כל משחק ביורוליג זה משהו אחר, מכבי התעלו מול פאו אבל עדיין יש להם לא מעט בעיות, כמו נושא הריבאונד. גם האולם במלאגה לא קל, אבל אפשר לנצח. נהנתי לראות את מכבי סוף סוף נלחמת בשבוע שעבר, מקווה שככה יהיה כל משחק.
העיקר שפיני גרשון שוב קיבל בראש, והעם הצדיקים הם טאו. גרשון טוען שהשופטים עזו לטאו, לכן כנראה שהשופטים היו ממש טובים.
מכבי היום הביסה 81-63 את מלאגה בבאמת עוד משחק באמת טוב, סוף סוף נשבר המחסום הזה של משחקי חוץ. יותם הלפרין היה גדול, וויצ'יץ' לא היה בשיאו אבל מול מלאגה זה היה מספיק. ניצחון יוצא מן הכלל, מזכיר ימים יפים.
לא רק נגמרו הפסדי החוץ אלא גם נגמרה מכבי הלא מחוברת. לקח קצת זמן, אבל ספאחיה מצא חיבור לכל החלקים בקבוצה, וזו קריעה לכל דבר של קבוצה מאוד חזקה אצלה בבית! ידעתי שזה יגיע, יש סגל בנזונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
כמובן שיש עוד הרבה דברים לשפר,אבל כעיקרון מכבי התחברה וזה מתחיל באמת להראות לא רע. אני מרוצה מזה שלאט לאט פליקס נכנס לרוטציה יחד עם שרון ששון.
לא ממש התרכזתי במשחק, כי אכלתי פיצה עם חברים. ממה שראיתי, יותם הלפרין עשה כמה מהלכים ממש יפים, נואל פיליקס הוסיף המון כח מתחת לסלים. מכבי תל אביב הייתה לא רעה, למרות משחק פושר של ניקולה וויצ'יץ'. כל הכבוד על נצחון החוץ הראשון.
בצל הבלאגן הגדול השבוע עם מוני פנאן, בלאגן שרחוק מלהיפתר, מכבי תארח את פרטיזן בלגראד. פרטיזן כזכור נתנה למכבי בראש בסיבוב הראשון והגיע זמן הנקמה. ללא ספק רואים שינוי חיובי מאוד בתקופה האחרונה ואני לא רואה שום סיבה למה מכבי לא תנצח. הניצחון זה בגדר מאסט.. לא רוצה לחשוב על סיטואציה אחרת ולא מאמין שתיהיה כזה מצב.
בצל הבלאגן הגדול השבוע עם מוני פנאן, בלאגן שרחוק מלהיפתר, מכבי תארח את פרטיזן בלגראד. פרטיזן כזכור נתנה למכבי בראש בסיבוב הראשון והגיע זמן הנקמה. ללא ספק רואים שינוי חיובי מאוד בתקופה האחרונה ואני לא רואה שום סיבה למה מכבי לא תנצח. הניצחון זה בגדר מאסט.. לא רוצה לחשוב על סיטואציה אחרת ולא מאמין שתיהיה כזה מצב.
איזה רבע מסריח של מכבי. לקבל 20 נק' זה לגטימי, אבל לקלוע 10 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
מחצית - 41-34 לפרטיזן שהובילה כבר 18-3, ממש משחק רע של מכבי, כרגיל הרבה מאוד איבודי כדור ומשחק מאוד לא מסודר, קאמינגס עם דאנק אדיר במהלך היפה ביותר במהלך 20 הדקות הפושרות הללו.
השחקנים לא ממש פוגעים, רק השלשות לקראת הסיום עוד איכשהו הוציאו את מכבי בהפרש סביר. אם זה ימשיך ככה, לא פחות מ15 על הראש.