יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. Tony Adams Member

האם באמת זה קורה, וביינום סוף סוף משתלט עם יצר ההריסה שלו?
    מול א.א.ק ראינו ניצנים ראשונים, ואתמול הוא היה השחקן הכי קבוצתי על המגרש, ולמעט טעות אחת, כשהמשחק היה נראה שהולך לגראבג' טיים, לא טעה בכלל.
    ימות המשיח?

2. JR-Riquelme Member

גארסיה שחקן תותח, הוא לא רואה את ביינום קאמינגס ובמיוחד הלפרין ממטר, לא ברור לי עדיין איך הוא לא פותח.

3. Tony Adams Member

גארסיה שחקן הגנה גדול, ושחקן התקפה סביר. לא עליו מכבי צריכה ללכת.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה בגלל המשחק המהיר של מכבי, ואין הגנה של מכבי.

5. Tony Adams Member

אני לא חושב שגם לה מאן הגיעה לסכום של 91 נק'. יש 2 צדדים למטבע.

6. Dimitar Berbatov Member

כמו שעזרא אמר, שחקן הגנה גדול ולא יותר מזה.
    עצם העובדה שאנחנו מדברים על שחקן כמו גארסיה (ובאותה נשימה אפשר להגיד אותו הדבר על מוריס ובאטיסטה), שכאשר הוא הגיע אף אחד לא ספר אותו ואף אחד כולל קטש לא ידע איך הוא הכנס לרוטציה - כשחקן חמישיה, מצביע על היכולת החלשה של שחקנים שבמכבי בנו עליהם כשחקני מפתח כמו קאמינגס ופייזר.

קטש סוף סוף תפס שכל ומתחיל להשתמש בביינום כמו שצריך. ביינום צריך להיות שחקן שישי, כך הוא ממצא את עצמו בצורה המקסימלית. כאשר הוא נכנס ל 15-20 דקות, מביא לידי ביטוי את היכולת האישית שלו, חודר, מוסר, קולע, זה מה שביינום יודע לעשות.

בקשר למשחק, אין אף אחד מה להתלהב. לה מאן קבוצה חלשה, בני השרון יכולה לתת הרבה יותר פייט למכבי ולשאר הקבוצות מהבית מלה מאן, ולמרות זאת - הצרפתים הפסידו ב-8 בלבד (!), לא יאומן, וכל המחמאות ל...מכבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/07
  7. beitar4ever Member

זה היה צפוי הניצחון של מכבי ובמידה ולא היו מנצחים זה היה בושה , לה מאן היא הקבוצה היחידה בבית שעוד לא השיגה ניצחון , ואני חושב שהמון קבוצות בליגה היו יכולים לתת לקבוצה החלשה הזו פייט. בקשר לביינום אני חושב שהוא תמיד צריך לפתוח בספסל , ביינום הוא לא שחקן חמישייה הוא עושה המון טעויות כאשר הוא פותח , וכאשר עולה מהספסל אנו רואים אותו יותר מחושב פחות עושה שטויות, חודר לסל רק מתי שצריך ולא ניכנס ראש בקיר כפי שאנו רגילים, פשוט שחקן שונה.

8. JR-Riquelme Member

גארסיה שחקן התקפה מצוין, בטח שיותר טוב מהלפרין וקאמינגס, למה מה כבר הלפרין עושה בהתקפה שהוא פותח בחמישייה? החתול הזה מפחד לקחת זריקות, סתם אני לא מבין למה תופסים ממנו...גארסיה הרבה יותר אתלט, שחקן הגנה הרבה יותר טוב וגם יש לו יד בכלל בכלל לא רעה. אתם סתם מזלזלים בו, בינתיים הוא הגארד הטוב ביותר שיש למכבי.
    ופייזר - שחקן גדול, פשוט השיטה של מכבי כמו שהוא אמר לא כל כך מתאימה לו, אבל שהוא נכנס לזון הוא יכול לסיים גם עם 30, אין הרבה באירופה שיכולים לשמור עליו, הבעיה שלו היא ההגנה, שומר גרוע מאוד ודי עצלן, אבל שילוב שלו ושל מוריס הוא מעולה.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גרסיה קולע רק כשהוא פנוי כמעט לחלוטין, זה לא שחקן התקפי ברמה גבוהה מאוד.

לגביי פייזר - אולי שילוב של פייזר ומוריס באותו שחקן זה יכול להיות מושלם.
    אל תשכח שגם פייזר נכנס לעבירות מהר מאוד.

10. פול סקולס Member

מכבי כ"כ לא בטוחה בעצמה, כ"כ חסרת ניצוץ.
    יש את הקבוצות האלה שמשחקות כדורסל שהוא לא טוב אבל עדיין נלחמות בשביל המאמן או הקהל (אני אומר את זה כי הדברים תופסים גם במשחקי הבית)
    מכבי לא קרובה לזה. באמת. אני מנסה להיות אובייקטיבי (אני מאלה שמורדים בקטע של "הקבוצה של המדינה") וזה באמת מה שאני חושב.
    הם ניצחו את לה מאן כי יש להם שחקנים טובים יותר (זה מעיד על כך שהסגל של לה מאן חלש..)

11. zivmay Member

לימונד, באטום, ריצ'י, 3 שחקנים ברמה גבוהה מאוד, זה שיש להם קבצה אתלטית זה רק יתרון.
    הם לא קבצה גרועה, הם כמעט שלא הובסו השנה, חוץ ממשחק אחד נראה לי.
    גארסיה קולע גם במתרפצות, ראינו את זה בהתקפה הכנעט אחרונה של המחצית, הוא חודר מחונן, אתלט עוד יותר, ושחקן הגנה גדול, באמת רכישה פנטסטית של קטש.
    דווקא שפייזר ומוריס ביחד בהרכב, מכבי רצה, וקולעת המון נקודות. ראינו את זה גם במשחק מול אולמפיאקוס בתחילת העונה שלא היה כמעט רוטציה, וביום חמישי, זה רק אחת הפעמים היחידות שזה קרה, מכבי עלתה ל22 הפרש.

12. דנידין Member

חוסר יציבות כה גדול זה אך ורק המאמן שלא יודע איך לשמור על הקבוצה בכושר לזמן ממושך. החוסר ניסיון והידע של קטש הוא בעייתי. אז נכון שמכבי מנצחים משחקים כי יש להם סגל טוב, אבל קטש הוא לא בשביל מכבי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מחצית נגד ריטאס וילנה, 42-41 לליטאים.
    מכבי התחילה את המשחק טוב יחסית אבל רבע שני חלש מאוד מוריד את מכבי בהחלט לפיגור מינימלי.
    קאמינגס לא מצליח להיכנס לעיניינים... ימי החסד אוזלים והוא חייב לתפוס את עצמו בידיים ולעשות דברים חיוביים מעבר לאסיסט נחמד פעם במחצית. באטיסטה עושה עבודה טובה, גארסיה סביר (ביחס לדקות שלו כמובן), מוריס כרגיל עושה את שלו. הלפרין נכנס טוב למשחק, הוביל את הקבוצה טוב מבחינה התקפית לכן אני לא מצליח להבין למה קטש לא משאיר אותו על הפרקט כמה שיותר, הוא התחיל טוב ואז קטש עוצר לו הכל עם דקות ארוכות על הספסל, לא מובן לי, וכל זה בשביל ביינום שממשיך להחליק שהכדור אצלו בשניות האחרונות, וקאמינגס שלא מצליח לתפקד.

הקהל אגב פנטסטי היום.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/07
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חידת היום: האם הלפרין ימשיך ביכולת שלו, או יבלע בבינוניות של שאר הגארדים של מכבי, והבינוניות של המשחק.
    כל התשובות - מיד.

15. אבו Member

בושה הקבוצה הזאת
    ואני עוד פינטזתי על רבע גמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx