ביינום שחקן נחמד, נלחם,וברור שיש לו כישרון. הוא גם נותן משחקים טובים פה ושם. אבל כרכז הוא מביא יותר נזק מתועלת. ברוב המקרים הוא חושב יותר מדי על עצמו, מוסר בתזמון לא נכון לאנשים הלא נכונים,מאט את המשחק ומאבד כדורים בקצב שבו כריסטיאן ויירי מחליף בת זוג. אולי כדי לספאחיה להעביר את הלפרין לעמדה הזאת ולשים את ביינום כ2. אחרי מחצית גרועה כזו, יותר גרוע לבטח לא יהיה.
מכבי היום הייתה רעה. אבוי למכבי אם היא מסתבת בצורה כזאת עם קבוצה כמו פרטיזן בלגראד שלא הייתה הכי טובה. פרטיזן איבדה כדורים טיפשיים ועשתה שטויות שמנעו ממנה לפתוח פער לא שלה 15 אלא של 30. יש למכבי מזל שבלגראד הייתה לא מרוכזת וזה לא נראה טוב. מכבי ניצחה היום רק בזכות שארפ והרבה הרבה מזל. אני לא יודע איך ההוא החטיא את הזריקה האחרונה שהיה כל כך חופשי... ממש נס חנוכה. מכבי צריכה להתעורר. ג'יימי ארנולד משחק פיזי בטירוף ולא נראה מועיל כמו שאנחנו רגילים ממנו, הלפרין פרווה, ביינום חזר לנקודת התחלה ונתן משחק איום ונורא עם קבלת החלטות מטופשת. יש המון המון לשפר.
חוץ משארפ אני לא זוכר שהיה אתמול מישהו שתיפקד אפילו ב-20 אחוז יכולת,באמת היה משחק גרוע של כולם,סימאס היה גרוע,ביינום והלפרין פשוט הלכו עם הראש בקיר ותקעו את ההתקפות.. אני חושב שהמשחק אתמול היה אחד המשחקים הבודדים שפשוט ראו שאין שום תנועה נכונה בהתקפה ,ראיתי לפחות איזה 6-7 התקפות שבהם היו 3 שחקנים באותו צד כש-2 שחקנים פשוט נמצאים אחד על השני וסתם תוקעים את ההתקפה. אני מקווה שבורשטיין ואליהו יחזרו מהר.
אחרי שבוע פגרה היורוליג חוזרת ומכבי יוצאת לאיטליה להתמודד מול רומא. חובנטוד בדאלונה בבלגראד את פרטיזן ועברה זמנית את מכבי בדרך למקום השני, ניצחון של מכבי והיא חוזרת לשם. רומא ממוקמת כרגע במקום האחרון בבית עם 3 ניצחונות מול 6 הפסדים ועדיין מאמינים שם בסיכוי להעפיל לשלב הבא והציפיות ברומא לקראת מכבי הן בהחלט גבוהות. את רומא מוביל כמובן דיאן בודירוגה שעומד על 13.1 נקודות למשחק ומסומן כרגיל כאיום הגדול ביותר למכבי ת"א. במכבי הסיפור המרכזי הוא כמובן חזרתו של טל בורשטיין אחרי 9 חודשים מחוץ לפרקט. טל לא יפתח אבל צפוי להשתתף. ליאור אליהו פצוע בצורה קלה וספאחיה משדר שלא אמורה להיות בעיה איתו והוא ישחק. מכבי צריכה לנצח למרות שרומא תגיע רעבה וקל בטוח לא יהיה, במשחקים כאלה ספאחיה והקבוצה צריכים להוכיח ממה הם עשויים.
וויל ביינום הוא חתיכת אידיוט, חסר ניסיון וחסר כל שכל. הוא פשוט עלה והרס את המשחק בפעם המי יודע כמה במו ידיו. ה-5 עבירות של שארפ וארנולד הפסידו לנו את המשחק כי ביינום לא מסוגל להועיל עשירית מאיך ששארפ מועיל, וארנולד היה מצויין היום. אם מכבי הייתה מצליחה לסיים אם החמישייה של שארפ, הלפרין, יסאיטיס, וויצ'יץ' וארנולד מכבי הייתה מנצחת בגדול כי ראינו שהחמישייה הזאת רצה לכל אורך הרבע השלישי וחלק מהרביעי ולרומא לא הייתה שום תשובה. אבל החמש עבירות של שארפ, ארנולד והלפרין הרס את המומנטום ושיש לך את ביינום בהרכב... אתה צריך ניסים כדי לנצח. וויצ'יץ' היה ענק, סיים עם 30 נקודות ומה מכבי הייתה עושה בלי השחקן הטוב באירופה... אני אל יודע. יש לי רק מילים טובות לארנולד, שארפ והלפרין (וגם ליסאיטיס) אבל ביינום לא בשל בשביל לשחק ברמות האלה. שארפ שחקן הרבה יותר טוב ולא סתם הריצה הטובה של מכבי הייתה שהנזק ביינום היה על הספסל. שלא היה לך את שארפ והלפרין במאני טיים, זה היה אבוד כבר מההתחלה. רומא קבוצה חלשה נורא, רומא הייתה היום נוראית, וקבוצה טובה הייתה מביסה את הרומא, אבל היום ראינו שמכבי היא קבוצה בינונית ואין מה לעשות, סגל קצר מדי שלא יכול להתמודד עם קבוצה חלשה כמו רומא.
זה לא משחק חוץ קל, לא צריך להסחף. אז נכון שהגיע כבר הזמן שנגיע מחוברים ונקח משחקי חוץ, אבל זה לא שדרסו אותנו. כן, זה יכול להראות יותר טוב בלי ספק, זה לא נעים להפסיד ככה, אבל עדיין צריך קצת פרופורציה. לקבוצה חסר שחקן שהלך ולא בא במקומו, בורשטיין עדיין לא באמת כשיר, והקבוצה למרות שעבר קצת זמן עדיין מאוד חדשה. עוד קצת עוד קצת...
סלע צא מהסרט של עוד קצת... מכבי לא תגיע לשום מקום והקבוצה לא משתפרת. שספאחיה לא יעבוד עליך. רומא היום הייתה חלשה, מפוזרת ופשוט עשתה טעות אחר טעות. אם מכבי לא ניצלה את כל זה... המצב קשה.
בסדר, ביינום מפגר, אידיוט, מטומטם, כל דבר, אבל ספאחיה אשם יותר מהכל. הוא לא מצליח לשלוט עליו, לא שולט על הקבוצה, לא עושה כלום. יש לך זמן לשני פוזשינים, במקום זה, ביינום לוקח כדור עד סוף השעון, לא עושה כלום ונותן לרומא לסגור את המחצית. זה מה שספאחיה אמר? לתת לביינום את הכדור? אם כן, הוא ממש דפוק. ביינום פשוט לא צריך לשחק עד שלא יהיה לידו מישהו שיכול לארגן את המשחק, ולא אכפת לי אם הוא רכש יקר או לא. מכבי מפסידה המון משחקים בגלל השטויות שלו, והם לא יכולים להרשות לעצמם את זה אם הם באמת רוצים להגיע לפיינל פור.
עצוב. עצוב לראות את וויצ'יץ' הנהדר החטיא את הזריקת עונשין לקראת הסוף. שלא ירגיש אשם, וויצ'יץ' מלך. הקבוצה הזאת מראה אומללות ונכות קשה שבוע אחר שבוע, הלפרין שרצה אנ בי איי לא מסוגל להוביל קבוצה ברגעי האמת ואתה לא יכול להסתמך על וויצ'יץ', שארפ ויסאיטיס שהיו מופלאים. 3 שחקנים לא יכולים לנצח. וספאחיה.. אחרי כל המחמאות של סלע.. הוכיח שהוא סתם עבד עליו בעיניים. הובלנו כל המשחק לעזאזל.