כשונא מכבי, אני מרגיש רע סביב ה"משבר" שם. הרי מכבי תמיד ידעה לנצח ברגעי משבר, גם כשהכל נגדה. עונת הפיינל פור בארץ הייתה משופעת ברגעים כאלה, וגם בעונות אחרות-דווקא כשכולם נהנו לבקר אותה ולצחוק עליה, מכבי התעוררה לחיים וידעה לחזור לעצמה. תקראו לי איך שאתם רוצים, אני מהמר על מכבי בפיינל פור.
בהצלחה למכבי היום. אפילו אם יבוא ההפסד שום דבר לא סגור. יש עוד משחק בנוקייה ששם מכבי לדעתי יכולה לנצח כל קבוצה, בטח שהיא עם הגב לקיר. צסק"א למרות מה שאומרים שהיא הקבוצה הטובה באירופה אני לא אהבתי דווקא את הסגנון שלהם, בטח שהם בכמה וכמה דרגות מעל מכבי אבל טאו ויטוריה הרבה יותר טובים מהם...אם המאמן החמור לא יעשה טעויות כמו להכניס את ירטין מכבי יכולה לתת משחק צמוד. אם תשאלו אותי ביינום צריך לפתוח כרכז ואם צסק"א תעשה בריחה שהלפרין יחליף אותו. שארפ חייב לפתוח במשחק ביחד עם בורשטיין, לדעתי ההרכב צריך להיות כזה: ביינום\הלפרין, שארפ, בורשטיין, וויצ'יץ', אליהו יאללה מכבי !! או אה מה קרה צסק"א אכלה אותה ! איך אני מת שזה מה שהקהל של מכבי ישיר בנוקייה אחרי שמכבי מובילה כבר ב- 15 הפרש דקה וחצי לסיום...חלום.
אתם חולמים. לא פחות מ12 הפרש וגם אז רק אם צ'סק''א יורידו הילוך. לפני כל משחק של מכבי יש הרגשה שזה צריך להיות טוב, אבל אז הם פשוט נראים גרוע. וזה קורה המון גם בליגת ווינר הגרועה שלנו.
מכבי זקוקה לנס כדי לנצח במוסקבה. קודם כל, מכבי צריכה שניקולה וויציץ יחזור למיטבו או לפחות למשהו שקרוב לזה. יכולתה של מכבי ת"א הייתה תלויה עד לא מזמן ביכולתן של ניקולה וויציץ. מאז פציעתן, גם הוא לא יציב, דבר שפוגע במכבי. חוץ מזה, כבר רוב קבוצות אירופה מכירות אותו ומצמידות אליו שמירות כפולות, אבל גם יש בזה יתרון. ניקולה מוסר נהדר ועם שמירות כפולות יכול לחלק כדורים, אבל בשביל זה חייב שינועו סביבו שחקנים ללא כדור. חוץ מזה, שחקנים שלא היו טובים עד עכשיו, חייבים להתעורר. אמנם ביינום קולע נקודות אבל מאבד המון כדורים, יסאיטיס לא בכושר קליעה, וג'ימי ארנולד שבדר"כ הולך חזק מתחת לסל אבל עם הגבוהים של צסק"א, הוא יצטרך לחשוב על משהו אחר. בגדול, אני לא חושב שאפשר לעשות משהו, אבל כן מאמין. שיהיה בהצלחה!
טל בורשטיין אמר משפט כמו 'ליאור אליהו ינצח לנו את צסק"א'. אתם יודעים מה? אני מאמין לו. זאת מכבי תל אביב. גם אם הקבוצה הזו תחטוף היום 60 הפרש בראש, זה עדיין לא אומר שהיא עפה מהיורוליג. אבל, כמו שכבר אמרו כאן, תסריט כזה שבו מכבי תל אביב מכלום מנצחת את המשחק הזה, הוא בהחלט אפשרי.
דם צפרדע כנים ערוב דבר שחין ברד ארבה חשך מכת בכורות צסק"א אין מה להרחיב. שיהיה בהצלחה, מנסים להיות אופטימים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אין קבוצה שאני כל כך מתעב כמו צסק"א(אולי רק את הבועל אני שונא יותר), לא רק שהם גנבו למכבי תואר יורוליג בשנה שעברה, אלא שהם הרסו למכבי 3 זכיות ברצף, למכבי הכי גדולה שהיתה אי פעם, ואולי גם לקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של אירופה. מנגד אני לא יכול להתעלם מכך שצסק"א משחקים כדורסל גדול, נותנים משחק הגנה מושלם כמעט וכשעל הקווים עומד מאמן מעולה שאפילו פיני גרשון לא ניצח. לצסק"א יש שחקנים אתלטים ומסוכנים למכבי. בקיצור יהיה מעניין, אני מחפש נקמה, לא יודע מה איתכם!
חיפשתם אפשרות להפתיע? לא נראה לי. צ'סק''א משחקים הגנה אדירה פשוט, בהתקפה הם לא אדירים אבל פשוט אי אפשר לקלוע עליהם. אם הם ישחקו גם קצת יותר פנימה ולא הכל שלשות, היתרון עוד יגדל, אבל למכבי ת''א אין שום סיכוי בכל מקרה.
תבוסה צפויה. הקבוצה הזאת פשוט לא ברמה של הטופ 8, שהגיעה לפה רק בגלל שבטופ 16 היא פגשה קבוצות (חוץ מטאו) שהיו מתקשות להגיע גם ךפיינל פור בליגה שלנו. בהתחשב בעובדה שצסק"א משחקת בחוץ בדיוק באותה יכולת כמו בבית, אין לי ספק שזה יגמר בחמישי. אולי אפילו ב-20 הפרש.
המשחק הכי ביזיוני של מכבי העונה ביורוליג. כבר היו להם תצוגות נפל , אבל זאת הייתה הגרועה מכולן. צ'סקא במשחק הגנה מושלם שלא היה לו יריב מצד הצהובים , ספאחיה בניהול משחק כושל. מכבי שיחקה היום ללא דרך , ללא הגנה, ללא התקפה, ללא קבוצה.
מכבי הפסידה כבר ברבע הראשון. שש נקודות ברבע, פשוט בושה. אף קבוצה לא יכולה לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע הראשון נגד צסק"א. זה מוריד את הביטחון והמוטיבציה להמשך. אין, אין מילים. פשוט ביזיון. לפחות ספאחיה עשה עשה משהו אחד נכון במשחק, נתן לשחקנים החשובים(מי ישמע חשובים.. שלושה שחקנים) לנוח. ספאחיה הרס את המסורת. 22 הפרש.. בושה. גיא גודס באמת צודק, עדיף לשתוק אחרי משחק כזה. נקווה לנס ביום חמישי.