יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. BenSahar Member

עם הניתוחים שלנו. כן. מה אליהו עשה עד עכשיו? גם אם הוא היה מקבל 20-25 דקות הוא לא שווה כלום באירופה. תאמין לי. עוד שחקן מבין עשרות שמכבי הורסת. דבר שני, הגארדים של מכבי נוראיים. ביינום לא יכול לעשות כלום מלבד המאני טיים וקאמינגס אולי רק עכשיו נכנס לכושר. אתה לא יכול להחזיק קבוצה עם בטיסטה וויצ'יץ' שבקושי זז לשלבים הגבוהים. נחכה ונראה.

2. Juvy-Yoni Member

מכבי יכולנ להצליח במצב הזה להגיע לרבע הגמר
    ועם לא נקבל את צ'סקא אבל להגיע עם קצת מזל לפיינל-4
    אבל עם מסדר פצועים כזה
    פיינל 4 זה המקסימום שאפשר וגם זה עם מזל ברבע גמר

3. samoel Member

מכבי זה לא מקום לבנות בו שחקנים.
    שחקנים גדלים בנוער יוצאים להשתפשפות וחוזרים בשלים, קטש,שפר, הנפלד, אף אחד מהם לא צמח ממכבי היישר לבוגרים. מאז מיקי אין לנו מישהו כזה, חשבו הלפרין, לא הצליח. לובליאנה,וחזר,אחרי עוד עונת התאקלמות במנגנון הלחוץ. אליהו למזלו(או לחוסר מזלו במקרה הזה) נפל למאמנים שלא יודעים לבנות שחקן(קטש חסר הניסיון והידע של כדורסל מעמיק, ספאחיה שהיה לחוץ על נצחונות, וכמובן אורן עמיאל כעוזר, ) ולהדגים לך למה אני מתכוון אני אשתמש שוב בעודד הוא למד מפיני ודיויד בגליל יסודות והגיע בשל, כך את טפירו למה בגיל כל כך מבוגר הוא נעשה רק טוב יותר? כי הוא עבר אצל אפי , פיני ,ארז, אלה מאמנים שמכוונים שחקן,זאת הסיבה שאליהו לא יגיע לאן בי איי ,ואם כן הוא לא יצליח חסר לו יותר מדי.

וכמובן הפנינים שאתה מפיק מפיך, "מכבי בלי פייזר לא שווה כלום" מכבי היית לפני ותהיה אחרי מרכוס האדיר , אז צביקה ידע לסדר אותו נכון, אל תשתמש ברב גוניות שלו כמעלה טובה בלבד, כי ראינו שכשפייזר לא מומשע הוא לא ממש כל יכול, שחקן טוב, אבל כמובן לא שווה את המחיר, כמעט כמו כל שחקן היום באירופה, למה החתימו? בדיוק מאותן סיבות שנקבתי שהוא לא כל כך גדול, אתה לוקח צ'אנס, וכידוע מכבי דווקא קבוצה שהולך לה עם זה- ע"ע פארקר. ע"ע מקדונלד , ע"ע האפמן.

4. דנידין Member

לאחר ניצחון ענק של דיויד בלאט מול ביוון במחזור שעבר, יעלו הערב אפס פילזן למשחק מול אחת המעומדות העיקריות לזכיה ביורוליג: סיינה.

בהצלחה לדיויד.

5. BenSahar Member

וזאת הבעיה שאליהו פראייר. לא אמרתי שמכבי לא שווים כלום, אמרתי שהם לא שווים הצלבה. פייזר היה על-הפנים בתחילת העונה אבל כשהוא נכנס לכושר זה היה מפחיד. מלבד המקצועיות שבפציעות, זה גם לפעמים גורם למשבר מנטלי במיוחד שזה השחקן הכי חשוב שלך בערך. עם וויצ'יץ' ובורשטיין הפצועים, לדעתי מכבי לא תגיע רחוק השנה, וזאת למרות שצביקה הרסר הערס אומר: אני יצטרך לשבור את הראש מה לעשות. רק שלא יבכה על השופטים כמו שהוא בכה על הברוטאליות של אולימפיאקוס של ינאקיס. טוב שיש את מי להאשים, אה צביקוש?

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/08
  6. zivmay Member

מה לא שווה הצלבה מה?
    מכבי עדיין הקבוצה שבכושר הכי טוב ביורוליג, והקבוצה שמשחקת הכי טוב ויעיל. (בינתייים צאסקא משחקן כמו תמיד, איטי ומגעיל, כך גם פנא, בדיוק כמו אולמפיאקוס).
    וויציץ, כבר יחזור למדריד, ושהוא יכנס לכושר, מכבי תהיה בלתי ניתנת לעצירה, עם מוריס, ובאטיסטה ואוליהו שעולים מהספסל (וזה למרות הפציעה של פייזר).

הגארדים של מכבי גרועים? בחיי אתה לא מבין כלום מהחיים שלך.
    תהיה קצת מקצועי, למרות כל השנאה שלך, ביינום השחקן הכי טוב באחד על אחד ביורוליג, החודר הכי טוב, והאתלט הכי טוב בעמדתו. גם קליעות לא חסר לו, ואסיסטים. אבל זה שהוא טיפש לפעמים, זה לא קשור.

אז תפסיק להתבכיין, על ה16 הפרש שחטפתם ביום ראשון, ותשתוק.

7. BenSahar Member

תעשה לי טובה למה מי זה וויצ'יץ'? הארנולד ששיחררתם עשה לו ביצפר בגמר גביע המדינה ועבר אותו עם הרגליים האיטיות שלו ואל תזבל לי תמוח על חכמת משחק עכשיו!! וארנולד שאתם שיחררתם לא נחשב אחד השחקנים הטובים באירופה - לטענתכם. על אליהו אני לא יתייחס כי, מה הוא כבר יכול לעשות נגד הגדולות, בטיסטה ומוריס שתי שחקנים מצויינים הבעיה ששניהם לא יכולים לשחק 40 דקות מלאות. ביינום יכול לעבור שחקן באחד על אחד אבל רוב המצבים במשחק הם לא אחד על אחד והם מבוססים על קליעה, מסירה (דבר שהוא עושה פעם ב-עשור). הלפרין יכול לעשות את העבודה טוב וקאמינגס תלוי בכושר הקליעה שלו. לפי טענתך מכבי משחקת עלק הכי יעיל, אבל אל תשכח שהכי יעיל זה לא תמיד הכי טוב. כמו שאמרת על צסקא איטי ומגעיל, זה אומר שהיא משחקת פחות טוב ממכבי? בולשיט. בקיצור, אני לא יתווכח איתך עוד ואני מקווה שמכבי תגיע לפיינל פור ולהצלבה ותאכל בראש (נקווה ששם לא תאשימו את השופטים) ואתה ועוד 10,999 אוהדי הקונצרטים והניצחונות משבט מזרחי שמתחממים כל יום בחמישי בהיכל נוקיה עם המסעדות והפאר תבינו שהקבוצה הזאת כבר מזמן חלפה את הקבוצה האגדית של פארקר, באסטון שאראס ועוד המון קבוצות שהיה כיף לראות במכבי.

צסקא: פאפאלוקאס, ניקולס זיזיץ', מתיאש סמודיש, שישקאוסקאס (אם אני לא טועה הוא פצוע?), JR הולדן, דויד אנדרסון, וורונטשביץ', לנגדון, מרכוס גורי, ואן דר שפיגל, ויקטור חרייפה. תראה רק איזה סגל.

8. Dimitar Berbatov Member

zivmay,
    מה זה משנה שביינום השחקן הכי טוב באירופה באחד על אחד, אם הוא לא מצליח להביא את האיכויות שלו למגרש עם קבלת ההחלטות הנוראית שלו?
    מלבד הלפרין אין למכבי קו אחורי. עד עכשיו מכבי הסתמכה בעיקר על הקו הקדמי המצוין שלה עם מוריס ופייזר, ולעיתים רחוקות וויצ'יץ'. אי אפשר להשוות את הגארדים של מכבי לאלו של קבוצות כמו צסק"א ופאנאתנייקוס.
    הכי טוב והכי יעיל? הצחקת אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  9. zivmay Member

לבורכיאן ולבן סהרף איזה קבוצה משחקת כדורסל יותר יפה וטוב ממכבי, בכושר הנוכחי? תיכף תגידו לי אולמפיאקוס, ולמכבי, יש סגל אחורי בין המוכשרים שיש.
    והסגל של צ'אסקא, שרשמת, חצי מהם הם פצועים, וחצי מהם שחקנים מאוד אפורים, חוץ מלנגדון,שיקאוקס,ופאפלוקס, הסגל שלהם אפור ביותר, ודי גמולני. הם מצליחים רק בזכות מסינה!!!!!
    אם למכבי היה סגל מלא (כולל טל בורשטיין), היא הייתה אחת הקבוצות הטובות באירופה, ככה אני רואה את זה.
    ביינופ ממש השתפר לאחרונה, והופך להיות שחקן משמעותי ובלתי עציר.

חחחחחחחחחח ומי זה וויצ'יץ? בואנה, אתה דורש נעל בראש, עדיף שלא תדבר.

10. Dimitar Berbatov Member

אם ואם ואם כמה שטויות.
    למען האמת אני לא יכול להגיד לך איזה קבוצה משחקת את הכדורסל היפה באירופה, כי לא יצא לי לראות יותר מידי משחקים (ואני בטוח שמי שראה, בשליפה יכול להביא לך לפחות 2-3 קבוצות שמשחקות כדורסל יפה ממכבי),
    אבל אתה לא מבין דבר אחד בסיסי, זה לא משנה אם פאו או צסק"א משחקות כדורסל לא יפה, על סקור נמוך, מה שחשוב זה סגל השחקנים המצוין שיש להן (אפור עלק), הווינריות והמאמנים על הקווים שללא ספק טובים מצביקה שרף.

ומה זה משנה אם צסק"א מצליחה רק בזכות מסינה (עוד שטות)? היא מצליחה!

11. BenSahar Member

פשוט דביל שמסתנוור ממשחק "יפה" של מכבי עלק. מה שמצחיק אותי זה שכמה שמנסים להסביר לו על הצד המקצועי ולא על הצד ה"יפה" הוא לא מבין. טוב ככה זה אצל שבט המזרחי אצלכם, רק רוצים נצחונות ושהקבוצה תשחק יפה. טמבל.

12. JR-Riquelme Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx יש מישהו שלא רוצה את זה?

וריאל מדריד משחקת את הכדורסל היפה באירופה,אני מניח שמכבי מגיעה אחריה בעניין הזה. אבל זה לא שיש באירופה כדורסל כל כך יפה...

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/08
  13. BenSahar Member

חחח על זה נקרא אוהדי ניצחונות.. כולם רוצים שהקבוצה תנצח אבל לא בכל מחיר ולא תמיד. וזה אוהדי מכבי תל אביב.

14. GUTE Member

בן סהר, אולי תפסיק עם כל השטויות האלה על אוהדי מכבי ת"א. שבט המזרחים, אוהדי הצלחות, קהל תיאטרון. הייתי במלחה כמה וכמה פעמים, והוא לא כזה הר געש כמו שחושבים. הוא פשוט אולם קטן שהיה מתאים יותר לבית ספר תיכון, בגלל זה הוא אולם חם. גם במשחקי הליגה מכבי מביאה יותר קהל מהפועל.
    3000-4000 איש בנוקיה בליגה זה יותר מ2000 איש במלחה, וגם זה במקרה הטוב. כמו שציינתי, הייתי במלחה לא פעם ולא פעמיים ורוב הפעמים במשחקי הליגה היו בו קרחות.
    אל תזבל ת'מוח על תיאטרון, כי אתה לא באמת יודע.

15. BenSahar Member

זו לא הכמות זו האיכות. ותאמין לי שאני יכול ללמד אותך על מלחה.