יורוליג 2011/12 - פאו גוברת על מכבי אחרי דרמה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 20, 2011.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

אני מקווה שמאוד שברגע שהוא יזרק ממכבי, תבין שהדריקס הוא רק רעש וצלצולים כמו ליאור אליהו הסמרטוט ויוגב אוחיון האפור שמנפחים אותם מהיום עד מחר.

מ'צבאן הוא מלך הריבואנדים של שלב הבתים, זה אומר משהו.
    בלאט עשה שגיאה בכל מה שקשור למצ'באן, קודם כל הוא עשה ממנו סנטר וגם כסנטר הוא בכלל לא נ תן לו דקות אבל היא גרוע הוא שהוא שלח אותו לפרטיזן, שם הוא יוכל לשחק רק בשלבי ההכרעה של הליגה הסרבית.
    מוזר לי שאתה אומר שעל מצ'באן אין תרגילים, אצל איבקוביץ' דווקא יש לו.
    ואתה גם מודה בזה שאצל בלאט משחקים רק חברים, אצל פיני זה לא היה ככה אבל דייויד הוא כל כך מדהים שלא כמו פיני המאמן הכי מאותר במכבי.

בכללי, כולכם די מפספסים משהו: אמרו בית קל למכבי, אבל עכשיו מכבי מגרדת נצחון בקובנה בזמן שבארסה בקושי מנצחת את קאנטו. אז אולי הבית לא ממש קשה

חבל שלא ראיתם את אידסון בקלאסיקו, הייתם נזכרים איך זה אידסון במאני טיים ולמה לשלוח לו זר פרחים, על זה שהוא זיין לכם את הסדרה נגד פרטיזן, גרם לכם להפסיד למארוסי והפסיד לכם אליפות?

.

Last edited: Jan 20, 2012
  2. samoel Member

ריקי,
    אני מסכים איתך מילאן מדהים, מילאן מאוד מוכשר, וכל עתידו לפניו. רק בוא ותבין משהו הבעיה של מצ'באן היא לחלוטין לא הנדריקס. היא ליאור אליהו. ובעידן בוא אתה גם רוצה להיות הקבוצה של המדינה וגם ולהצליח אתה לא יכול לשלב סרבי על פני הישראלי הכי טוב (שלא ב-NBA) כנראה. מה שהנדריקס נותן לא רואים בסטטיסטיקה וכנ"ל אידסון. אתה צריך לראות את משחק ההגנה של מכבי כקבוצת הגנה ולא לספור כמה ריבאונדים לקח איך הם מתארגנים וכמה קשה ליריבה פתאום לקלוע איך הוא זז ומכסה על חסימות, ובסוף גם חוסם. אני מציע לך לבדוק גם נתונים נוספים לפני שאתה מוריד מערכו של הנדריקס לדוגמא העובדה שהוא שחקן משלים לעומת מילאן שהוא מוביל וביחס הדקות התפוקת ריבאונד שלהם זהה(4 ב- 15 8 ב- 31. הסתכלתי אפילו על החלוקה מבחינת ריבאונד התקפה ותאמין או לא הנדריקס מוביל בקצת). עכשיו בוא אני אנתח לך את זה קצת יותר: פרטיזן היא בפירוש קבוצת הגנה לא מהמשובחות ביורוליג, אי לכך כמות הזריקות שלוקחים עליה גדולה יותר מה שמותיר יותר ריבאונדים. כתוצאה מכך יש למילאן יותר סיכוי גם בטח כשאתה הגבוה המוביל ואתה משחק הכי הרבה. אז בוא ניכנס קצת לפרופורציות. אני מזכיר לך שהנדריקס היה מלך הריבאונדים של הליגה בספרד(שוב כנראה גם מאותה סיבה שהיה הגורם המשמעותי בקבוצה שלו פלוס העובדה שהקבוצה שלו ספגה הרבה נקודות) אז בוא לא נזלזל.

3. LIVERPOOL87 Member

בדיוק, מסכים עם כל מילה של סמואל,
    איך בדיוק אפשר להשוות את מצ'באן של פרטיזן להנדריקס בשביל מכבי?
    בפרטיזן הוא שחקן של כמעט 35 דקות במשחק, הנדריקס לא משחק חצי מזה.

בקשר למילאן שוב, אני כמוך גם חושב שהוא פרוספקט אדיר לקבוצה, אבל לא נעשה איתו שום דבר בשנה שהייתה פה, זה היה פשוט מיותר.
    במקום לצאת החוצה ולחפש חדירות של גארדים הוא היה מסתובב לו בפנים ללא מעש.
    בדיוק הפוך מאליהו שיוצא החוצה אבל אף אחד כמובן לא יוצא אליו, וזה אחד הדברים היותר מאכזבים של ליאור, שיכל לעבוד על הזריקות משלוש, יש לו יד רכה מאוד אין סיבה שלא ישפר את האחוזים שלו וייתן נשק נוסף בהתקפה.
    זאת שאלה טובה מה יקרה בשנה הבאה, הרי ל-2 מסגרות אין סיכוי שנראה את סופו,הנדריקס,ג'יימס,בלו,אליהו ומצ'באן, אחד מהם בטוח לא יהיה כאן.
    אם אליהו ימשיך להיות חור הגנתי וללא יכולת לשלוש יכול להיות שהוא זה שיילך.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

אתה יודע, זו שאלת השאלות, ישנם כאלה שטוענים שלהתבלט בקבוצה חלשה זה הרבה יותר קל מלהתבלט בקבוצה חזקה. לדגומא: יש כאלו שאומרים שנוביצקי הוא שחקן גדול מפארקר בגלל שהוא סחב קבוצה על הגב שלו בלי כוכבים אחרים לעומת פארקר ששיחק עם דאנקן בקבוצה, אבל זו בדיוק הגדולה של פארקר, שהוא הצליח להיות MVP כאשר הוא משחק עם שחקן כמו דאנקן.

מצ'באן משחק יותר דקות בפרטיזן מהנדריקס במכבי בגלל שהוא משחק פחות משחקים (הוא לא משחק באדריאטית ולליגה הסרבית הוא נכנס רק בשלבי ההכרעה) וגם באיזה יקום הנדריקס היה מלך הריבאונדים בספרד? בעונתו היחידה בגרנאדה הוא דורג במקום החמישי עם 6.91 ריבאונדים למשחק (אגב, אתם יודעים מי היה הריבאונדר המוביל? אסטבן באטיסטה).

אני רוצה שתסביר לי במה הנדריקס יותר טוב מכל זר ממוצע בליגת השקר שלנו?

5. johnnie walker Member

רק רגע ריקי, תעצור שנייה. אתה עכשיו השוואת את טוני פארקר לדירק נוביצקי או שזה היה נדמה לי?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

6. Ricky van Wolfswinkel Member

כן, למה לא? שניהם אירופאים ושניהם זכו ב-MVP של סדרת הגמר.

7. shlomydavid מנהלים

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

בינתיים צ'סקא - אפס פילזן. צ'סקא דורסת, עושה מה שמתחשק לה על המגרש ובעיקר מתחת לסל. קירילנקו מצוין.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

אפילו שאני מאוד אופטימי לגבי העונה הנוכחית של ריאל, אני לא באמת מוצא דרך שיש לגבוהים שלנו להתמודד בריבאונד עם הגבוהים של צסק''א, היתרון היחיד שאני מוצא בריאל הוא זה שטומיץ' עולה במצ'אפ על קרסטיץ', חוץ מזה הם יותר טובים ממנו בכל עמדה.
    אבל הם עדיפות שנייה שלי.

10. דימה Member

השופטים מפחדים מריאל במדריד, או שמישהו יכול להביא הסבר נוסף לעבירה השניה של אנדרסן?
    אגב ריאל עם 0/4 מהשדה ל2.. הנקודות שלה בינתיים זה מהקו ומהשלוש.
    הנה בדיוק ברק אומר את זה AS I WRITE..

Last edited: Jan 25, 2012
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

96-68 צסק"א. מבחינת פוטנציאל, לרוסים יש סגל שיכול להוות את אחת מהקבוצות הטובות ביותר שראו היורליג.

12. דימה Member

מה שדייויד מוס עושה במשחק שלם (מבחינת נקודות) הוא עושה ב 6 דקות. איזה משחק של סיינה יהיה קשה לריאל...

13. דימה Member

ריאל 1/13 מ2, 3/8 מה3... מה זה?

14. Ricky van Wolfswinkel Member

ריאל מצליחה להתאושש מהרבע הראשון הזוועתי ומצמקת את היתרון ל-13.
    יול שיצא בשתי עבירות חזר ברבע השני בגלל האנמיות הדפוקה של רודריגז והוביל את הקבוצה לרבע שני טוב.

15. דימה Member

מקאלב ישב בחוץ חצי מהרבע השני, לא הייתי ממהר להחמיא לריאל...
    אחוזים זוועתיים מה2, שמירה גרועה על לברינוביץ' שעמד 3 פעמים פנוי לגמרי מה3 באמצע, 2 מהם הוא קלע. ראקוצ'ביץ' עושה מה שהוא רוצה, דייויד מוס משפר את הממוצעים שלו על חשבון ריאל. בקיצור לריאל יש עוד הרבה עבודה, הרבה יותר מדי...