יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. GUTE Member

מי אמר לך שאולימפיאקוס תהיה בחוץ. הערב היא זו שמארחת בהיכל השלום והאחווה את ריאל מדריד. להזכירכם, במשחקי החוץ, ריאל מדריד מציגה יכולת חלשה משמעותית ממשחקיה במדריד. בנוסף, יהיה חם היום בהיכל בפיראוס. בתקופה האחרונה אולימפיאקוס אמנם מחרבת את היופי שבמשחק, אבל היא עדיין מצליחה לגרום לקבוצה היריבה להיות גרועה ממנה ולבסוף לנצח. תוסיפו לזה עוד 12 אלף יוונים משוגעים. אם הייתי צריך להמר, הייתי שם - אולימפיאקוס.

בנוגע לזה שהגדולות בחוץ, אמנם זה מראה כאילו היורוליג חלשה, אך לפחות יש עניין.

2. Dimitar Berbatov Member

צודק, טעות שלי. למרות שאני חושב ומקווה שריאל תעבור את אולימפיאקוס מהסיבה הפשוטה שהיא קבוצה טובה יותר. אני לא מאמין שריאל תעוף כבר בשלב הזה, ועוד כשהיא מארחת את הפיינל פור. למרות שאם ריאל תציג את היכולת הקבועה שלו במשחקי החוץ ואולימפיאקוס תצליח לגרור אותה לסקור נמוך, היא יכולה לעוף.

3. GUTE Member

שוב אני חוזר, אני מהמר על אולימפיאקוס (ויכול להיות שאוכל את הכובע). מה שכן, אני בטוח שראשי היורוליג מתפללים ומקווים לניצחון ספרדי היום בפיראוס, אחרת האולם במדריד ישאר "פיל לבן" במשחקי הפיינל פור. אני לא מאמין שללא ריאל מדריד, האולם יתמלא ב-15 אלף איש.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם מכבי תעלה לפיינל פור, האולם יתמלא, או לפחות יהיה קרוב לכך.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וראשי היורוליג לא מתביישים להודות בכל הזדמנות שהם מאוד מקווים לראות את מכבי בכל פיינל פור.

בקשר לאולימפיאקוס- ריאל מדריד. אני ממש לא רואה את ריאל פייבוריטית. אולימפיאקוס במומנטום גדול, אחרי 2 הפסדים רצופים בהתחלה הגיעה הריצה של ה-3 ניצחונות שמציבים אותה בעמדה טובה. ריאל פישלה מול מכבי, בחצי הראשון קבוצת כדורסל איכותית הייתה מורידה את מכבי לחצי עם מינוס 15 לפחות, אבל ריאל רעדה, התרגשה ולא ניצחה משחק מול קבוצה מאוד חלשה בחצי הראשון. עכשיו הם בברוך די רציני, ביוון אני רואה את היוונים פייבוריטים.

6. GUTE Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    צודק.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שכחתי להוסיף שזה יהיה בעיקר בגלל הגלורי האנטרס שנרדמים כל העונה וברגע שהם שומעים "פיינל פור" הם רצים להזמין כרטיס טיסה, אבל סטטיסטית אי אפשר להתווכח על הקהל של מכבי מבחינה כמותית.

8. Number 8 Member

ניצחון של מכבי נגד קבוצה שסיימה את דרכה במפעל ואנחנו במקום הראשון. רק שמכבי לא תעשה במכנסיים היום... כל כך מתאים לה העונה לפקשש במשחקים גורליים.

9. GUTE Member

10. Cesc_Fabregas Member

בסדר אני כבר נמנעתי מלדבר על קהל הסושי.. דווקא תיכננתי להתחפש לאוהד מכבי בפורים. לשים ככה חולצה שעלתה 500 שקל מהחנות בנוקיה, שרשרת עם שטר של 100 דולר, וכיתוב עם איפור, על המצח, "הכל בשביל הניצחון".

בסיטואציה שנוצרה אם מכבי מנצחים עכשיו את ז'לגיריס ונראה לי שהם יעשו זאת, הם עולים לפיינל פור כנראה, השאלה איך הם ימשיכו משם. פנא' עפו מה שמקל את החיים על כל הקבוצות מן הסתם.. אגב מכבי הסוכנים של טרנס מוריס באו לארץ היום לצפות במשחק ולדבר עם הנהלת מכבי על הארכת חוזה / דיבורים לגבי קבוצות שמתעניינות בו (צסקא', בארסה וריאל). אצל מוריס זה פשוט מכרז, הוא לא פראייר.. מי שמציע הכי הרבה, זוכה. והוא נותן את הסחורה בד"כ פי 1.5 ממה שהוא אמור לתת בציפיות בתחילת עונה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סוף סוף מכבי עושה את שלה בנחת ובלי הרבה התקפי לב, ברצלונה ניצחה את צסק"א וזה אומר שברצלונה תגיע לארץ ב-1 באפריל, לא יהיה פשוט אבל מכבי צריכה לעבור.

כמו ששיערתי, אולימפיאקוס עושה את העבודה נגד הקבוצה הבינונית ממדריד ועולה למצ' אפ נגד צסק"א, אני בטוח שצסק"א העדיפה את ריאל על אולימפיאקוס שעשתה שינוי נהדר אחרי ה-2 הפסדים הראשונים בשלב הזה.
    3 קבוצות שסיימו בדרג הראשון בשלב הבתים המוקדם כבר בבית, ריאל מדריד, ריטאס וילנה ופנאתנייקוס.

12. samoel Member

לא יודע עד כמה זה מראה את החולשה של היורוליג כמו שזה מראה את העובדה שבסופו של דבר כסף זה לא הכל. מלחמה ונחישות, משמעת טקטית וכדורסל קבוצתי יכולים לעשות את זה ולראייה אולימפיאקוס ופרטיזן, ומי ספר את סיינה בכלל כמועמדת? כנראה הקבוצה שקבלה את ההגרלה הנוחה ביותר לפיינל פור.

אז בקצרה, היום בהיכל אוירה רגילה עמוסה בעליות וירידות בהתאם לתצוגה של הצהובים על המגרש. אני לא מבין את הבחירה לאם ויפי. אם לרגע נשים יכולת סבירה של יותם כמו כולם בערך היום, הוא לא תפקד שוב בלחץ אוקיי שלשה מחצי מגרש הופכת אותו לכוכב? שטויות. צביקה פתח אם הרכב מוזר ברבע הרביעי, הרכב שנלחץ בקלות ויותם כמוביל בכיר, וכיאה למכבי של השנה הוא שוב הוכיח זאת, הוא נלחץ מסירות רוחב וכמעט איבודים, אז הפעם היה מזל ודרק איש גדול של רגעים גדולים ללא ספק הציל את עורם, וכן מרקו"אני משוגע שאוה לדפוק צהובים" פופוביץ' לא היה מספיק מפוקס כדי הלעניש. האיש של מכבי לאורך כל העונה הזאת וגם היום מי שעצר בכבודו ובעצמו את ההתקפה הליטאית גם כש-4 צהובים בכלל לא נכחו בחצי שלהם הוא טרנס מוריס. בושה של צביקה שלא נתן לקהל להביע את תודתו.

ססק, אין לי מושג למה אתה מכריז עליו כעל שכיר חרב, זה שהוא "ערק" מירושלים לצד הצהוב הוא כבר הסביר שפשוט ירושלים לא דיברו איתו בקיץ(וכולנו יודעים את הסיבות - הם לא ידעו מי הגב הכלכלי) ומכבי שמו חוזה מפתה, עם יורוליג והוא חיכה מעט לירושליים לכשלא החליטו הוא חתם בצהוב כחול. דע לך, ואתה כנראה לא מכיר את הדבר הנפלא הזה שנקרא מוני פנאן, שחקנים נשארים בשביולו. אז כן ברור שהחוזה ישודרג, כמובן הכל בהתאם. יכולות להיות הצעות גבוהות ממכבי אבל בסופו של דבר אני מאמין שמוריס ישאר, וגם מכבי יודעים כמה הוא נחוץ.

עוד נקודה חשובה מהמשחק היום: וויל ביינום היה לא רע עשה שטויות ואז קיבל סדרת חינוך? about fucking what? דיביליות מוחלטת האדם היחדי שיכול לשבור לחץ בכדרור לא היה שם ושוב המזל הוא הדרק - שלא יגמר לעולם!
    אגב ניקו לא מסוגל לתת יותר מ- 15-20 דקות וגג 7 רצוף.

לגבי השלב הבא, הכל פתוח כפי שאתם רואים היורוליג צמודה מתמיד!
    לא מכיר כל כך את בארסה אבל קבוצה של אקר,יאקה לאקה ובאזילה היא תמיד טובה מספיק.
    אם יש קבוצה שמסוגלת לנצח את בארסה זאת אולימפיאקוס שתחרב את המשחק ותשבור עוד כמה שחקנים בדרך ואולי גם תגנוב נצחון חוץ. יהיה מעניין לראות את קרב המוחות בין מסינה לינאקיס הרבה פחות מאשר את מה שהשחקנים ייצרו על המגרש. אחחחח ספאחיה, נקמה נקמה נקמה!

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה רק אני או שבלות'נטאל באמת איבד הרבה מהמעמד שלו ורואים שהוא ממש לא רוצה מהמעמד שלו? יש לי תחושה שזה לא עובד עם בלות'נטאל, מעטים הרגעים שאני זוכר אותו על המגרש ברגעים מכריעים.

14. אבו Member

טרנס מוריס- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .
    לא ארחיב יותר מזה, קינג אופ דה וורלד.

15. Jack Wilshere Member

לו ריאל הייתה עושה עבירה, כשהיא הובילה 3 הפרש במדריד כמה שניות לסיום, אז היינו עולים רק מהמקום השני, אם בכלל. לפעמים הגבול בין הצלחה לכשלון כל-כך דק...