יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. 13.11.1997 Member

זה היה כזה ברור שהוא יפוטר. חרא של בנאדם ומגיע לו.

2. Dimitar Berbatov Member

עם כמה שאני שונא את פיני הוא מאמן גדול.
    אמנם דייויד בלאט הביא את כל התותחים שהרכיבו את הקבוצה הגדולה שהיתה למכבי כמו ניקולה ובאסטון, אבל גרשון הוא זה שחיבר אותם והפך אותם לחלק מהקבוצה הכי טובה באירופה באותם זמנים. זה ממש לא פשוט לחבר קבוצה שיש בה הרבה כוכבים. אני ממש לא בטוח אם מאמן אחר היה מצליח לעשות את זה, ועל אחת כמה וכמה כל אחד בפורום.
    מה שכן, הוא נכשל באולימפיאקוס כשהוא קיבל הרבה כסף. ויש משהו בטענה שהוא לא יודע לבנות קבוצה.

3. samoel Member

אני חושב שיוצאים מפרופורציות, כשלון מודדים בסוף העונה, ראינו כשמאצ'אס חזר הוא היה לא רחוק מלקחת אליפות. פיני הימר, על מאצ'אס, שחקן גדול לכל הדעות, אבל גם פצוע כרוני. נכון היו לו שחקנים מאוד טובים כשמאצ'אס נפצע אבל יש לזכור שחוצמזה שהבורג המרכזי בחות כך גם עוד כמה תומכים ואז הכל קורס. זה כמו להעמיד בניין עם שבעה עמודי טווך ובזמן רעידת אדמה, להוציא את זה שבמרכז הכובד פלוס עוד שניים. אני בספק אם הבניין ישאר.

אני בטוח שפיני היה מביא את היוונים לפחות לטופ אייט ואני כבר מרגיש הרגלה שיכלה להתגבש ובה ריאל תמצא את עצמה מחוץ לרבע הגמר עם בית שיכלול גם את מכבי וקובנה.

4. 13.11.1997 Member

עכשיו בערוץ 5+LIVE הגרלת שלב טופ 16.

5. 13.11.1997 Member

פורסמו 50 הכדורסלנים הגדולים באירופה בכל הזמנים ביניהם יש לנו נציגים ששיחקו פה: מיקי ברקוביץ', אנתוני פרקר, שאראס. ומאמנים הגדולים של אירופה: פיני גרשון. חבל שבלאט לא פה הגיע לו כל כך.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל בית כמעט שמכבי הייתה מקבלת היה קשה מאוד, גם הבית הזה הוא כמובן בכלל בכלל לא פשוט.
    לפחות מהדרג הראשון העדפתי לקבל את ריאל מאשר את צסק"א ואת פנא ובמשחקים עצמם נראה אם צדקתי או טעיתי... נגד אולימיפיאקוס של ינאקיס יהיה סופר קשה, אם פיני היה נשאר היה למכבי יותר סיכויים כי הקבוצה הזאת קירטעה מאוד תחת המאמן הישראלי, תחת ינאקיס זאת תהיה אלימפיאקוס אחרת לחלוטין לדעתי. ז'לגיריס בעיקר קבוצה ביתית מצויינת שהפסידה אצלה בבית רק פעם אחת העונה, לצסק"א מוסקבה, יהיה קשה מאוד.

שאר הבתים:
    פנאתנייקוס, סיינה, אפס פילזן ופרטיזן בלגראד
    ריטאס וילנה, טאו ויטוריה, פנרבחצ'ה ואריס סלוניקי
    צסק"א מוסקבה, מלאגה, ברצלונה ורומא.

כמו כן נקבע בהגרלה שבשלב ההצלבה הבית של מכבי יצתלב עם הבית של צסק"א.

הולך להיות קשה, סיפור אחר מהשלב הראשון.

7. שגיא Guest

ריאל, ז'לגיריס ואולימפיאקוס, אמנם לא הגרלה קלה במיוחד, אבל גם לא קשה במיוחד, בטח לנוכח היריבות שהיה אפשר לקבל. היה יכול להיות אם פיני גרשון היה נשאר בתפקיד.

שורה תחתונה, מכבי בהחלט יכולה לעלות מהבית הזה למשחקי ההצלבה.

8. JR-Riquelme Member

בית קשה ביותר, לא יפתיע אותי אם מכבי פתאום יטיילו למקום האחרון, ואפילו המקום הראשון לא יפתיע הרבה מאוד אנשים. הכל יכול להיות שם. קובנה מסתמכת על הבית, שם היא יכולה לנצח כל קבוצה, אולימפיאקוס קבוצה איכותית שנמצאת בבעיה וריאל הקבוצה הכי איכותית בבית הזה. נצטרך לא מעט מזל

9. שגיא Guest

זה בית הרבה יותר עדיף על פני לקבל למשל את צסק"א וברצלונה. אולימפיאקוס די מפורקת עכשיו, ונראה כמה זמן יקח להם כדי לחזור להציג כדורסל טוב. מכבי נמצאת במגמת עליה, למרות שבאמת הכל יכול לקרות בבית הזה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סדר המשחקים, החל מיום חמישי הבא:
    אולימפיאקוס בחוץ
    ז'לגיריס בחוץ
    ריאל בית
    אולימפיאקוס בבית
    ריאל בחוץ
    ז'לגיריס בבית

עד כמה שלסדר המשחקים יש השפעה אם בכלל, זה סדר טוב לדעתי.

11. Dimitar Berbatov Member

בית קשה, אבל עם זאת יש למכבי מזל גדול שהיא לא הוגרלה לבית ז'.
    אולימפיאקוס עם יאנקיס תהיה קבוצה אחרת לגמרי. ידוע שקבוצות אחרי חילופי מאמנים מגיעות במוטיבצית שיא (לא שעם פיני הם לא היו מגיעים ככה).
    מכבי חייבת לסיים במקום הראשון, אחרת היא מקבלת את צסק"א שתתן לה בראש. וזה לא בשמיים מבחינת מכבי, ריאל לא ברמה של פאו וצסק"א, ומכבי משתפרת מאוד.

אני מקווה מאוד שערוץ הספורט ישדר את המשחקים מבית ז', משחקים מרתקים הולכים להיות שם.

12. zivmay Member

אני מאמין שאם מכבי תשחק בשיא יכולתה+התחת של צביקה, אין בעיה של ממש לסיים ראשונים.
    בתאכלס, מכבי פשוט צריכה להתמקד בהגנה, כי בהתקפה יש לה שחקנים בלתי ניתנים לעצירה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/08
  13. דנידין Member

היה אפשר לקבל הגרלות קשות יותר, לכן להתלונן אסור.
    יש יריבה חזקה יותר מריאל מדריד בדרג 1?

14. Fabio Junior Member

אולימפיאקוס לא פחות מוכשרת, כרגע היא מה שניתן לכנות 'עדר ללא רועה'...

15. שער 7 Member

העקב אכילס של מכבי זה המשחקים נגד קבוצות ליטאיות/רוסיות/סרביות.
    מכבי לא מסוגלת להתמודד במגרשים הענקיים האלו נגד קבוצות עם מנטליות כל כך שונה וניסיון רב יותר.
    עכשיו תכף תגידו "נס זלג'יריס" וזה בדיוק מה שהיה שם : נס.
    זלג'יריס זוכרת מצויין את אותו ערב עגום בנוקיה, המשחק הזה יושב לה עמוק בלב והיא תבוא לכאן לנקום.
    אמנם זו לא זלג'יריס של סאבוניס ושות', אבל זו עדיין קבוצה ליטאית, וליטאיות כידוע - עולות על מכבי.
    ריאל מדריד = הגרלה קשה מאין כמוה. אמנם זו לא פנאתינייקוס, צסק"א או ריטאס וילנה, אבל ריאל נמצאת עכשיו בטירוף. הפיינל פור יהיה אצלה, והמקום הראשון הוא בכלל לא שאלה.
    לא זכור לי מתי בפעם האחרונה קבוצה שאירחה את הפיינל פור לא עלתה לפחות להצלבה.
    מכבי היו מעדיפים לקבל את ריאל בשנה הבאה, לא בשנת ה"טירוף".
    אולימפיאקוס - זה כל הסיפור כאן. יאנאקיס זה לא פיני, הוא מאמן הרבה יותר מוכשר ומנוסה ממנו, הוא אגדת כדורסל, הוא מכיר כל שחקן ושחקן בקבוצה, הוא מתאים לקבוצה הזו כמו כפפה. מכבי מעולם לא ניצחה בהיכל השלום והאחווה (אולם מפחיד ביותר).
    מכבי תיאבק עם זלג'יריס על המקום השלישי. לפחות הן לא יובסו בהצלבה ע"י צסק"א.