יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. zivmay Member

כל משחק אנחנו רואים שיפור קטן, וגם במשחק הזה. שנה שעברהמכבי היו מתפרקים גם נגד קבוצות כאלה.. לובליאנה..
    לפני שנתים מכבי הובסה במילאנו, ולא נגד קבוצה יותר טובה
    בחלק גדול במשחק מכבי שיחקה כדורסל טוב, הניעה את הכדור, יותר שלשות (10 ב50 אחוז!), בהמשך מגמת השיפור משבוע שעבר.
    ההגנה עדיין רעה. אבל אני בטוח שמכבי תגיע שלבים המאוחרים, כי לא חסר כישרון. בסוף זה יגיע. (במיוחד עם בורשטיין וויצ'יץ)

ד"א, גארסיה יופי של שחקן, לא רואים כמעט שחקנים עם יכולות כמו שלו באירופה.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גביע אופ"א, נו טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

חוץ מזה שקבוצות מתייחסות לאופ"א כמו שאנחנו לגביע הטוטו,
    גם בכדורסל 70% מהפעמים שיש קבוצה עדיפה בהרבה מקבוצה אחרת, העדיפה תנצח.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/07
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קאמינגס צריך לקבל את המפתחות בדיוק בשביל לראות ולהראות במה הוא שונה מהלפרין ואם מגיע לו שמכבי תסמוך עליו.

בקשר לביינום, נכון שאי אפשר עליו באחד על אחד, אבל מה זה נותן? לשחקן הזה אין חוכמת משחק בסיסית, הוא ההיפך המוחלט משחקן אחראי ולשחקן כזה אסור להוביל את מכבי ברגעים הקריטיים, בלתי אפשרי לסמוך עליו.

4. דנידין Member

איפה צביקה בכל העניין? לא עוזר לקטש לגבש תוכנית משחק ולהפסיק את האילטורים?
    מה גם שאף פעם לא מאוחר לתת לו את משרת האימון, כי חייבים להודות - קטש עדיין לא יודע.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחצית במשחקה של מכבי נגד אריס סלוניקי. התוצאה כרגע היא 50:30 לטובת הצהובים.
    אין ספק שזוהי המחצית המרשימה ביותר של מכבי עד כה העונה, הן התקפית והן הגנתית. משחק מצויין של כל השחקנים, באטיסה פתאום נזכר שהוא יודע למסור, ביינום לא מאבד כדורים, קאמינגס בשעה טובה הגיע גם הוא לנוקיה, ופייזר, בעיקר ברבע הראשון, נתן את הנקודות כשהיה צריך.

אין ספק, מכבי נראית שונה הערב.

6. JR-Riquelme Member

ברוך שובך וויל!

7. Number 8 Member

עד עכשיו, משחק מצוין של מכבי. משחק זורם, יכולת טובה בהגנה ובהתקפה, ביינום מתחיל להיכנס לעניינים, פייזר נתן את הנקודות שלו ברגע הראשון ואז נתקל בבעיית עבירות(איך לא..) ושיתוף פעולה טוב של באטיסטה את מוריס ולהפך. רק שימשיך בצורה כזו. ללא ספק המחצית הכי טובה של מכבי העונה.
    מכבי צריכה לעבור את הדקות הראשונות של המחצית השנייה, אחרת, אריס תצמצם את היתרון ותאמין שאפשר לחזור למשחק, וכתוצאה מכך, השחקנים יכנסו ללחץ, ההיכל יהיה עצבני, דבר שרק ישפיע לרעה על הקבוצה. מכבי ת"א של העונה, מסוגלת לאבד את היתרון, אבל אם נמשיך באותה יכולת, אנחנו בדרך לניצחון גדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/07
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז המכבים מנצחים את היוונים.
    רבע שלישי שבסיומו נזכרנו במכבי של העונה, גם משחקים פשוטים היא הופכת לקשים. בסופו של דבר ברבע ההרביעי מכבי חרה לעצמה, ושוב הגדילה את ההפרש. פייזר הוכיח כי הוא יודע גם לשמור כשצריך, קאמניגס במשחק הטוב ביותר שלו עד כה, והלפרין כמו תמיד, עושה הכי מעט טעויות ונמצא שם כשצריך אותו. שאפו גדול מגיע גם לגרסיה, שמאז כניסתו מכבי ייצבה שוב את החלק האחורי שלה. כמובן שמעל כולם בלט כמו תמיד מוריס, שפשוט מצויין הגנתית והתקפית.
    לדעתי היה מקום לקצת יותר דקות עבור כספי, שבכל פעם שהוא נכנס הוא מכניס הרבה התהלבות, וגם בדרך כלל מספיק לקלוע מספר נקודות.
    מה ששוב בלט היו זריקות העונשין מהקו. כמו שעודד עבד על כך שמכבי תזרוק טוב יותר מהשלוש, הוא חייב לעבוד עם השחקנים שלו גם על העניין הזה. כרגע זה לא מפריע מאוד לקבוצה, אך בהמשך זה עשוי להכריע משחקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/07
  9. Mr.Eko Member

משחק מצויין של מכבי מלבד רוב הרבע השלישי שבו אריס הצליחה לצמק את ההפרש להפרש די שביר.
    כל השחקנים שפישלו במכבי מתחילת העונה הביאו משחק גדול,ביינום באמת עם משחק מצויין,לא איבד את הראש מסר מסירות חכמות וכמובן הוסיף עם האתלטיות המהדהימה שלו. קאמינגס שחקן ענק שנעלם מהמשחק לפרקים אבל חוץ מזה הוא שחקן מאוד יעיל. אגב,ואל תצחקו כשאני אומר את זה,הוא לא מזכיר את מייקל ג'ורדן קצת?(לא מבחינת הרמה כמובן),במבנה הגוף,בסגנון המשחק שלו,בזריזות הבלתי יאומנת שלו,ראיתם איזו שלשה הוא הביא ברבע הראשון נראה לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx בטיסטה פשוט לוחם,נכון שהוא מרבה לעשות צעדים ויש לו מזל שהשופטים לא שרקו לו בכמה מקרים אבל הוא פשוט נלחם על כל כדור! ממש חיה הבנאדם. גארסיה כרגיל הכניס הרבה פלפל למשחק של מכבי,הבנאדם פשוט עם כריזמה ענקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx הלפרין כרגיל מנווט את המשחק של מכבי כמו שצריך,פייזר בהתקפה היה טוב לרוב אבל בהגנה הוא היה פשוט רע כמעט כל המשחק להוציא את החסימה האדירה שלו בסיום. איש המשחק הוא ללא ספק טרנס מוריס,שחקן כל כך חכם..... מאוד אגרסיבי,עושה הגנה נפלאה,אני לא יודע מה מכבי הייתה עושה בלעדיו.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויל ביינום הראה במשחק הזה אולי עשירית ממה שהוא יכול לתת למכבי תל אביב, אם רק תאמין בו ותטפח אותו. גם מרקוס פייזר מתחיל לפרוע את השטרות. וונטיגו קאמינגס הוא היחידי שעוד לא ממש השתלב.

11. Tony Adams Member

משחק טוב של מכבי. לא יוצא מן גדר הרגיל. זה מה שמצפים ממכבי. עד כה, גם בניצחונות, היא איכזבה, והיום היא נתנה משחק טוב סוף סוף.
    בלות'נטל היה פשוט ענק. מכבי חייבת ללכת עליו הרבה יותר. יש לו יד כמעט תמיד, ואם מכבי תדע להתשמש בו, הוא יכול להיות נשק כמעט בלתי עציר.

12. דנידין Member

זה לא אומר שעכשיו הם קבוצה. סביר להניח שהם גם לא יהיו קבוצה. בהיכל הם צריכים לנצח כל קבוצה כמו אריס בצורה כזאת לא משנה מי על הקווים או מי על המגרש.

13. Number 8 Member

על הניסים ועל הנפלאות, אשר חוללו המכבים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. samoel Member

אהבתי את התיאור של מליניאק היום בידיעות:
    "בלות'נטל הוא הברומטר" - ברור שהוא אל השחקן החשוב ביותר, אבל כשהוא טוב אתה רואה מכבי טובה מפני שהוא שחקן שלא יכול ליצור מצב קליעה לעצמו אלא רק מתרגיל! או מהלך קבוצתי!

עם ז את בלות'נטל הגעיל אותי! שחקן שמשחק הכי הרבה ונות 0 עבירות הוא לא ראוי לכך, אם כל הכבוד להתקפה שלו, ראינו שמה שניצח הייתה ההגנה. למה טרנס מוריס יכול לסיים משחק עם 18 נקודות ו-4 עבירות, והגנה טובה ודיוויד לא? זה פשוט ביזיון לדעתי, הבנאדם הפקרות הגנתית, מה יהיה שיהיה קצת יותר קשה? היה מן הראוי שיעשה שתייים או שלוש עבירות על מנת לעצור סלים קלים, אפילו פייזר עשה את השניה ככה!

ביינום הוכיח על מה אני מדבר, אבל צריך לתת לזה עוד זמן ולא להסתנוור. החבר שיושב לידי בהיכל אמר לי תסתכל על ההפרש שהוא נכנס(ואני כמו כאן גם שם בערך התומך היחידי שלו שמחתי על החילוף ואמרתי אתה עוד תראה )תוך דקה ההפרש עלה ל-15 וברבע שני מצויין עם לא פחות מ-4 אסיסטים והכי חשוב 0 איבודים! גם באטסטה התחיל למסור, ולדעתי כתוצאה של תרגיל של קטש, שימו לב כל פעם שבאטיסטה מתחיל לחפור הגבוה השני על המגרש חותך לאמצע ומחכה או לתקן או למסירה, ככה קטש יודע שגם אם באטיסטה ימשיך ראש בקיר עדיין תיהיה לו אופציה אחרת!

שחקן המשחק ללא ספק טרנס מוריס, אני ממש לא הבנתי את ההחלטה לא לפתוח איתו, אתה פשוט דורס קבוצה במקום אליהו האנמי והמרגרינה הזה! גם ברבע השלישי כשאריס צמצמו הכניסה של מוריס יחד עם ביינום וגארסיה(ברור שבעיקר מוריס) הובילה לעצירה הגנתית, אמנם ההתקפה עדיין לא חזרה לעצמה אבל ב- 2 דקות 0:0 או 2:0 זה גם משהו. אם שמתם לב ביינום ייעל את ההגנה שלו ולחץ טוב את השומר.

למי ששם לב, החזרה של אריס למשחק הייתה באותה צורה שבני השרון פירקה את מכבי, תקיפה של הפיק'נרול, קבוצות באירופה ילמדו את זה ומהר.שחקן פיקנ'רול חכם אמור לנצל את החסימה למסירה אבל מה לעשות שהגבוהה שחוסם ומסתובב הכי נורמאלי הוא רק באטיסטה(אני ראיתי את פייזר לפחות פעמיים מסתובב הפוך דבר שאפילו אני,עוד ששיחקתי, ידעתי להימנע ממנו) והרכזים הם לא שחקני פיקנ'רול מובהקים ולא מנצלים את השניה שיש למסור בין ה-trap (ככה קוראים לתיקפה של הגבוה על הרכז, אם אני לא טועה) אז לא יוצא כלום ומכבי בבעיה. לכן קטש חייב למצוא פתרונות, כי ברור ששחקן הוא לא יביא ואת מה שיש לו יהיה קשה לשנות. למזלה של מכבי היוונים נזכרו רבע מאוחר מדי לעשות זאת.

מתל אביב!

15. a.m Member

מי ישמע איזה ניסים היו צריכים, אריס כמו שהיא שיחקה אתמול אפילו חצי עליון בליגת ווינר לא מגיעה...