יורוליג 2010/11

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏18/10/10.

1. johnnie walker Member

שכחת רק להזכיר שכולם נקלעו בגרבז' טיים, כשהמשחק היה צמוד הוא רק גרם נזק.

2. k_700 Member

כמעט, על המילה כמעט נכתבה היסטוריה שלמה בספורט.
    החטיא את הזריקות לא כי היה עייף כי פשוט לא עד בלחץ.
    רוצה רשימה של שחקנים שלא עמדו בלחץ?

3. k_700 Member

ג'וני לא ראיתי את המשחק, אין לי מושג אם זה היה בגרבג', ראיתי את זה עכשיו בסטט' של אתר היורוליג, והוא מסיים עם מדד של +7,לא רע.

4. Ian Wright Member

לא הבנתי מה לא ברור? אולי הניסוח לא יצא הכי טוב אבל התכוונתי לכך שזה לא קשור לסיבה שאובראדוביץ' מאמן ענק כי פסקוואל פשוט מאמן לא טוב לדעתי.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצחו בשמונה בספרד הפסידו בשתיים ביוון. סיימו לפניהם בזכות הפרש הניצחונות.

6. k_700 Member

אל תשכחו שבו מקלאב חוזר בסיינה והיום אפילו כבר שיחק כמה דקות.
    סיינה עם מקאלב זו אופרה אחרת לחלוטין.
    הוא עוד יספיק להשתשפף ולקבל דקות עד לפיינל פור, לדעתי אין שם פייבוריטית מובהקת.

7. johnnie walker Member

אז אני ראיתי ואני אומר לך שהוא לא קלע כלום בזמן אמיתי, 10 נקודות שלא שוות כלום, הוא צריך לפרוש ויפה שעה אחת קודם

8. k_700 Member

גם לדעתי הוא לא מאמן גדול. וזה מה שעושה הבדל, בטח במאני טיים ובטח שבסדרה ולא בצורה של בית.
    לא יודע אם מכבי הייתה יכולה לנצח באתונה. ראיתי שם את האווירה, את האבוקות את הקהל שעוד שנייה נכנס להרביץ לאלן אנדרסון, פשוט טירוף שם.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחמד בשביל הכדורסל האיטלקי (ז"ל) שסיינה עלתה, אבל לקבוצה יש רק שני איטלקים בסגל! מדהים לראות שהם ביחד עוד לא שיחקו 5 דקות במשחק הערב. קבוצה איטלקית עלתה, אבל בסופו של דבר סיינה לא תורמת בצורה הזאת דבר לכדורסל האיטלקי.

לגבי הויכוח שחל פה לגבי אידסון. לי אין בעיה שיישאר בעונה הבאה במכבי, אבל כן יש לי בעיה עם השארותם של שארפ ובורשטיין. השניים נחשבים ישראלים, אבל למעשה לא תורמים דבר. בורשטיין יקבל בטח בליגה הישראלית יותר דקות, אבל ביורוליג רואים שהוא למעשה גמר את הקריירה. אפילו אם נזכה באליפות היורוליג, ההנהלה תצטרך לפתור את העניין הזה.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חבר'ה חלאס, אנחנו בעונה סופר משוגעת, בארסה לא עולה לפיינל פור, סיינה מנצחת שלוש פעמים את אולימפיקוס אחרי מחצית של 9 נק' וכל זה בלי בו מקאלב!, מכבי טוחנת את קאחה אחרי שרק לפני כמה חודשים חטפנו שם 200 הפרש.

עונה משוגעת והכל יכול להיות. אי אפשר לקבוע פייבוריטיות בכזאת עונה. אני לא אתפלא אם הגמר יהיה פנא מכבי וגם לא ריאל סיינה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/11
  11. k_700 Member

שטויות במיץ. הוא שחקן מצוין יכול לתרום עוד הרבה באירופה. קליעה טובה. באולימפיאקוס הוא נדחק לשולי הרוטציה. חצי עונה לא נרשם בסגל, פעם נרשם ומקבל 2 דקות.
    זו לא צורה שאתה זורק שחקן למשחק הכי חשוב שלך העונה ובאמת מצפה שיציל את המולדת.
    בדיוק כמו עם בורשטיין.

בגלל ענייני המס הוא לא עזב כבר העונה.
    הוא יכול לתרום להרבה מאוד קבוצות ביורוליג וכן גם למכבי, הוא עדיף בהרבה על בורשטיין כמוביל כדור מהספסל או כקלעי ל-2.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה פיינל פור, אני ממש לא פוסל את סיינה, אבל אני יהיה מופתע אם היוונים לא יעלו. אובראדוביץ' הוא שועל, פנא קבוצה עם כל כך הרבה ניסיון, ההגנה שלהם מדהימה, היא קבוצה עדיפה מסיינה.

קודם כל צריך לעבור את ריאל/ולנסיה, אבל אם סיינה תעיף את פנא, טוב מאוד למכבי, ושוב, בלי שום זלזול.

13. k_700 Member

אין פה בכלל שאלה אם הוא צריך להישאר.
    כל אחד מהשלישייה האחורית צריך להישאר.
    ההגנה הרצחנית של מכבי העונה לא הייתה אותו דבר בלי איידסון בדיוק כמו שהיא לא הייתה אותו דבר בלי פרקינס או פארגו.
    הם חשובים באותה מידה.
    הוא החוטף הטוב בקבוצה, שומר מצוין, יכול לשחק 1,2,3 בטח ברמות של הליגה הישראלית וזה סופר חשוב שיש לך שחקן כזה בקבוצה.
    אז כן אין לו קליעה מדהימה, הוא מעדיף לחדור ולמסור במקום לעלות לקליעה. ביג פאקינג דיל. שמכבי יחפשו בקיץ עוד קלעי ויסגרו את הסיפור.

ותפסיקו לשמוע לכל הפרשני סוג ז' האלה כמו רסקין שמדבר כמו תקליט שבור, כל פעם מבלבל תמוח שאיידסון פשוט לא מגיע לשלבים האלה. הוא אומר את זה כי אין לו מה להגיד מול הניתוחים המצוינים והמקצועיים שמביא שלח. הוא מנסה לדבר לעניין ובעצם מקשקש.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מכבי לא היתה עוברת את פנאתינאייקוס בטח ללא יתרון ביתיות. לגבי הקהל, אני לא מומחה לעניינים האלה, אבל לדעתי רב הקהל באתונה פשוט בא מהמעמד הכי נמוך. ביד אליהו יש לדעתי רב של 'צפונים', אבל לא אצל פנאתינאייקוס.

הדבר שמחזק את הטענה שלי היא שבברצלונה נראה שוב יותר צהובים מאשר ירוקים. הכלכלה היוונית אולי יותר בבעיות מאשר הכלכלה הישראלית, אבל גם בשנים שאני זוכר את עצמי עוקב אחרי מכבי, למכבי תמיד יש הכי הרבה אוהדים באולם. אני רוצה להאמין שבשביל להכנס לאולם השלום והאחווה בתלבושת ירוקה אתה יוצא יותר זול מאשר להכנס ליד אליהו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/11
  15. johnnie walker Member

אתה שם לב שאתה כתבת טל אז חשבתי שאתה מדבר על בורשטיין?

רק עכשיו מתברר לי שאתה בכלל התכוונת להלפרין.. פעם באה תקרא תהודעות שלך לפני שאתה שולח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx