יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. ACMILAN SUPPORTER Member

הסדר משחקים הזה הוא טוב רק במידה ומכבי לוקחת את אחד מ-2 המשקחים הראשונים (אולימפיאקוס או ז'לגיריס בחוץ)
    במידה ומכבי מפסידה את 2 המשחקים האלה...ההמשך כבר לא יהיה כ"כ רלוונטי.
    הבית עצמו הוא די קשה (אם כי יכל להיות יותר קשה) אבל עדיין אני חושב שמכבי לא מספיק טובה בשביל לעלות.

2. zivmay Member

הזלזול כאן של אוהדי ירושלים\הפועל ת"א פשוט בא מתיסכול.
    מכבי שלהשנה, זה ממש אבל ממש לא מכבי של שנה שעברה, שנה שעברה לא ניצחנו את לובליאנה בחוץ אפילו, אבל זה בכל מקרה הספיק להביס את צאסקא ברבע גמר, בבית.

3. דנידין Member

כל בית בו מכבי הייתה מוגרלת שלא בבית המוות של צסק"א זה נחשב להגרלה טובה. לעלות זה קשה בכל מצב, אבל בבית המוות היה צריך הרבה דם ומזל כדי לעלות.
    בסיטואציה הנוכחית מכבי צריכים להיות מרוכזים בשחקי הבית ולא לאבד אף משחק בהיכל, כי היריבות של הבית לא אמורות באמת להצליח לנצח בהיכל. עם זאת ניצחון חוץ אחד מעלה את מכבי כפי הנראה לשלב הבא. 2 ניצחונות חוץ ומכבי גם עולה מהמקום הראשון ומקבלת הגרלה עדיפה לרבע הגמר. זה קשה, אבל לא בגדר הבלתי אפשרי.

4. 13.11.1997 Member

יש יריבות יותר חזקות מריאל בבדרג 1 ואפילו בדרג השני. זה בית שאפשר לסיים משם את המקום הראשון עם קצת ריכוז ומזל.

5. George Best Member

6. zivmay Member

אולי בשורות רעות למכבי, מצ'אס כנראה ישחק ביום חמישי.
    אני מודאג, למרות שכבר הבסנו אותם השנה עם מצ'אס.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היום יחל לו שלב הטופ 16 של היורוליג, על הבית של מכבי כבר דיברנו ועוד נדבר, כמה מילים על שאר הבתים:

בית 4: פנאתנייקוס, סיינה, אפס פילזן ופרטיזן בלגרד.

נראה שפנאתנייקוס הולכת לסיים גם את השלב הזה די בהליכה, הקבוצה של אוברדוביץ' סיימה עם המאזן הטוב ביותר את השלב הראשון יחד עם עם צסק"א, 12-2, ואני לא רואה לא את סיינה ולא את אפס פילזן מאיימות עליה יתר על המידה. הקו האחורי של פנא הוא קרוב לחלומי, שאראס, ספאנוליס, בצ'ירוביץ'... הקבוצה לדעתי הכי טובה ביבשת. בקשר למקום השני, סיינה הייתה טובה מאוד בחלק הראשון של העונה, יש לה יתרון קל לטעמי על פני אפס פילזן שמשהו שם חסר לי, אני לא רואה בקבוצה של בלאט משהו ששווה פיינל פור, זאת קבוצה טובה לא יותר.
    ההימור שלי: פנאתנייקוס וסיינה

בית 5: ריטאס וילנה, טאו ויטוריה, פנרבחצ'ה ואריס סלוניקי.

ריטאס וילנה נמצאת בדרג נעליון בעיקר הודות לעודד קטש שעשה הכל על מנת שמכבי ת"א לא תסיים ראשונה, זה לא הימור פרוע מדי לומר שאם שרף היה מגיע לעמדת המאמן שבוע מוקדם יותר ממה שהגיע, ריטאס לא נמצאת במקום הראשון. אבל ריטאס שם, והיא שם גם בזכות יכולת נהדרת ובעיקר אולם מאוד ביתי שקשה מאוד לנצח שם. טאו ויטוריה של ספאחיה לא כל כך יציבה אבל הרבה יותר מנוסה במעמדים אלה, 2 הקבוצות האחרות אני לא מאמין שמספיק טובות כדי להרוויח מקום ברבע גמר, אולי מאריס נראה משהו מעניין אם תשמור על הבית הבהחלט ביתי שלה.
    הימור שלי: טאו ויטוריה וריטאס וילנה

בית 7: צסק"א מוסקבה, ברצלונה, מלאגה ורומא

צסק"א מוסקבה תצטרך להסתדר בלי מתיאס סמודיש שגמר את העונה אבל תהנה מחזרתו של ויקטור חריאפה שחוזר לאירופה אחרי ששוחרר משיקאגו. צסק"א חטפה בראש בגמר הגביע הרוסי מחימקי ובעונה האולי אולי אחרונה של מסינה שם הרוסים לא מתכוונים לוותר גם על היורוליג. לדעתי צסק"א פייבוריטית די ברורה פה למקום הראשון, ברצלונה ומלאגה ילחמו על המקום השני, למלאגה יש קבוצה בהחלט טובה ואני אפילו רואה אותם פייבוריטים מול ברצלונה. 2 הקבוצות טובות למלאגה יש את פופוביץ', ברני רודריגז, יירי וולש, קבזאס, הייסליפ ועוד, לברצלונה יש את באזילה, מארקונאטו, יאקה לאקוביץ', אלכס אקר ועוד.. בהחלט מצ' אפ מעניין..
    הימור שלי: צסק"א ומלאגה (למרות שעל הנייר ברצלונה טובים לא פחות)

8. Juvy-Yoni Member

צ'סקא ניצחה בקרב צמוד את רומא 72-71
    אפס פילזן מובילה את פנאתנייקוס 46-35
    טאו ויטוריה מובילה על ריטאס וילנה 44-33

9. 13.11.1997 Member

יובה- יוני, תן לי לעדכן מעכשיו. אפס פילזן עושה בית ספר לפנא שהיא מובילה 67- 51 http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/5eek.Xxx ! טאו ויטוריה מובילה על ריטאס וילנה 58- 50.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אף אחד לא מעדכן.... לכולנו יש אינטרנט ולבדוק תוצאות כולנו יכולים. אם יש לכם משהו לומר ולהגיב על התוצאות זה המקום.

11. Tony Adams Member

פנא' איבדה את עצמה במשחק בטורקיה. פילזן שיחקה נכון וחכם, ועשתה הגנה גדולה. שאפו ענק לדיוויד בלאט על הניצחון הזה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ערב מעניין ביורוליג... צסק"א נזקקה להרבה הרבה מזל ושלשה בשניות האחרונות על מנת לנצח בבית את רומא, משחק שהיה אמור להיות די באנקר, נראה שההפסד בגמר לחימקי גורר אחריו אי ביטחון אצל הרוסים, נראה איך זה ישפיע בהמשך.
    הפסד בהחלט מפתיע של פנא, פילזן באה מפוקסת, ראיתי חלקים מהמשחק וזה בקלות היה יכול להיגמר ביותר מ-10 הפרש, ניצחון ענק של דיוויד בלאט שבהחלט משפר לו עמדות לקראת ההמשך בבית הזה, מקדמה בהחלט רצינית השיגו להם הערב הטורקים.
    וכמו שחשבתי וציפיתי, כבר במחזור הראשון טאו ויטוריה מראה עליונות ברורה ומנצחת את ריטאס בוילנה.

13. George Best Member

לא מקנא בחניכים של אובראדוביץ' הגאון..

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1234302
    שוב פעם ניקולה נפצע, והפעם הצפי הוא שבוע עד 10 ימים.
    עצוב מאוד הקטע הזה, אני מת לראות את ניקולה חוזר לכושר ולהיות אותו שחקן, אבל אני לא אהיה כל כך מופתע אם זה לא יקרה, בטח ובטח שלא השנה.
    יחד עם פאפאלוקאס - השחקן הכי חכם ביורוליג, אבל שאתה גאון כדורסל בתור סנטר...

by far השחקן הכי אהוב עלי שנים במכבי.רק שיהיה בריא.

14. zivmay Member

שיהיה בריא ניקולה, אבל מכבי הוכיחה השנה לכל אורך שלב הבתים שהיא מסתדרת מצויין בלעדיו, בומיוחד שיש לך עומק כלכך נפלא בעמדה הזאת.

יאללה היום רק ניצחון!!!!אני מקווה שנגיע במאזן חיובי למשחק נגד ריאל, כי אני אהיה שםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Dimitar Berbatov Member

מכה למכבי, אבל עם מצבת הגבוהים שיש למכבי עם טרנס מוריס, פייזר ובאטיסטה, לעומת זאת של אולימפיאקוס, זאת לא מכה כל-כך קשה.
    השאלה הגדולה, לפחות מבחינתי, היא האם מכבי התאוששה מההפסד בגמר הגביע, וכל הבלאגן סביב עניין השיפוט.אם כן, אני לא רואה סיבה למה מכבי תפסיד ליוונים.