יורוליג 2012-13 - נקבע הפיינל פור

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏9/10/12.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שאתם מפספסים פה מישהו מאוד מאוד חשוב. אני הייתי מעיף את אליהו, ובמקומו מביא 4 אירופאי טוב, שומר טוב ועם יד טובה מרחוק. הוא גם ישראלי. קוראים לו עומרי כספי. טיוס וכספי יכסו טוב את העמדה הזאת. ליאור יכול לעשות חמוצים.

שישפכו כסף על סנטר ורכז (יוגב רכז שני).

2. LIVERPOOL87 Member

גם אני הייתי רוצה לראות כאן את כספי, הבעיה שהוא יקר מאוד, אני לא בטוח ששווה להוציא עליו את הסכומים שהוא ידרוש (מעל מיליון נטו, כמעט מיליון וחצי ברוטו).
    ואם אתה משחרר את טיוס מקאנטו שוב יש לנו עמדה 4 במעל 2 מיליון דולר.
    אם מחשיבים את העובדה שחייבים להשאיר את גיימס ולהוסיף סנטר כבד מוכח הקו הקדמי מתקרב ל-5 מיליון דולר, אני לא רואה את זה קורה, אלא אם כן נכנענו לבינוניות ועונה הבאה נראה את היקמן,לוגאן, אוחיון\מקל ורוט בקו האחורי לצד סמית'.

חייבים לחסוך בעמדה 4, טיוס+פניני, כשסמית' יכול לתת גם דקות ביורוליג בעמדה הזאת.
    זה בהחלט ציוות בעייתי לליגה,בליגה שלנו אוכלים את סמית' ופניני בלי מלח כשהם משחקים 4, אבל ביורוליג זה ישתלם במידה וג'יימס יישאר ויגיע סנטר טוב לצידו.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אישית אני לא מת על כספי, לא הייתי רוצה לראות אותו כאן וחושב שהוא לא שווה גם את הסכום שהוא ידרוש, אבל אני כן מסכים שהוא ככל הנראה האופציה הישראלית הטובה לעמדה זו. ולמרות זאת, אני מעדיף לחסוך את הכסף לרכז וסנטר ברמה גבוהה, ככה אם תהיה בעיה ב-4 גם אפשר להסיט את ג'יימס לשם או כאמור לשים את טיוס שצריך להספיק. מה שכן, מלבד המחדל בעמדה 5, אני ממש לא מעוניין לראות את הקו האחורי הזה עוד שנה. כבר אמרתי, אם הם כ"כ מתעקשים, שיבחרו אחד מבין היקמן ולוגאן שיהיו שחקני ספסל (אם היקמן נבחר, הוא יכול לפתוח בחמישייה לצד רכז זר), וישאירו את דווין. אגב, מבחינתי יוגב גם יכול ללכת לרוסיה, אין לי בעיה להשאר עם מורן וגם את לנדסברג הייתי משאיר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/13
  4. shlomydavid מנהלים

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קיבינימט, כמובן שהמשחק עם אולימפיאקוס הוא ביום שישי הזה, כמובן שבשעה 21:00 וכמובן שזה יתנגש לי עם מוקדמות הגביע העולמי של קולומביה-בוליביה. זה אומר שאני אוכל לראות מחצית אחת, אבל אח"כ אני עובר לדבר החשוב ביותר ואחזיק אצבעות לצהובים בתקווה שיעשו איזושהי סנסציה בפיראוס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. shlomydavid מנהלים

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא מאמין שאני צריך לנטוש את המשחק של מכבי בחצי לטובת נבחרת קולומביה.....אחת המחציות המצויינות שלנו השנה, לוגאן בלתי ניתן לעצירה וגם יוגב פנטסטי. 18 הפרש בהפסקה וכמו שאולימפיאקוס נראית, זה חייב להספיק לנו לניצחון שיבטיח לנו כמעט בוודאות את העליה לאחר ההפסד המפתיע של סיינה מוקדם יותר לבשיקטאש. הפחד שלי שהאחוזים המזעזעים של אולימפיאקוס יתיישרו והם יתיישרו בחצי השני, השאלה איך אנחנו נגיב. אני אשתדל להציץ מדי פעם, מקווה לשמוח בסוף הערב אחרי ניצחונות צהובים הן מהכדורגל והן מהכדורסל.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מדהים. ממאזן 5-1 ל5-6. שדיוויד בלאט יקבל היום חוזה לכל החיים.

הורגש החיסרון של ליאור אליהו, לא?

אימפריה.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מדי פעם הצצתי למשחק, איזה גדולים. זה כבר לא משנה אם נעלה להצלבה ונחטוף בראש, השחקנים הוכיחו שיש להם כבוד ובטונות ומספקים לרובנו כובעים לאכול שבוע אחרי שבוע והאמת, ברצון רב. ונשאלת השאלה? איפה קיבינימט הם היו בשלב הראשון? הרי ביכולת כזו כבר מזמן היינו בהצלבה עם יתרון ביתיות (ואולי זה עוד יקרה?). בכל מקרה, שאפו ענק לדייויד והבחורים, איזה לב ענק וזה מה שבסך הכל ביקשנו, בניצחונות ובהפסדים. רק להלחם ולהראות שבאמת אכפת לכם.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך מעצבן שדברים נופלים ביחד. עידן עסוק עם קולומביה ואני עם הולנד...
    מכבי פשוט במומנטום אדיר. מה שקורה במשחקים האחרונים מזכיר בעיניי מאד לאותה שנה של מלחמת המפרץ. בגלל המלחמה נאלצה מכבי לנדוד בתקופת המלחמה מחוץ לישראל ושיחקה רק משחקי בית. כשהמלחמה הסתיימה היא דפקה עם קבוצה מאד מאד בינונית (מי זוכר את אד הורטון ודונלד רויאל?) רצף נהדר של ניצחונות ביתיים על הקבוצות הטובות ביבשת.

באותה עונה הגיעה לפיינל פור, אבל עפה שם בתבוסה קשה לברצלונה (שהפסידה בגמר לנדמה לי יוגופלסטיקה). הנה שוב יש לנו קבוצה די בינונית שמשום מקום דופקת ניצחונות במגרשים מאד לא פשוטים. במצב מסוים יש עוד סיכוי להגיע למקום השלישי...

אני חוזר לכדורגל (ואן פרסי כובש עכשיו את השני להולנד), אבל מכבי עושה אותי הערב ממש גאה. ארז, ליאור אליהו? כדאי שיסתכל בראי ויבין שהוא לא בדיוק תורם לקבוצה כמו שהוא אולי יכול!

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ליאור אליהו בראי? שאוהדי מכבי יסתכלו בראי, יורדים פה על קיינר מדלי בכל שנייה כשכל 4 באירופה יורק דם כדי לתת מולו סל. וזה לא שאני אוהד את קיינר או חושב שהוא צריך להשאר, אבל החוסר פרופורציה בביקורת פה מרגיז אותי. ידעו פה לכתוב מגילות על כמה ההנהלה טעתה וכמו דיוויד גם אשם וקיינר מדלי זה נכה וכו' וכו'. ועכשיו מגיע שיאכל את הכובע ויתנצלו. הקבוצה הזאת לא הייתה כל כך טובה בשלב הראשון אבל גם לא כל כך רעה בשביל מאזן 5-1. אם לא נותנים ליוגב את הכדור האחרון גם מול קאחה וגם מול אולי אנחנו היום נשענים על המקום השני עם ביתיות בשלב הבא. גם שהפסדנו (למעט חימקי, שהיא בוא נגיד את האמת אחלה קבוצה) לא קרסנו ולא הראנו שאנחנו איזה קבוצה קטסטרופה. אז אולי אנחנו לא שווים ניצחונות באולימפיאקוס אבל גם קאחה לא שווה ניצחון בנוקיהו אז הנה הדברים מתיישרים. נהיה בהצלבה, נפסיד כנראה, וזה בדיוק איפה שהקבוצה הזאת, גם מבחינת תקציב וגם בתכלס שווה, איזור ה7-8.

אפשר לנצח את בשיקטאש ובברצלונה ולחלום על ביתיות (חימקי תנצח את קאחה בבית אבל במחזור האחרון תצא ליוון...לכו תדעו).

יאללה מכבי.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שטויות ארז, כל הביקורות פה היו במקום. וכבר אמרתי כמה כיף לאכול את הכובע כשצריך, אבל אף אחד פה לא הגזים בביקורת. הקבוצה הזו מוציאה בסיבוב השני 1000% מהיכולת שלה, אבל זה עדיין לא אומר שההנהלה ביצעה פה טעויות איומות. וניק עדיין לא עושה סל ממטר ופלאניניץ' עדיין נראה כמו שחקן ב2 שקל, עזוב אותך. אמרתי שאני כ"כ גאה כשהם נלחמים ככה גם אם לא נעלה, אבל אל תבוא לכאן ותגיד שהביקורת היתה חסרת פרופורציות כשבסיבוב הראשון הם שיחקו כאלו היורוליג מעניין להם את הביצה השמאלית.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אז תבקרו נורמלי ואל תהיו צבועים. קיינר לא עושה סל? אחלה, מה עם ליאור אליהו, למה אף אחד לא מדבר על הבלוף הכי גדול בסגל של מכבי? כשכל פעם שמגיעים לטופ 16 והגוייבות נעלמות אז נשאר לך רק החורים בהגנה?. מילא הייתם מבקרים במידה שווה, אבל נתפסתים על שתיים/שלושה גורמים (שבאמת למען הסר ספק מוצדקים) אבל התעלמתם בשם אני לא יודע מה מכל השאר. גם אליהו היה אשם, כמו פניני בעונת חושך ויוגב שגמר אותנו מול קאחה ואולי', וכמו עוד כמה אבל אתם נתפסתם דווקא על חבורה מצומצמת שהכל עליה ועוד האשימו פה גם את בלאט. אני נותן לו חוזה לכל החיים, היום. "הוציאו מעצמם 1000 אחוז" - הוא מוציא מהם 1000 אחוז.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/13
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, אני פה אחד מ'שונאיו' הכי גדולים של אליהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    כבר יותר מדי זמן שאני קוטל אותו על היותו רכרוכי בהגנה ושאין לו אפילו ג'אמפ שוט נורמלי. לא ראיתי את המשחק היום, אבל מול חימקי קיינר מדלי נתן הרבה נשמה. בשבילי זה דבר שאני רוצה לראות מכל שחקן ובכל משחק. הדבר שמבדיל שחקן אחד משחקן אחר זה כמובן היכולת ואת זה לא קיבלנו העונה מקיינר מדלי.

לדעתי הנהלת מכבי תכנס לאט לאט למצב של כוננות כללית כי לא נראה לי שלכולנו יש מושג מהי הקבוצה האמיתית. זו שמנצחת ביוון ובספרד את קאחה או זו שמפסדה בצורה שלומיאלית בליגה. הסיבוב הראשון בשלב השני גם נתנה תמונה מאד לא נכונה.

אני באמת לא יודע מה כוחה של הקבוצה הזאת ואיזה שחקן הייתי רוצה להשאיר. בסיטואציה הכי מטורפת אנחנו עוד נסיים במקום השני...

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ארז, אני רוצה שתחזור הודעה הודעה שלי ותראה לי איפה "התלבשתי" רק על מדלי ופלאניניץ' ועל "החבורה המצומצמת" לטענתך. מלבד ג'יימס, כל שאר השחקנים "חטפו" ממני מקלחת ובצדק, כולל ליאור אליהו, כולל יוגב. אני אגב, עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי, כי עד לפני חודש וחצי, הקבוצה הזו נראתה כמו הפועל ת"א משופרת, אז אל תבוא עכשיו אחרי הניצחונות ותגיד אמרתי לכם. הקבוצה נבנתה חרא, ההנהלה עשתה טעויות מאוגוסט ועד עכשיו ולמעט ג'יימס, אף אחד לא שומר על יציבות בקבוצה הזו. אני כן אמרתי 400 פעם שאני בסך הכל רוצה לראות את הקבוצה הזו נלחמת, שיראו שאכפת להם. לא חייבים כל שנה להגיע להצלבה או לפיינל פור, אבל לא ייתכן ששחקנים במועדון כמו מכבי לא יילחמו ויהיו עם 2 הפסדי בית ב-5 משחקים ראשונים. הביקורת היתה בהחלט במקום, אני שמח שלפחות הם לא התעוררו מאוחר מדי ונתנו לנו מספיק סיבות להיות גאים באים, תיגמר העונה איך שתיגמר.