יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. George Best Member

מכבי של פעם הייתה מפרקת קבוצה כמו אריס על מינימום 30 הפרש, וזה אחרי שמכבי הייתה מגיעה במצב רוח טוב.אחרי הפסד ב19 לבני השרון, עדיף היה לאריס לא להופיע.
    באטיסטה אומנם סיים עם 5 אסיסטים שזה ממש מפתיע ויפה, אבל אסור לשכוח כמה איבודים היו לו,
    וכל פעם שהוא חופר לפחות אותי זה מדאיג.במשחקי חוץ ישרקו לו יותר צעדים ו3 שניות מאשר בנוקיה.
    טרנס מוריס פנטסטי, הוא וניקולה בתור שני הגבוהים - וואו.
    כמובן שגם בורשטיין חסר, אבל מה אפשר לעשות.
    סה"כ ניצחון חמוד, סוף סוף היה קצת כדורסל במשחק של מכבי, ביינום היה בסדר גמור, אבל בוא ניתן לזמן לעשות את שלו.אני עדיין בדעה שמכבי לא קבוצה של פיינל פור.

2. zivmay Member

כל משחק רואים שיפור, וגם במשחק הזה, למכבי יש המון כישרון, ואם זה ימשיך להשתפר הפ יוכלו להגיע לטופ 16 בשיא, וכמובן להצלבה.
    מאזן 5-2 בלי וויצ'יץ ובלי בורשטיין. לא יודע מה איתכם, אבל בעונות המושלמות של גרשון, לא ראיתי את זה קורה בלי שני השחקנים האלה.

3. Dimitar Berbatov Member

ראיתי רק את המחצית הראשונה. מסתבר שפספסתי את החלק הטוב במשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין ספק, המשחק אתמול של מכבי נגד אריס היה הטוב ביותר של מכבי עד כה. אבל עם זאת צריך לזכור שני דברים:
    א. זאת אריס. קבוצה עם עבר מפואר, והווה קצת פחות. מקום שישי כרגע בליגה היוונית, וקבוצה שבנוייה על 2-3 שחקנים ועל הביתיות.
    ב. כמו שמכבי נראתה עד אריס, זה לא אתגר כזה גדול לתת את המשחק הכי טוב שלך עד כה. אז ההתלהבות מעט מוגזמת.

בכל מקרה, הכל התחבר למכבי היום. וויל ביינום נכנס ברבע השני והיה טוב, אפילו טוב מאוד. ניהל את משחק ההתקפה של מכבי בצורה יפה מאוד. לא איבד כדורים במפתיע, נתן מספר אסיסטים יפים, ופה ושם הראה קמצוץ מהיכולת האישית הנדירה שלו, עם חדירות יפות לצבע. אני חושב שאם עודד קטש ילמד להשתמש בביינום בצורה נכונה, משמע להכניס את ביינום כשלא הולך, שייצר את הסל עם חדירות והוצאות החוצה, או אפילו לנסות את ביינום כסקנד גארד (קטש משום מה מעולם לא ניסה זאת, מעניין אותי לראות את ביינום בעמדה 2).
    דייויד בלותנטאל הפתיע, כנראה שהכתבה במעריב רק עזרה לו. השינוי לדעתי הכי משמעותי היום בבלותנטאל היה שהוא לא חיכה לקבל את הכדור ולזרוק רק מחוץ לקשת. הוא עשה תנועה, הוא קיבל כדורים כתוצאה מתרגילים. ככה מכבי תוציא מבלותנטאל את המקסימום.
    לרשימת המצטיינים כמובן חייבים להוסיף את טרנס מוריס. מהרגע שהוא הגיע לירושלים הוא היה מצוין. שחקן שמשחק בשני צידי המגרש, עושה הגנה והתקפה.

קטש קיבל כאן הרבה ביקורות, כולן בצדק, אבל היום הוא ניהל את המשחק בצורה טובה מאוד. הוא נתן לחמישיה לרוץ ברבע הראשון, ולא החליף את קאמינגס או פייזר כשעשו טעות קטנה או עבירה (ואני מזכיר לכם את המשחק נגד מילאנו שקאמינגס פתח מצוין, אבל קטש הוציא אותו בגלל שתי עבירות מהירות). ניצל את המקסימום מביינום ובלותנטאל, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

עוד משהו קטן - בדיון של הווינר, המלצתי לא ללכת על הלפרין אובר 12 וצדקתי. יציבות והלפרין הם שני דברים שונים לגמרי. ועדיין אני לא מבין את הקרדיט שהוא מקבל.

4. דנידין Member

הערב מכבי מגיעים מאוד מבולבלים וחוששים למשחק, אני מריח הפסד וצרות של ממש למר קטש.

5. בית"רי מלידה Member

הימור לא פרוע במיוחד: מכבי מפסידה, קטש מתפטר.

אדלשטיין?

6. דנידין Member

הוא ביוון עם גרשון לא? אין ספק שעוד הפסד או 2 גג, קטש ומכבי יפרדו ויהיה מחליף. לא משנה מי, אבל זה פשוט יהיה בלתי נמנע.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קראתי ידיעה על כך שמכבי תפנה, במידה של הפסד נוסף, לאדלשטיין, אך אני בספק עד כמה הידיעה הזו אמינה. במיוחד כאשר ציינו גם שמכבי פנתה לספחיה שוב, משום שהם עדיין משלמים לו את החוזה, ורצו לחסוך בעלויות. נשמע כמו בדיחה.

8. אבו Member

סוף רבע שלישי ו-19 הפרש

2 ניצחונות חוץ רצופים ביורוליג למכבי? :aaa021:

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וכרגיל - מכבי מנסה להפסיד ברבע האחרון.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למישהו יש הסבר לרבע האחרון?
    עודד קטש מוכיח שבוע אחר שבוע שהוא לא מסוגל לבצע את התפקיד בכבוד, רבע אחרון ביזיוני מול קבוצה חלשה.. אם המשחק היה ממשיך עוד 2 דקות אני בכלל לא בטוח שמכבי הייתה מנצחת, רבע שלישי היה טוב, אבל קטש והשחקנים מתעקשים להשאיר לנו כמו תמיד טעם מר בפה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כזה ניצחון מוחץ במגרש לא קל, דווקא די מרגשים במיוחד לאור העובדה שהם קיבלו בראש בליגה מחולון...

12. George Best Member

רוזנר, נגמר בסך הכל ב8 הפרש, וזה היה קרוב להיגמר אפילו בהפסד של הצהובים..
    מוחץ?not even close.
    אין הגנות אצל שתי הקבוצות,
    אצל המארחת זה היה צפוי וידוע, הקבוצה החלשה ביורוליג, אבל עדיין הציגה את באתום הנפלא שמכבי פשוט לא יכלה לעצור, לא יכול להיות שמכבי תקבל מול יריבה כזו 91 נקודות.
    שום דבר חדש תחת השמש.

13. SeRgInHo Member

מקווה מאד שאתה ציני.

מגרש לא קל? מדובר כנראה בקבוצה החלשה במפעל. הפועל חולון או הפועל ירושלים יכולות בקלות להחליף אותה ולייצג את עצמן בכבוד הרבה יותר גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/07
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ובנוסף לכך שזה לא היה ניצחון מוחץ -
    מגרש לא קל ? האוהדים לא כאלו דוחפים, ועד עכשיו לה מאן הפסידה בביתה את כל המשחקים (וכנ"ל גם במשחקי החוץ).
    מגרש לא קל ? באמת ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. zivmay Member

אף קבוצה לא עברה, במגרשמה הביתי של לה מאן, את רף ה83 נק'.
    מכבי שיחקה התקפה פנטסטית, והגנה טובה ב3 וחצי רבעים. נראה לי שעודד היה צריך להכניס, את כספי ואליהו שההפרש ירד, הם היו מכניסים התלהבות. אבל אין ספק שמכבי משתפרת, וזה יפה. בליגה זה כנראה זילזול, לה מאן, אולי במאזן הגרוע באירופה, אבל היא קבוצה מאוד מוכשרת, וביום נתון יהא יכלה לנצח הרבה קבוצות. אבל רובם כאן לא אוהדי מכבי, לכן מה שאתם אומרים זה פשוט ביקורת עיוורת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/07