יורוליג 2012-13 - נקבע הפיינל פור

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 9, 2012.

1. LIVERPOOL87 Member

כמה תוצאות מעניינות מאתמול

מילאנו חרצה את גורלה כאחת הקבוצות העשירות ביותר שלא עולות שלב כשהפסידה אתמול בבית לז'לגריס 67:65 כאשר לנגפורד ביכולת מצוינת עם 20 נקודות והנדריקס(שאולי בדרך לכאן?) עם 2 נקודות בלבד. קאחה לבורל אמרה תודה כשניצחה באיסטנבול את אפס 91:76.
    במחזור האחרון צריך לקרות נס כדי שמילאנו תעלה לבית שלנו, היא צריכה לנצח בפיראוס ולקוות שקחה תפסיד בביתה לזאגרב, משימה בלתי אפשרית.
    נתון מעניין נוסף הוא שז'לגריס במקום הראשון ואם היא תשכיל לנצח את אפס בביתה אנחנו נשחק עם אלופת אירופה בשלב הבא בנוסף לקאחה, 2 יריבות קשות מאוד מהבית הזה.

בבית D הכל סגור ואם ברצלונה לא תפסיד בהפרש הזוי לצסקא בבית, ניפגש איתה ובשיקטש.

בית A מאוד מעניין, פאו מנצחת את פנר 69:55 עם מר נקודה לדקה סופו עם 11 נקודות ב-12 דקות בלבד (איפה הוא ואיפה 2 החייזרים שהבאנו השנה כתחליף?).
    פאו במקום הראשון ותשמור עליו רק אם תנצח במוסקבה את חימקי החזקה, או שתקווה לנפילה של ריאל מדריד בבית מול ליובליאנה מה שסביר להניח שלא יקרה.
    הקרב על הכרטיס האחרון יהיה בטורקיה בין פנר לקאנטו המפתיעה, ניצחון בנקודה של האיטלקים והם בבית של מכבי במקום הטורקים, יהיה מעניין לראות עוד פרוייקט במיליארד יורו הולך הביתה מוקדם.

כמובן שהכל בתנאי שאנחנו בכלל מנצחים את אלבה בבית ביום חמישי, מה שאני לא בטוח שיקרה.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מותר לי פעם אחת בחיים לשמוח לאיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx האמת, אין לי מילה להגיד על לנגפורד והנדריקס, שמבחינתם הלכו לכסף הגדול, אבל אולי דווקא בגלל שפה גם הקריירה בד"כ על הכף, אולי היה עוד מקום לשקול להשאר בקבוצה טובה יותר ממילאנו, במקום שהם כבר מכירים ומוערכים (לפחות לגבי הנדריקס שנכשל טוטאלית באיטליה).

כבר דיברנו לא מעט והעלנו השערות מדוע סופו עזב/הועזב, אני באמת מקווה לטובת ההנהלה, שהוא קם וביקש לחזור ליוון, כי אם אנחנו שיחררנו אותו רצוננו תמורת שמשון ויובב, אני לא יודע כמה אידיוטים אפשר להיות. היכולת האמיתית של סופו היתה זו מלפני שנתיים ולא סופו של שנה שעברה, אני מקווה שבמכבי מספיק איטליגנטים להבין את זה.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לפי דיווחים באתר יורובאסקט, קאזאן סירבה להצעה של מכבי, שביקשה את יאן וויוקאס תמורת כסף + שרמאדיני....חבל. בטוח היה תורם הרבה יותר מהליצן הגיאורגי.

4. shlomydavid מנהלים

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיימנו שלב א' במקום הראשון. גם היום זה נראה מאד לא יציב. מאד מאד קשה לדעת מה הקבוצה הזאת הולכת לעשות בשלב הבא. ללא ספק שיגיע לפחות שחקן חדש אחד. כרגע אין לי הרבה תקווה בגלל שיש לנו סגל בינוני מאד, אבל כבר קרו ניסים יותר גדולים עם המועדון שלנו...

7. samoel Member

חחחחחח מגוחכך פשוט.

אם אני לא טועה וויקאס היה מועמד וזה נפל בגלל? כסף. בדיחה עצובה.

בכל מקרה הבית הבא יהיה מעניין שתי הטורקיות שאני לא יודע איך לאכול אותן + סיינה שאנחנו יודעים שהיא לא שווה הרבה אבל היא בדיוק על החולשות שלנו(לשם שינוי). אני מעדיף את מילאנו על קאחה לברול המתחברת..ולגבי ז'לגיריס או אולימפיאקוס עוד לא החלטתי.

בארסה וחימיקי (אם נעשה 1-3 יהיה הישג).

8. Telkiyski Member

מכבי תהיה בהצלבה מהסיבה שהיא לא קיבלה איתה עוד 4 אריות
    הרי בשיקטאש, פנר וחימקי אולי נראות טוב ממכבי עד עכשיו, אבל אלה קבוצות ללא שם וללא מסורת ובמאני טיים מכבי תנצח אותן כי זה מכבי.
    לגבי סיינה כולנו יודעים שכשזה חשוב באמת, הם תמיד יפסידו למכבי
    להערכתי מכבי תסיים 3 או 4

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

אם מכבי סיימה ראשונה, למה היא צריכה לקבל 4 "אריות"? הייתי שמח אם היית מסביר את הפוסט שלך....

בכל מקרה, לדעתי מכבי לא תעלה וגם אם כן זה בטח לא ממקום של ביתיות (וגם פה אני בספק גדול). למכבי יש השנה קבוצת אמצע טבלה יורוקאפ במקרה הטוב.

10. Telkiyski Member

לא אמרתי שמכבי אמורה לקבל 4 אריות
    אמרתי שהיא תעלה להצלבה בגלל שהיא לא קיבלה 4 כאלה

אם הייתה מסיימת שניה לעומת זאת מכבי הייתה מקבלת את ריאל, צסקא, פאו ואפס פלזן יחד עם ז'לגיריס, אבל גם יחד עם אלבה ובאמברג, ככה שאם מכבי הייתה מסיימת 2 היא בעצם הייתה צריכה להתגבר רק על שתי קבוצות חזקות, ולא על 4 כמו עכשיו. (למרות שבטח נגלה כרגיל שפנר, חימקי, סיינה וטאו זה פח אשפה כמו חצי מהיורופח)

11. samoel Member

הודעה קלאסית לאוהד הפועל.

כולנו מבינים שמכבי גרועים השנה, אבל פקה פקה פקה, למקרה שאם יתעלו אז הם עשו את שלהם וזה לא ייחשב הישג, ובמקרה והם לא תוכל לצחוק עלינו.
    תמיד מחוסנים, כמה אפשר לשנוא...

יורופח? אז בבקשה לא להתלונן על הבדלי תקציבים בליגת העלק..

12. Telkiyski Member

מה הקשר?
    הבעתי את דעתי לגבי המשך העונה של מכבי ביורוליג
    למה אתה חושב שזה היה כדי "למנוע מצב שאם תעלו אז תצחקו על הפועל" או משהו כזה?

זה די פראנואידי הייתי אומר

13. shlomydavid מנהלים

Last edited: Dec 14, 2012
  14. LIVERPOOL87 Member

מקווה מאוד שהחיזוק המיוחל יגיע ונפרד ממדלי\שרמדיני בשבוע-שבועיים הקרובים לקראת השלב הבא. ביינס עושה רושם שחקן מצוין אבל חשוב להדגיש שהשחקן היה מועמד רק לפני שנה להפועל ירושלים ככה שיכול להיות שהייתה לו שנה יוצאת מן הכלל אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות, הוא שחקן שהצטיין במדי ליובליאנה (גם הגיאורגי הצליח בקנטו ומכבי זאת אופרה אחרת).

בקשר לשלב הבא, אני מאוד מקווה שיהיה נס וז'לגריס יפשלו היום ויסיימו במקום השני, אני מאמין שהם יעצרו בשלב הבא ותהיה שם ירידה ביכולת המטורפת שלהם.
    בכל מקרה חימקי\פנר\סיינה וקאחה קבוצות מצויינות אבל כאלו שאפשר לעבור.
    פנר עם התקציב שלה בכלל לא הייתה צריכה להגיע למשחק על כל הקופה אתמול מול קאנטו
    סיינה קבוצת שלשות טובה מאוד אבל שומרת רע מאוד ולוקה מאוד בריבאונד.
    ברצלונה ואולימפיאקוס טובות ממכבי בהרבה והן יסיימו 1-2.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הייתי מגדיל לומר שמכבי יכלה גם להתמודד עם החבר'ה מפיראוס, אבל הכל פונקציה של איך אנחנו משתפרים לקראת השלב הבא. קראתי היום בראיון שפדרמן אומר שהוא בכלל לא בטוח שיגיע חיזוק כי הנה, למרת הכל "סיימנו ראשונים". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לדעתי כן יגיע חיזוק כי גם הוא לא מטומטם מספיק כדי להבין שיש לנו כאן קבוצת יורוקאפ במקרה הטוב ויורו צ'אלנג' במקרה הרע, ואם אי אפשר להחליף 75% מהקבוצה, לפחות שיחלי]ו את אלו שמקבלים הרבה כסף ולא תורמים כלום כמו שרמא ומדלי. אם בלו חוזר ואנחנו מנחיתים עוד גבוה נורמלי (לא מכיר את ביינס, אבל מלבדו כל השמות עד עכשיו הם פח - שלדן וויליאמס, והבחור משירוקי ששכחתי את שמו), אז יש מצב גם להלחם על מקום שני, אבל אם לא מתבצע שום שינוי, לטעמי אנחנו לא מסיימים 1-4.