יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. Tony Adams Member

הכל תלוי בחולון. אם חולון תדע לשמור על השלד שיש לה, ולא תתן לציפורים לעוף, אז היא יכולה להשאר יריבה ראויה למכבי. (אלטרנטיבה- מילה מגעילה. מושג נוראי בכל מה שקשור לכדורסל הישראלי)

אני לא אוהד מכבי, אבל אני אופטימי לגבי המשחק מול סיינה. אני חושב לשמכבי יש מצ'אפ טוב מול האיטלקים, ובגדול הם פשוט קבוצת כדורסל יותר טובה. בגמר כבר הכל פתוח. it's one night stand.

2. GUTE Member

מעניין אותי לדעת אם הייתה לך אותה דעה על הפיינל פור במקרה והפועל ת"א או הפועל אוסישקין היו מגיעות לפיינל פור האירופי. אני בטוח שלא. אתה מציג דעה אחת שוב ושוב, שמציגה את התמונה כפי שהיא נראית מעיניי המתבונן, במקרה שלך, שונא מכבי ואוהד הפועל. תנסה להיות יותר אובייקטיבי בכתיבה שלך. לפחות קצת..

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/08
  3. דנידין Member

אני מאמין שמחר נראה מכבי חזקה. חולון זה היה רק תירגול של דברים וניסוי כלום ליום שישי, שלא יקחו את היכולת הזאת של מכבי כמתגם מייצג, כי זה לגמרי לא. יהיה שקול וצמוד, סיינה יריבה חזקה יותר לטעמי, אבל ביום נתון לא יודע מי יגיע איך למשחק, קשה לדעת.

4. samoel Member

חוזר להגיב אחרי יום השואה בו הגבתי רק בנושא השואה,

מה אי חושב? הכל תלוי בביינום וכבר אמרתי את זה מיליוני פעמים על האיש הזה תקום ותיפול מכבי, משחק גדול שלו ויש לנו סיכוי. משחק מפוזר שלו ואנחנו בצרות.
    סיינה הקבוצה שהיא הכי קבוצה בטורניר הזה.

יאללה מכבי! מ-ל-ח-מ-ה!!!

5. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא חושב שהעונה האירופית של מכבי תלויה באיש אחד - ניקולה וויצ'יץ'.
    ביום גדול שלו מכבי יכולה לנצח אפילו את צסק"א (בהנחה כמובן שהם עוברים את סיינה). הבעיה שוויצ'יץ' בעונה רעה מאוד. מלבד הבלחה אחת גדולה בנצחון על ריאל מדריד, הוא לא פוגע. ההיסוס בזריקה מחוץ לקשת, האיטיות שלו שגורמת לשחקנים לחגוג עליו, החוסר תיאום וחיבור בינו לבין טרנס מוריס, וויצ'יץ' יותר מזיק מאשר מועיל למכבי בחודש האחרון.
    אבל יש לו, לשחקן הגדול הזה את היכולת להתעלות על עצמו בפיינל פור. מאז ברצלונה הוא מקבל משרף את המנוחה כדי להגיע כמה שיותר מוכן למדריד.

אגב, היום סרט מעניין מאוד בערוץ 10 על קטש בסרט שלפי טענותיו של קטש הוצאו דברים רבים מאוד שפורסמו בתקשורת מהקשרם. נחכה ונראה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/08
  6. samoel Member

מרוב שאני סקפטי לגבי ניקולה אני יודע שביינום זה הסיכוי היחידי.
    אל תשכח שאני מבקש וויל טוב זה וויל שיעשה את החברה לידו טובים. וזה אומר שבקמובינציות עם ניקולה הוא ימסור לו כמו שהוא יודע בשביל הנקודות וככה כולם במשחק. לא סתם אמרו, מאני טיים זה בשביל גארדים.

7. zivmay Member

משחק סביר+ של הגארדים ואנחנו מנצחים.
    משחק טוב+ של הגארדים בגמר, ואנחנו לוקחים את הגביעhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בלי עין הרע כמובן..

8. דנידין Member

קצת יהיר מצדך לומר לא? עשית מסיינה הפועל אשקלון. משחק כמעט מושלם של כל הקבוצה הערב ומכבי עוברים. גם אז אני מניח שזה יהיה די צמוד.

9. GUTE Member

איזה קשקוש. סיינה היא אחת הקבוצות הטובות ביורוליג השנה. יתרה מכך, היא ממלכת היציבות. היא מאומנת ומאורגנת להפליא.
    בנוגע לגמר, קשקוש בריבוע. גם צסקא וגם טאו קבוצות טובות מסיינה. אם נגיע לגמר, המשימה תהיה קשה יותר.

10. burning soil Member

היום למכבי אין אף שחקן שיכול לקחת על עצמו את כל המשחק ולנצח, מלבד הלפרין, שגם עליו אי אפשר
    להגיד שהוא דופק מספרים בכל ערב, לכן הרבה תלוי בהרכבים ובשינויים של צביקה שרף תוך כדי המשחק.

המינוס של מכבי לקראת הפיינל פור הזה, הוא שלמרבית השחקנים מדובר בפיינל פור הראשון - מוריס,
    בטיסטה, ביינום, גארסיה. השחקנים בעלי הניסיון בפיינל פורים כמו וויצ'יץ, בורשטיין, ושארפ לא מהווים
    חלק מרכזי בקבוצה.

בניגוד לשנים שעברו שמארחות הפיינל פורים היו הפייבוריטיות לזכיה(פאו, צסק"א, מכבי, ברצלונה,בולוניה)
    בפיינל פור הזה הכל יכול לקרות לדעתי.

אללה התרגשות לראות את כל אוהדי מכבי, חוזרים הביתה רק עם גביע!

11. Number 8 Member

אני חושש מאוד לקראת המשחק הערב. סיינה מגיעה בכושר נפלא, עם המון ביטחון, מאזן של 3-31 בליגה, המאזן הכי טוב בליגה האיטלקית אי פעם, רק ביום ראשון האחרון היא הביסה בחמישים הפרש והיא מגיעה במצב רוח טוב מתמיד. לעומת זאת, מכבי מגיעה לאחר שני הפסדי ליגה, ואולי זה באמת נכון שמכבי של אירופה זו לא מכבי של הליגה וההפסדים הללו לא אמורים להשפיע, אך בטוח זה משפיע איכשהו, לטוב או לרע, ולכן אף אחת לא פייבוריטית.

הינה, הינה זה מגיע
    הכל מהיציע
    הוא רוצה גביע!

יאללה מכבי.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי השנה היא קבוצה פגיעה, עם פחות אופי חזק מבדרך כלל, קצת לא שפוי מי שיופתע אם מכבי תעוף היום (רענן כץ אמר שזה יהיה כישלון אם מכבי לא תחזור עם הגביע, לא שפוי זה מחמאה בשבילו). מכבי קבוצה שצריכה לתפוס יום טוב וביום כזה מכבי בהחלט יכולה לחזור עם הגביע, אבל בשביל כך השחקנים צריכים להיות דרוכים ומרוכזים. עניין מוטיבציה אני בטוח שזה ממש לא בעיה. אי אפשר לחזות את מכבי של העונה, זה יכול להיגמר איפשהו בין 30 הפרש לסיינה לבין 30 הפרש למכבי.. אי אפשר לדעת, נקווה לטוב.

לדעתי מה שיכול מאוד לעשות את ההבדל בין הצלחה לאי הצלחה זאת התרומה ועל הצד שדיוויד בלות'נטל קם על הבוקר. אם הוא יהיה חם, זאת תהיה תוספת כח אדירה למכבי בהתקפה, ללא האופציה שלו מחוץ לקשת זה יהיה הרבה יותר קשה.

13. Selby Member

העיקר שיהיה לנו כדורסל טוב היום ובראשון, אני בטוח שיהיה.
    יש לי העדפה קלה לצסק"א בגלל פאפאלוקאס, לנגדון ואנדרסון, אין לזה קשר לשמחה לאיד למכבי.

14. Cesc_Fabregas Member

יאללה סיינה מלחמה!! אני מקווה שהם יתנו פייט טוב וינסו לגנוב ניצחון וגם אם לא, צסק"א יחכו לצהובים האמריקאים ויחסלו אותם. איזה התרגשות, ה"קבוצה של המדינה", אמן אמן שיפסידו. לא מייצגים אותי ולא את כל המדינה, בפעם האחרונה שבדקתי מותר לי לאחל להם להפסד ולהכל מתי שאני רוצה, זאת מדינה דמוקרטית.

יאללה סינה!!

15. Giallorossi Member

יש מצב שהממורמרים של הפועל י-ם הם האוהדים היחידים בעולם שהשנאה שלהם לקבוצה מסויימת גדולה יותר מהאהבה לקבוצה שהם אוהדים?

עלוב משהו.