יורוליג 2007: פאנאתנייקוס אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏25/10/06.

  1. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ביינום שחקן נחמד, נלחם,וברור שיש לו כישרון. הוא גם נותן משחקים טובים פה ושם. אבל כרכז הוא מביא יותר נזק מתועלת.
    ברוב המקרים הוא חושב יותר מדי על עצמו, מוסר בתזמון לא נכון לאנשים הלא נכונים,מאט את המשחק ומאבד כדורים בקצב שבו כריסטיאן ויירי מחליף בת זוג.
    אולי כדי לספאחיה להעביר את הלפרין לעמדה הזאת ולשים את ביינום כ2. אחרי מחצית גרועה כזו, יותר גרוע לבטח לא יהיה.

     
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא שהלפרין היה יותר מדי טוב היום,זה נראה כאילו מכבי בלי אליהו היא מכבי הרבה הרבה פחות טובה.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מי היה מאמין שנגיע ליום שנגיד דבר כזה, אבל עד כה במחצית זה נראה כך.
     
  4. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    במכבי של השנה כל מה שנראה לא הגיוני בעשור האחרון הופך למציאות.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    איזו זריקה טובה הם לקחו בסוף! מזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    מכבי היום הייתה רעה.

    אבוי למכבי אם היא מסתבת בצורה כזאת עם קבוצה כמו פרטיזן בלגראד שלא הייתה הכי טובה. פרטיזן איבדה כדורים טיפשיים ועשתה שטויות שמנעו ממנה לפתוח פער לא שלה 15 אלא של 30. יש למכבי מזל שבלגראד הייתה לא מרוכזת וזה לא נראה טוב.

    מכבי ניצחה היום רק בזכות שארפ והרבה הרבה מזל. אני לא יודע איך ההוא החטיא את הזריקה האחרונה שהיה כל כך חופשי... ממש נס חנוכה.

    מכבי צריכה להתעורר. ג'יימי ארנולד משחק פיזי בטירוף ולא נראה מועיל כמו שאנחנו רגילים ממנו, הלפרין פרווה, ביינום חזר לנקודת התחלה ונתן משחק איום ונורא עם קבלת החלטות מטופשת.

    יש המון המון לשפר.
     
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חוץ משארפ אני לא זוכר שהיה אתמול מישהו שתיפקד אפילו ב-20 אחוז יכולת,באמת היה משחק גרוע
    של כולם,סימאס היה גרוע,ביינום והלפרין פשוט הלכו עם הראש בקיר ותקעו את ההתקפות..
    אני חושב שהמשחק אתמול היה אחד המשחקים הבודדים שפשוט ראו שאין שום תנועה נכונה בהתקפה
    ,ראיתי לפחות איזה 6-7 התקפות שבהם היו 3 שחקנים באותו צד כש-2 שחקנים פשוט נמצאים אחד
    על השני וסתם תוקעים את ההתקפה.
    אני מקווה שבורשטיין ואליהו יחזרו מהר.
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אחרי שבוע פגרה היורוליג חוזרת ומכבי יוצאת לאיטליה להתמודד מול רומא.

    חובנטוד בדאלונה בבלגראד את פרטיזן ועברה זמנית את מכבי בדרך למקום השני, ניצחון של מכבי והיא חוזרת לשם.
    רומא ממוקמת כרגע במקום האחרון בבית עם 3 ניצחונות מול 6 הפסדים ועדיין מאמינים שם בסיכוי להעפיל לשלב הבא והציפיות ברומא לקראת מכבי הן בהחלט גבוהות. את רומא מוביל כמובן דיאן בודירוגה שעומד על 13.1 נקודות למשחק ומסומן כרגיל כאיום הגדול ביותר למכבי ת"א.

    במכבי הסיפור המרכזי הוא כמובן חזרתו של טל בורשטיין אחרי 9 חודשים מחוץ לפרקט. טל לא יפתח אבל צפוי להשתתף. ליאור אליהו פצוע בצורה קלה וספאחיה משדר שלא אמורה להיות בעיה איתו והוא ישחק.

    מכבי צריכה לנצח למרות שרומא תגיע רעבה וקל בטוח לא יהיה, במשחקים כאלה ספאחיה והקבוצה צריכים להוכיח ממה הם עשויים.
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    וויל ביינום הוא חתיכת אידיוט, חסר ניסיון וחסר כל שכל. הוא פשוט עלה והרס את המשחק בפעם המי יודע כמה במו ידיו.

    ה-5 עבירות של שארפ וארנולד הפסידו לנו את המשחק כי ביינום לא מסוגל להועיל עשירית מאיך ששארפ מועיל, וארנולד היה מצויין היום. אם מכבי הייתה מצליחה לסיים אם החמישייה של שארפ, הלפרין, יסאיטיס, וויצ'יץ' וארנולד מכבי הייתה מנצחת בגדול כי ראינו שהחמישייה הזאת רצה לכל אורך הרבע השלישי וחלק מהרביעי ולרומא לא הייתה שום תשובה.
    אבל החמש עבירות של שארפ, ארנולד והלפרין הרס את המומנטום ושיש לך את ביינום בהרכב... אתה צריך ניסים כדי לנצח.
    וויצ'יץ' היה ענק, סיים עם 30 נקודות ומה מכבי הייתה עושה בלי השחקן הטוב באירופה... אני אל יודע. יש לי רק מילים טובות לארנולד, שארפ והלפרין (וגם ליסאיטיס) אבל ביינום לא בשל בשביל לשחק ברמות האלה. שארפ שחקן הרבה יותר טוב ולא סתם הריצה הטובה של מכבי הייתה שהנזק ביינום היה על הספסל. שלא היה לך את שארפ והלפרין במאני טיים, זה היה אבוד כבר מההתחלה.

    רומא קבוצה חלשה נורא, רומא הייתה היום נוראית, וקבוצה טובה הייתה מביסה את הרומא, אבל היום ראינו שמכבי היא קבוצה בינונית ואין מה לעשות, סגל קצר מדי שלא יכול להתמודד עם קבוצה חלשה כמו רומא.
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    זה לא משחק חוץ קל, לא צריך להסחף. אז נכון שהגיע כבר הזמן שנגיע מחוברים ונקח משחקי חוץ, אבל זה לא שדרסו אותנו. כן, זה יכול להראות יותר טוב בלי ספק, זה לא נעים להפסיד ככה, אבל עדיין צריך קצת פרופורציה. לקבוצה חסר שחקן שהלך ולא בא במקומו, בורשטיין עדיין לא באמת כשיר, והקבוצה למרות שעבר קצת זמן עדיין מאוד חדשה. עוד קצת עוד קצת...
     
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    סלע צא מהסרט של עוד קצת... מכבי לא תגיע לשום מקום והקבוצה לא משתפרת. שספאחיה לא יעבוד עליך.

    רומא היום הייתה חלשה, מפוזרת ופשוט עשתה טעות אחר טעות.

    אם מכבי לא ניצלה את כל זה... המצב קשה.
     
  12. Gustavo Boccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/06
    הודעות:
    1,042
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בסדר, ביינום מפגר, אידיוט, מטומטם, כל דבר, אבל ספאחיה אשם יותר מהכל. הוא לא מצליח לשלוט עליו, לא שולט על הקבוצה, לא עושה כלום. יש לך זמן לשני פוזשינים, במקום זה, ביינום לוקח כדור עד סוף השעון, לא עושה כלום ונותן לרומא לסגור את המחצית. זה מה שספאחיה אמר? לתת לביינום את הכדור? אם כן, הוא ממש דפוק. ביינום פשוט לא צריך לשחק עד שלא יהיה לידו מישהו שיכול לארגן את המשחק, ולא אכפת לי אם הוא רכש יקר או לא. מכבי מפסידה המון משחקים בגלל השטויות שלו, והם לא יכולים להרשות לעצמם את זה אם הם באמת רוצים להגיע לפיינל פור.
     
  13. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב מכבי כרגע ב-69-67, אמצע הרבע השלישי בבדאלונה כשברקע אפשרות
    לחיזוק/חילופי שחקנים בקבוצה.
     
  14. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    התקף הלב הרגיל...

     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    עצוב. עצוב לראות את וויצ'יץ' הנהדר החטיא את הזריקת עונשין לקראת הסוף. שלא ירגיש אשם, וויצ'יץ' מלך.
    הקבוצה הזאת מראה אומללות ונכות קשה שבוע אחר שבוע, הלפרין שרצה אנ בי איי לא מסוגל להוביל קבוצה ברגעי האמת ואתה לא יכול להסתמך על וויצ'יץ', שארפ ויסאיטיס שהיו מופלאים. 3 שחקנים לא יכולים לנצח.
    וספאחיה.. אחרי כל המחמאות של סלע.. הוכיח שהוא סתם עבד עליו בעיניים.
    הובלנו כל המשחק לעזאזל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/1/07