יורוליג 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/9/07.

1. a.m Member

כשאני רואה את עודד עכשיו בראיון רואים בכמה לחץ הוא נמצא, כמה הציפיות ממנו גדולות וכשזה לא הולך הוא לחוץ נורא, לדעתי ההנהלה של מכבי צריכה להבין שכשהביאו את עודד ההיו צריכים לדעת שזהו תחילתו של תהליך ארוך וקשה, תהליך למשך שנים, כי עדיין זה מאמן צעיר עם הרבה כישרון אבל תולים על הכתפיים שלו יותר מדי.

2. Dimitar Berbatov Member

וואו, זה לא יאומן שאפילו נגד מילאנו - אחת הקבוצות החלשות בבית שלה, מכבי מתקשה ועם הרבה מזל מנצחת.

אין מה להגיד, ההגנה של מכבי נוראית. אם מילאנו - קבוצה שמעל 80 נקודות זה מקרה נדיר מאוד אצלה, עושה את זה כל-כך בקלות, אפשר להבין את גודל הברוך שמכבי נמצאת בו. האחראי העיקרי לבלאגן בהגנה של מכבי הוא פייזר. הוא לא מתואם עם אף אחד, מחליט על דעת עצמו לעזוב את השחקן שלו, וגם בהתקפה לא תורם שום דבר,
    וטרנס מוריס הציל אותו ואת מכבי היום. משחק גדול שלו, הגנה, התקפה וסל נצחון כמובן, וכל זה שהוא בספק. גם אסטבן באטיסטה היה טוב כשנכנס, הביא את האגרסיביות מתחת לסלים, את החפירות מתחת לצבע. שאפו מגיע גם ליותם הלפרין, מחצית ראשונה נהדרת, כמובן שהיו דקות שהוא נעלם (בכל זאת, זה יותם הלפרין), אבל סך-הכל היה היחיד שתפקד בקו האחורי של מכבי. בניגוד אליו, קאמינגס, היה מאוד לא יציב, ואני מאשים בכך את קטש. קאמינגס פתח מצוין את המשחק עם 7 נקודות רצופות, ואז באו שתי עבירות (טיפשיות) שלו, וקטש הוציא אותו במקום לתת לו את המושכות. בנוסף, קטש,החליט ללכת עם ביינום בדקות הסיום, שגמל לו בשלושה איבודים ועאלק אסיסט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/11/07
  3. Mr.Eko Member

מכבי השנה היא קבוצה מאוד לא יציבה בהגנה.
    היו משחקים שההגנה שלה דווקא תיפקדה טוב בניגוד למשחק הזה ולמשחקים אחרים. קטש חייב דחוף אבל דחוף לייצב את ההגנה כי מכבי תתפרק מול קבוצות חזקות ביותר בשלבים הבאים עם הגנה כזו.

4. Hen Cohen Member

מכבי בשנתיים האחרונות קבוצה גרועה.
    אם הם לא יעצרו את ההידרדרות הם יהיו רק אימפריה של העבר..
    אני חושב שגם השנה הם לא יגיעו לפיינל פור..

5. samoel Member

משח' רע, כמו שכולם אמרו כאן.

מאיפה להתחיל , בהתחלה?
    כן, מי שחושב שהיא הייתה מעודדת אז הינה לו עוד נתון מעניין לגבי משחק שהקים ששולת. ז'לגיריס מגיעה לארץ, עם סאבאס במשחק פרידה אבל גם עליה לפיינלפור, שארונאס יאסקיביצ'יוס (ללא הרכז הטוב באירופה בטח באותם שנים) לוקח את המשחק עליו, 17 נקודות ברבע הראשון, מתוך (נדמה לי ) 24 צהובות. מה קרה בסוף כולם יודעים. מה שאראס קשור? קאמינגס יגיד לכם. מה הוא עשה ב-4 דקות הראשונות על המגרש? קלע, איפה הכנסת החברה למשחק? בטח דיויד בלות'נטאל שצריך שיסדרו לו תרגילים ואז מול ההגנה של מילאנו הוא היה חותך אותם ותופר לו שיא קריירה, בטח מרכוס פייזר שצריך שיכניסו אותו ואז הוא היה הופך לבלתי עציר עם הכוח שלו. אבל וונטיגו היה בשלו, הוא למשחק הזה הגיע. מוריס התחפש לשארפ רק גבוה.

ההמשך כבר היה שונה יותם הוא זה שהכניס אנשים למשחק, באטיסטה חפר ולא הבנתי למה הוא לא עלה במחצית או לפחות מוריס שעזר בהנעה נגד אזורית. כששחקן כמו ג'ובאקיני מוביל כדור ומאבד אולי פעם אחת(וגם זה למי עם לא שארפ) זה פשוט בזיון, שמלווין בוקר יכול לנוח בהתקפה זו חרפה, קטש שנה שעברה הראה בגליל דווקא ניהול מצויין של המשחק, עד כה הוא קצת לוקה בחסר כל מאמן אחר כבר היה טס אבל זה עודד, וכרגע הוא מספק את מה שצריך ,לנצח במאלגה ו-וילנה זה לא קל, אבל איפה שחייבים הוא עושה זאת גם עם זה בשיניים.

עכשיו אני רוצה לשאול את המשתמש חרזי שאלה, אתה בעצמך אמרת יותם הלפרין הוא שחקן שמוסר טוב שחקן קבוצתי, האמת נכון, אבל כידוע לכולם ליותם יש בעיית קילר, הוא מתקשה לקבור שלשות שצריך וכמובן היכולת האישית שלו בטח בפיק אנ רול היא קודם למסור אני לא כל כך בטוח שהייתי הולך איתו למהלך אחרון. קטש נתן לביינום את הכדור בצדק לדעתי רק לא בנסיבות הנכונות, וויל חסר ביטחון, בעיקר בגלל עודד והוא עוד לא הפנים את התפקיד החדש, כשהוא יפנים (ולדעתי עודד מייעד לו תפקיד מעולה התפקיד שאני כל כך רציתי שיהיה - איש שהכל תקוע) זה יקרה יחד עם ההשתפרות של מכבי, כי כרגע כל עוד אין מי שיוביל כמו שצריך את הקבוצה למעט הלפרין(אבל מה לעשות הוא לא שאראס וכאן אנחנוו דורשים מהאדון ונטיגו להתעורר!!) וויל יהיה הרבה על המגרש וגם יקבל החלטות שיפריעו הרי אמרנו הוא עולה שתקוע.

קראתי היום באחד הטורים(חגי סגל, או מלניאק) ששארפ צריך לעלות לצד קאמינגס ולא לצד ביינום, ואני חייב להגיד שאני מסכים לחלוטין, שארפ יוכל להוריד מן הלחץ שקאמינגס נתון בו, לחלוק איתו במנהיגות ובהנגת הקבוצה על המגרש, ולמעשה יהווה מעין חונך. נקווה שזה יקרה.

שבוע הבא אריס בבית, "על הניסים ועל הנפלאות אשר חוללו המכבים" ב"ה ונאמר -אמן!

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עד כמה שזה קשה להפנים - מכבי היא גם אחת הקבוצות החלשות בבית שלה.

7. Sergio_Ramos Member

אתם תראו שבסוף מכבי תגיע לשלבים האחרונים..
    קטש חייב להתחיל לפתוח עם באטיסטה ומוריס! פייזר פשוט גרוע ולא תורם

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

NO WAY.
    לא עם המאמן הנוכחי, ולא עם הסגל הנוכחי.

אני לא יודע מה איתך, אבל עולות לי כבר תוך שנייה 10 קבוצות טובות ממנה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי תתקדם עד כמה שההגרלה תאפשר לה. לשלב הבא היא תעבור, כמובן. אם היא תקבל שם שתי קבוצות איכותיות, היא תעוף. אם לא, היא תעלה להצלבה ושם תעוף כי קשה לי להאמין שבטופ 8 היא תוכל לקבל קבוצה חלשה ממנה. היורוליג די עלוב, אבל גם לזה יש גבולות.

בתכל'ס זה העונה שעברה אול אובר אגן.

10. iverson13 Member

למה אם היא תקבל שתי קבוצות איכותיות היא תעוף???

הפועל נצחה את חטאפה..וחטאפה קבוצה יותר איכותיות מהפועל בהרבה מאוד!

אל כבר תגיד שהם יעופו..נחכה ונראה..

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איפה השאלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. samoel Member

אתה צודק אני לא כל כך ברור בדבירי, אבל למה לתת דווקא להלפרין, כפי ששנינו ציינו שהוא רואה משחק ויותר מסדר מהלכים לאחרים, את הכדור האחרון, מבחינתי דווקא השחקן האחרון שצריך לקבל החלטה כזאת(בגלל כל מגרעותיו במאני טיים) הוא הלפרין, למה דווקא הוא?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גם לא הלפרין, אבל בוא נגיד שקל יותר לענות על השאלה מי לא צריך לקבל ולא מי כן צריך לקבל. דבר ראשון אסור שביינום יקבל הכדור ברגעים המכריעים, שלא יהיה על המגרש בכלל.

מי כן? קאמינגס. שחקן טוב, נוטה להיעלם וזאת הבעיה שלו, קטש חייב לנסות להכניס אותו בכח לעיניינים ותוך כדי מתן אחריות הוא יכנס לעיניינים.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל, כמו שציין לירן ביינום הוא האחרון שצריך לקבל את הכדור בדקות המכריעות. הוא כל כך לא צפוי, שגם כאשר הוא רוצה למסור, ועוד עושה זאת טוב, אף אחד לא מצפה לקבל ממנו מסירה, ולכן הסבירות שמהלך שכזה יניב איבוד כדור גדול מאוד.
    בנוגע להלפרין, למרות המגרעות שציינת, אם עודד ידרוש שהכדור אכן יגיע אליו, אין לי ספק שההתקפה תיראה טוב יותר. יש לו ראיית משחק מצויינת, מה שברוב הפעמים מספיק למסירה אחת חכמה שלו, שבדרך כלל מסתיימת בנקודות. גם כאשר הוא לא מוסר, היכולת האישית שלו לעבור שחקן בכדרור לטעמי טובה מאוד.

15. samoel Member

אם כך במה קאמינגס שונה מהלפרין? ונשוב לשאלה שאני שואל כבר מתחילת העונה , לשם מה הוא הובא?(הבנאדם חייב להתעורר!!!)

מבחינת יכולת אישית נטו תסכימו איתי שניכם שביינום הוא זה שצריך לקחת את הכדור לא קיים שומר באירופה שיכול לעצור אותו באחד על אחד(ושנה שעברה ראינו את הקלילות בה הוא חתך את דיאמנטידיס, ואני דווקא מדבר על המשחק באתונה). הבעיה היא מגיעם שלושה והוא נכנס ליער, אולי התרגיל הוא הדפוק. בטח כשביינום מראה סימנים של שחקן שיודע למסור.