מצחיק כל ההייפ שהתקשורת עושה מסידורי אדמיניסטרציה של ריאל מדריד.
    מצטער שאני מכנה את זה כך, אבל זה פשוט טמטום שלא יתואר.
    מה רצו שריאל מדריד תעשה במידה והם מנצחים היום בערב? יבלו בתל אביב עד שבת? האם אין לקבוצה מהליגה הקשה באירופה מה לעשות חוץ מלשהות בארץ הקודש לכמעט שבוע ימים ללא סיבה?

מצחיק לקרוא את התגובות של האנשים כאילו ריאל מדריד באמת מזלזלת במכבי, היא בסך הכל מנסה להיות מכוסה בכל אופציה שתקרה הערב.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תמיד עושים את זה במצב של 2-0. הם חייבים להתכונן מראש לכל מקרה. אין פה שום זלזול זה תמיד היה. סתם אוהבים לעשות מזה עניין.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים עם שי. מדובר סתם בניסיון חימום של התקשורת כדי לקבל כמה שיותר תגובות, חבל שרוב הטוקבקיסטים סתומים מספיק כדי לא להבין את זה. ריאל היא האחרונה שתזלזל במכבי ועוד בנוקיה.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה לי שקצת העניין "דעך" אחרי שני הניצחונות הדי מוחצים של ריאל. התקשורת עושה הכל כדי להחזיר את זה שוב. במיוחד שמדינה שלמה עוד עושה על האש. בסדר נו...

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/13
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בהיכל: 33-30 לריאל
    מצטער עידן, אבל הכל תלוי כרגע בריאל. למכבי יש רק נשק אחד: שלשות. ברגע שהן נכנסות יש לג'יימס קצת יותר אוויר לנשימה. אם הן לא נכנסות הקו הקדמי של הספרדים סוגר את הרחבה מתחת לסל.

נראה מה יהיה במחצית השנייה, אבל לדעתי הכל תלוי בריאל. פשוט קבוצה יותר טובה. שחקן שהיה מועמד בקיץ למכבי (הטשהיימר) אפילו לא שיחק דקה. לדעתי זה בדיוק שחקן שחסר לנו כי בלאט נראה לגמרי מיואש מאליהו הרכרוכי ופלניניץ'.

אין מה לעשות, הקבוצה הזאת צריכה מתיחת פנים רצינית.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, אתה מזכיר אותי כל פעם כאילו לרגע טענתי שמכבי קבוצה טובה יותר. לא! מכבי לא קבוצה טובה יותר, למכבי אפילו אין קבוצה לטופ 8 אבל אחרי הקאמבק המדהים שעשינו ובאמת שניצחנו קבוצות טובות, הקבוצה שמשחקת 2 וחצי משחקים מול ריאל זו הקבוצה של הסיבוב הראשון ולא הסיבוב השני. פעולות פשוטות לא מצליחות, איבודי כדור שטותיים, משאירים את הקלעים שלהם חופשיים לשלוש...אז או שהקאמבק בחודשיים האחרונים זה העבודה בעיניים, או שהסיבוב הראשון. אני חושב שמכבי כן יכולה להגיע למשחק חמישי (כן כן, חמישי), לא כי אנחנו כאלו גדולים, אלא כי ריאל לא מי יודע מה ואני מרשה לעצמי להגיד את זה. לא צריך שריאל תהיה ביום זוועה כדי לנצח אותם, הם יכולים להיות ביום רגיל. הבעיה, שמכבי עד עכשיו משחקת מולם מתחת לרמתה הרגילה שגם ככה לא גבוהה ולכן זה נראה כאילו הם תופרים אותנו. אני מאמין שהיום ננצח ועד חמישי אלוהים גדול.