יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. samoel Member

לדעתי מכבי בכושר הנוכחי שהי מצוי ניקולה היותר מסוכנת בלעדיו עד כמה עצוב שזה נשמע, ברור לי לחלוטין שניקו כשיר ב-100% שלא מפחד לזרוק(3 חצי מרחק) ולא מהסס לנוע(לא מדבר הגנתית אפילו) הופך את מכבי למסוכנת פי 1000 על כל מצב אחר.

לגבי המשחקים אתמול, הדבר היחדי שמרגיז אותי, נבן ספאחיה האפסהמאופס הזה קיבל מתנת החיים, ואני ממש מקווה שמישו יעיף אותו בשלב הבא הוא מאמן בינוני ולא יותר שלא יחוש שזה שיש לו את פלאניניץ' ועוד שני כוכבים, ושחקנים מתאומים על עיוור(פראסוביץ' בהחלט היה מאמן גדול לדעתי) הופך אותו להצלחה ראינו איך הוא נכשל עם הבאת זרים-ולא אני לא מדבר על ביינום.

פאו וצסק"א אין מה להתרגש שתיהן תסיימנה במקומות הראשונים פאו כבר הוכיחה שניתן לעשות זאת עם 3:3 .

2. Juvy-Yoni Member

יהיה קשה בלי ניקולה אבל מצד שני
    זה אולימפיאקוס באולם השלום והאחווה אז גם עם ניקולה זה היה קשה מאוד אבל אני מאמין וששרף ימשיך את רצף הניצחונות האירופאי שלי

3. דנידין Member

על משחק חוץ כה קשה גם לא הכי צריך לבנות. מכבי הוגרלו טוב, כי הם מארחים את המשחקים האחרונים בבית, זה חשוב מאוד. מותר לקבוצה בקמפיין להפסיד פעמיים בחוץ, מה שאומר שחייבים לנצח לפחות פעם אחת בחוץ בזמן ששומרים על הבית נקי.

ניצחון הערב זה רגל וחצי בשלב הבאה כי זה המשחק הכי קשה אולי. אם הם מפסידים זה לא כל כך נורא, לא בונים על ניצחון שם.

4. ChelseaFCF Member

לדעתי מכבי צריכה לשחרר את ניקולה בקיץ. וויצ'יץ' כבר לא אותו שחקן במיוחד עם הפציעות, בטח ובטח לא שווה את המחיר והשכר שהם משלמים לו, שבמחיר הזה הם יכולים להביא זר 1-2 לקו האחורי לחזק אותו. עד כמה שהוא מכביסט אמיתי ובן אדם אחלה - זה כבר לא זה.

5. Dimitar Berbatov Member

מכבי צריכה לשחרר את וויצ'יץ', כן בטח.
    אין עוד שחקן באירופה עם חכמת המשחק וראיית המשחק, כמו ניקולה.
    לא שווה את השכר שמשלמים לו? תראה לי שחקן אחד באירופה שווה את השכר שהוא מקבל, אני אחסוך לך - אין שחקן כזה.

זה כבר לא זה? על סמך מה אתה אומר את זה? על סמך העונה הנוכחית שבה הוא נטל חלק בערך חודש? אז נכון שהחזרה שלו מהפציעה לא עברה חלק, אבל וויצ'יץ' כשיר הוא אחד השחקנים הטובים באירופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/08
  6. ChelseaFCF Member

חכמת משחק? מרוב "חוכמת המשחק" של השחקן האהוב שלך זאת חוכמות ההיפצעות שלו. השחקן כבר גמור, אתה צודק שאם הוא ישחק 30-35 דקות אנחנו נראה ממנו את החוכמה והכל.. אבל הבנאדם כבר יותר מעונה לא מצליח להעמיד כמה משחקים על הרגליים. והוא כבר מזמן לא הכי טוב באירופה. לד עתי.

7. zivmay Member

אני אתקן את דברי המשתמש צלסי, לדעתי, אם מגיעה לניקולה הצעה מהאן בי אי, לא לעמוד בדרכו, אם יגיע פיצוי-מה טוב מזה?
    מכבי רצה נפלא בלי וויצ'יץ, ולדעתי שרף מכניס אותו למשחק, רק בגלל שהוא וויצ'יץ.
    אני בכלל חושב, שהוא צריך לנוח לפחות עד ההצלבה, שיגיע כשיר 100 אחוז ולתת לו לפתוח משחקים בליגה. כדי שיכנס לכושר.
    אחרי זה אני בטוח שנחזור לראות את אותו ניקולה שאנחנו רגילים.

8. ChelseaFCF Member

צודק, אבל לדעתי כל הפציעות שהוא עובר זה משהו מתמשך וגם אם תנוח חודש חודשיים זה לא יעזור. ניקולה שחקן ענק אבל לדעתי אם מגיעה הצעה לא לעמוד בדרכו, יכול להיות שמכבי ירצו לשחרר אותו - והם יגיעו להסכמות ביחד. שמע מכבי רצה טוב בלי וויצ'יץ' כמו zivmay אמר, וראו כשהוא נכנס בגמר גביע איך ג'יימי ארנולד ברח לו.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חבר'ה אני רק מזכיר שזה דיון היורוליג, לא הדיון של מכבי תל אביב.

בנוגע למשחק עד כה, הוא נורא, גועל נפש. אם זה היה כדורגל הייתי אומר שאנחנו צופים במשחק של 0:0, אך בגלל שזה כדורסל ואלו בכל זאת שתי קבוצות בכירות באירופה, אני רק אקווה שהמחצית השנייה תהיה טובה יותר. האמת? היא חייבת להיות, כי יותר גרוע מזה באמת שיהיה קשה לראות.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי הולכת לאכול קש בחצי השני, בשביל להישאר במשחק דרושים כל כך הרבה כוחות.. שאני לא יודע מאיפה צביקה אמור להעניק אותם לשחקנים.
    הפציעה של פייזר היא קריטית, במשחק שכזה המסה והנוכחות שלו בצבע היא מאוד חשובה, עכשיו מכבי כמעט בלי שחקני פנים והמשחק הקשוח הוא עסק הרבה יותר מסובך. אולימפיאקוס בינתיים לא פוגעת מבחוץ, אבל כשהיא תתחיל לפגוע העסק יברח למכבי.

11. Juvy-Yoni Member

מכבי תל אביב מנצחת את אולימפיאקוס
    ולניסוח הנכון 75-67 למכבי תל אביב בקרב איגרוף

הם כיסחו אותנו במכות השחקנים שלהם
    העיקר לקחנו 2 נקודות חשובות בחוץ
    שבוע הבא בז'לגריס משחק מעניין וקשה
    לדעתי לא יהיה שום נס ז'לגריס בחמישי
    פשוט נוביל כל המשחק

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ניצחון גדול של מכבי. מחצית שנייה, בעיקר רבע שלישי, יוצאים מן הכלל, כדורסל טוב ואולימפיאקוס ממשיכה להרביץ בחדרי הלבשה.. אולימפיאקוס לא סתם בדרג הרביעי, הם באמת שייכים לשם, קבוצה עם מעט מאוד כדורסל, צורת משחק מכוערת אבל מה שחשוב זה שמכבי חוזרת משם עם ניצחון וצריך להתחיל לקוות שאולימפיאקוס תצליח לנצח בבית את ז'לגיריס וריאל.

העובדה שמכבי איבדה את פייזר רק מעצימה את גודל ההישג, לשחק מול קבוצה כזאת קשוחה ללא הביג מן שלך, במיוחד כאשר וויצ'יץ' לא משחק, זה עניין מאוד קשה. מכבי מתעלה, מנצחת כמו קבוצה גדולה אמיתית באולם מאוד לא פשוט. הלאה לז'לגיריס.

ז'לגיריס אגב הפסידה הערב במדריד לריאל.

13. a.m Member

חצי שני טוב של מכבי שנאלצה לשחק עם בעיה חמורה מאוד של הגבוהים, הפציעה של פייזר נראתה רצינית מאוד, כי נפילה כזו על הברך יכולה לקרוע רצועות, אני מקווה מאוד שלא מדובר בפציעה רצינית ושיוכל לשחק במשחקים הבאים ביורוליג. הניצחון הזה הוא חשוב מאוד, גם מוראלית, ניצחון במשחק הראשון, בחוץ באתונה, מול אולימפיאקוס וגם אם מכבי רוצה מקום ראשון, היא חייבת לנצח כל משחק.

14. GUTE Member

אז איך אומרים..... אולימפיאקוס היא פשוט אוסף אקלקטי של כלום ושומדבר. חוץ מלין גריר, כל השאר פשוט חירבו את המשחק של אולימפיאקוס. 20 מיליון יורו פשוט נשרפו, התאיידו, נזרקו לזבל ואין לי עוד מילים בכדי לתאר את הפארסה הזו שנקראת אולימפיאקוס.
    יכולתי לספור על כף יד אחת את התרגילים שהם שיחקו ואולי שתי אצבעות היו מספיקות לי בכדי לספור את המוצלחים שבהם.
    ינאקיס, תנסה להתרכז בליגה, אולי תצליח לגנוב את האליפות לפנאתנייקוס, למרות שלדעתי, אין גם לזה סיכוי.

בנוגע למכבי. כל הכבוד!
    לראות את מוריס משחק כדורסל זה פשוט תענוג צרוף. הבן אדם פשוט עושה הכל על המגרש. אין פרמטר שהוא לא טוב בו. שחקן כדורסל נפלא!

15. zivmay Member

פשוט מדהים מה שצביקה עשה במכבי!
    שמעו לנצח בחוץ, ביוון, את אולמפיאקוס, עם כל הסגל שהגדול שלה והחלפת המאמנים, בלי וויצ'יץ ופייזר זה פשוט גדול.
    מכבי השנה פשוט אחת המאוזנות באירופה.
    יותם השנה פשוט בין הטובים ביורוליג, בעמדה שלו, אין ספק שהבנאדם התבגר.
    מוריס ענק, ענק ועוד פעם ענק. הגנה של של שחקן אן בי איי, התקפה של שחקן אן בי אי, קולע מבחוץ כמו ליטאי. מה אפשר עוד לבקש.

והאנג'ייזר- גארסיה, פשוט אדיר, הגנה יש לו בשפע, והתקפה לא פחות, הוא קלע טוב מאוד, מוביל כדור, אתלט מאוד חזק ומהיר, קבלת החלטות בין הטובות שיש למכבי.

רק חבל שביינום כמעט הפסיד את המשחק, אבל חות מזה היה לו משחק סביר.
    שבוע הבא חוזרים עם ניצחון בקובנה!!!