יורוליג 2010/11

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏18/10/10.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדאי לראשי מכבי קצת להתגמש. עד כמה שערב יום הזכרון חשוב, אי אפשר לדרוש מכל אירופה לרקוד לפי המנגינה שלנו. מבחינתי יש רק יום אחד שקדוש וזהו יום הכיפורים, אי אפשר לדרוש מאוהדי סיינה, פנתינאייקוס, וריאל מדריד/וולנסיה לשנות תכניות בגלל ארוע ישראלי פנימי. אמרתי את זה גם לפני זה ואומר את זה גם היום. במקרה ונגיע לגמר אפשר לשחק גם למען כל הנופלים שנפלו למען המדינה שלנו. אני הייתי בגאווה משחק ביום השואה כדי שנראה לכולם שאנחנו לעולם לא נעלם מהמפה.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אלך על הדעה הלא פופלרית - הם לא יצליחו לשנות ומכבי לא תשחק. לכולם נדמה שיהיה בסדר וסמכו על שמעון, אני מרגיש שמכבי באמת לא תופיע.

וזה, אגב, יגרור פה גלי אהדה אדירים מכל המדינה...

4. LIVERPOOL87 Member

אני מקווה שיצליחו לשנות את המועד ואם לא פשוט לא להופיע.
    לא כיפור, לא שבת, לא תענית אסתר ולא תענית רבקה, כל אלה ימים לזכר ארוע כלשהו בעבר שלא הוכחו אף פעם.
    ביום הזיכרון לא נחגוג ולא נצא לכיכר כי בשביל זה נועד יום העצמאות שחל בדיוק 24 שעות אחרי יום הזיכרון.
    נכבד את חללי צה"ל שקיפחו את חייהם למען המדינה.
    מצדי שיעלו את ברצלונה במקומנו.

5. johnnie walker Member

אם לא היה מדובר במכבי ובמזרחי אפשר היה לשער שלא היה נמצא פתרון,
    הכוח של שימון באירופה והמעמד של מכבי יעזרו ליורוליג למצוא פשרה, לא לדאוג.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ארז, לי דווקא יש הרגשה שהיורוליג ומכבי ימצאו פיתרון אבל שמע לי - לא משנה מה יקרה, בחיים, אבל בחיים מכבי ת"א לא תגרור גלי אהדה מאלו שלא אוהדים אותה. עובדתית, האוהדים כאן (ברובם) נחלקים לאוהדי מכבי כדורסל ואלו שלא סובלים אותה. שסמוך על אוהדי הגועל ירושלים ות"א וכמובן חולון, גליל וכל השאר שאוהבים לשנוא, שלא משנה מה יקרה, מעולם לא יהיה פירגון למזרחי ומכבי. אגב, אני לא מצפה לתמיכה מהם או משהו כזה, אבל אל תהיה נאיבי, כי זה לא יקרה. אגב, אני בדעה של שי ולדעתי כן צריך לשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/11
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4052191,00.html

עדיין אין אישור רשמי של היורוליג, אבל הגמר צפוי לזוז ל-16:30. אני יודע שאני נשמע כמו פראנואיד אדום, אבל אני מאוד מקווה שעל פני השטח היורוליג מזיזים את הגמר ובפועל בחצי הגמר, "יקוו" שאולי מכבי לא תעלה כדי שיוכלו לקיים את הגמר בשעה שרצו ואני בטוח שכולם יודעים על מה אני מדבר.

8. johnnie walker Member

כן, השופטים אנטישמים וכולם שונאים את ישראל.

יש קונספירציה בעולם הערבי, הם עושים כאילו יש אצלם מהפכה כדי להסיח את דעתו של העולם כדי שבאותו הזמן הם יוכלו לשחד את הנהלת היורוליג שתדאג שמכבי יעופו בלי שאף אחד (חוץ מהיהודים) לא ישים לב בגלל המהפכה.

אה שכחתי גם שהצונאמי ביפן זו גם חלק מהקונספירציה להפיל את מכבי,וגם הפיגוע במגדלי התאומים.

שכחתי משהו?

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נגעתי בנקודה כואבת ווקר? לא סתם כתבתי כמו פראנואיד אדום....אם תגיד לי שליורוליג בכלל לא אכפת שמכבי יעלו ולא יחסכו מהם את הכאב ראש, אני ארגע. ואם לא ראית את הגמר מול פאו ב-2000, כנראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. וחוץ מזה, אתה יכול להרגיע עם הציניות, את כל התירוצים שרשמת אתה יכול להלביש על דני קליין, הוא מחפש כמה כאלו כדי לרענן את המלאי.

10. johnnie walker Member

תגיד יש לך תסבוכת רדיפה במקרה?
    אני לא אדום או אוהד הפועל אבל השיטה הזאת של חלק מהאוהדים להציג את התמונה כאילו כל העולם נגדנו היא פשוט מגוחכת, צא מהסרט שלך
    אף אחד לא רודף אחריך או אחרי מכבי,
    אתה יכול לצאת מהמיטה, אין שום מפלצת שמסתתרת בארון.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לי אין תסבוכת רדיפה, אבל זה נראה שאתה כאילו מתוסכל עדיין מה"כסף הקל שהתערבת עליו באינטרנט והפסדת"....תגיד לי אתה נורמלי? סה"כ ציינתי משהו שכבר נתקלנו בו בעבר וזה לא כזה הזוי וזה הכל! לא פירטתי, לא תירצתי, לא רשמתי מגילות של תירוצים למקרה שמכבי יפסידו, אבל אתה כנראה חייב להתווכח על הכל, גם אם מדובר על הערות מטופשות שאתה צריך לזרוק ולהפוך את הכל לויכוח סרק. אתה יודע מה? עזוב, אין אפילו כוח על הבוקר להתאמץ בשבילך.

---------------------------------------------

פעם הקודמת שהגמר התחיל בצהרי יום ראשון קיבלנו אחלה של גמר ב-2005 כשדרסנו את ויטוריה, אבל עם כל דיבורי הגמר האלו, הקדמת השעות וכו', אולי כדאי לזכור שיש יריבה ספרדית לעבור בחצי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה אפשרות ששעת הגמר תוזז במהלך הפיינל פור אם מכבי לא תעלה לגמר. מה שייקבע עכשיו זה מה שיהיה. תיאוריות הקונספירציה האלו קצת משעממות. אם ביורוליג היו רוצים "לקוות" להימנע מהבעיה - קריצה, קריצה - אפשר היה לעשות את זה בסדרת רבע הגמר. עכשיו מאוחר מדי.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לדעתי אם מכבי לא עולה, השעה תשאר השעה המקורית כמו שביורוליג תיכננו מלכתחילה. לגבי הקונספירציות, זה נאמר בחצי רצינות (זה לא הזוי, וכבר קרה בעבר) וחצי צחוק, רק חבל שאנשים לא יודעים לקחת את זה ברוח טובה וישר תוקפים. ושוב, בואו נקווה שמכבי יעפילו לפני שדנים על שעת הגמר. אגב, עוד לא החלטתי מה עדיף - ריאל או ואלנסיה. העדפות ספציפיות?

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה "קרה" בעבר? ששיפוט לא טוב עזר לקבוצה אחת על חשבון האחרת, ואנשים החליטו שזה היה בכוונה? אני לא יודע מה זה חצי רצינות וחצי צחוק, ובהיעדר שמץ של הוכחה - כן, אני תוקף. כי זה ספורט, ואני רוצה להאמין בניקיונו. בולט מסומם, נדאל על סטרואידים, השופטים מונחים לעזור ללייקרס כי זה שוק כל כך חשוב ל-NBA... אין סוף לדברים האלה. לא רוצה לשמוע מזה. תוכיח, או תשתוק.

אני לא חושב שאפשר לשחק ככה בשעות. יש המון תחנות טלוויזיה שמשדרות. אם עכשיו מודיעים להן שהגמר מוקדם בכמה שעות, זה לא נהדר, אבל אפשר לחיות עם זה. יש זמן. להודיע להן פחות מ-48 שעות לפני הגמר שעליהן לשנות את לוח המשדרים שלהן, זה בלתי הגיוני לחלוטין.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/11
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קודם כל לא תקפתי אותך ובכלל דיברתי על מישהו אחר. דבר שני, אתה נאיבי, תסלח לי. ואגב, אני לא מדבר רק על מכבי אבל לצערי הספורט כבר מזמן לא כזה נקי כמו שאתה או אני היינו רוצים להאמין ולקוות. יש שריקה לפה ולשם וטעויות שיפוט תמיד יהיו חלק, מהספורט, אבל יש שריקות שפשוט לא היו הגיוניות (ולא שתיים-שלוש) כמו בראזאוסקאס בגמר של 2000 לצורך העניין. או כמו דרום קוריאה ב-2002. אתה באמת חושב שהם היו שווים חצי גמר באותו מונדיאל? לא הכל אפשר להוכיח אבל גם לא צריך להיות חכם גדול. אני לא יודע בן כמה אתה ואם אתה זוכר את זה או לא, אבל בחצי הדרך של מוקדמות יורו 96', כשלישראל עוד היה סיכוי טוב להעפיל, היו דיבורים גלויים על כך שהאנגלים חוששים שישראל תעפיל כי אז הדבר יגרום כאבי ראש אדירים מבחינת אבטחה וכו' והם היו שמחים להמנע "מכאב הראש הזה". אז לא אמרתי שלא עלינו ליורו בגלל ההצהרה הזו, אבל אל תהיה נאיבי. אין לך הרבה אוהבים בעולם וכן מערבבים ספורט עם פוליטיקה לצערי. אבל אם אתה מאמין בספורט הגון וישר וזה מה שגורם לך לישון טוב, אל תיתן לי לקלקל לך.

ולגבי השעות, אזה שוכח שמדובר פה ביורוליג, אין להם שום בעיה עם התנהלות חובבנית והזזת שעות פחות מ-48 שעות לפני הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/11