יורוליג 2007: פאנאתנייקוס אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏25/10/06.

1. Arsenal F.C Member

פיני עשה דברים גדולים בקריירה שלו גם בלעדיהם. גם במכבי, גם בקבוצות אחרות.

2. Dimitar Berbatov Member

פיני מאמן מצוין, איך תסביר את הזכיות שלו עם הפועל ירושלים בגביע והגליל באליפות?
    נכון שהוא קיבל את מכבי אולי הקבוצה הכי גדולה בתולדות מכבי תל-אביב, אבל עדיין אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא הביא לקבוצה הזאת...

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דרך ארץ קדמה לתורה. אומנם בלאט עשה את הסקאוטינג כי בזה פיני לא הכי טוב, אך הוא מאמן כדורסל גדול, ובכל זאת חשוב בהרבה להיות בנאדם צנוע ולא שחצן גזען.

4. Dimitar Berbatov Member

ללא ספק חרא בנאדם...

5. SeRgInHo Member

איזה בולשיט. ואם שמיר העונה יזכה גם באליפות, תגיד שהוא אחד המאמנים הכי טובים בכל הזמנים? בשנות ה-90 מכבי הייתה בשיא השפל שלה, וזה היה מתבקש שמישהו יקח ממנה את התארים.

שפיני היה זוכה באליפות לפני שנתיים - שלוש עם קבוצה שהיא לא מכבי, או שכמו גבר היה נשאר במכבי גם השנה ומצעיד אותה לפיינל פור כמו גדול, אז הייתי אומר שהוא מאמן גדול. אבל הוא פחדן עלוב, ברח מהספינה הטובעת.

6. Dimitar Berbatov Member

בגלל שהוא מקבל עכשיו מיליון יורו הוא מאמן עלוב? שטויות.
    פיני מאמן גדול, אם תרצה או לא תרצה!

7. Gustavo Boccoli Member

שהתכוונתי שהם טובים בזכות פיני גרשון, לא התכוונתי דווקא לסקאוט. אני יודע שהוא לא זה שגילה אותם, אבל במכבי הם שידרגו את היכולת שלו בהרבה, תודות לו ולצוות האימון הנוסף.

8. בית"רי מלידה Member

זו הקבוצה הכי גרועה של מכבי בכל הזמנים, שחקנים טובים ירדו ברמה בגלל מאמן שלא יודע לנהל משחקים, ולתת ביטחון עצמי, והנהלה שעסוקה במלחמות פנימיות ( לא כל החרא התפרסם, חכו קצת, כי אופירה עסוקה...), ואוהדים בוגדנים שבורחים כשקצת לא הולך.

ולהיזכר שלפני 30 שנה צסק"א אכלה אותה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

9. -=Messi=- Member

מה הקשר? מה אתה רוצה שהוא ישאר במכבי כל הקריירה שלו? הגיע הזמן שלו להראות שהוא יכול להצליח עם כל קבוצה ולא רק עם מכבי. חוץ מזה הוא לא שייך ב100% למכבי, הוא לא מכביסט אז זה שהוא לא מסיים את הקריירה במכבי זה בסדר גמור.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וווואוווו לי ניילון הגיע...לי נייילווון..ממש דוגמא מצויינת,קודם כל נראה לי שהוא בכלל הגיע כמה ימים אחרי
    המלחמה,דבר שני על כל שחקן כמו לי ניילון שהגיע 5 סרבו להגיע-את סאשה בראטיץ' מהגליל אתה מכיר?
    זה בנאדם ששיחק פה לפני ולא רצה להגיע אז אתה צריך להבין כמה זרים כן דחו את מכבי לפני.

נכון בקשר לסקאוטניג של מכבי,אבל עם כל הכבוד דיוויד בלאט יש רק אחד וגם לו היו פלופים כשהוא
    היה צריך תחת לחץ זמן למצוא זרים[אם אני לא טועה זדראבקו רדולוביץ' היה הבאה שלו או ניקולה לונצ'אר
    או בכלל שניהם].
    דבר שני אתה שוכח שהשחקנים שהגיעו הם בחירות 5 או 6 מהשחקנים שספאחיה רצה להביא
    באסטון,ווציץ' והשאר היו בטופ הרשימה של בלאט מול זה שביינום היה אפשרות 5 ומטה של ספאחיה.

אני לא יודע בדיוק מה לגבי רענן כץ,אני יודע לגבי מה שקורה,היו שחקנים חופשיים בעמדות מפתח
    שהיו חופשיים ומכבי לא לקחו אותם ובסוף לקחו את ירטין,אז או זה שספאחיה מנסה לירות לעצמו בשני
    הרגליים או שמישהו במכבי לוחץ קצת את החגורה-לי נראית יותר ריאלית האופציה השנייה.

חוץ מזה אם הסקאוטינג של מכבי חרא-מה אשמת ספאחיה?זה רק מחזק את זה שספאחיה הוא לא האשם
    היחידי.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שהוא לא האשם היחיד אבל הוא האשם העיקרי.

יש בן אדם שעומד בראש המערכת המקצועית- וזה המאמן.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב שרוב המאמנים האחרים לא היו מסתדרים יותר מדי טוב אם הם היו במקומו.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זיו זה לא רק עניין הזרים.
    תסכים איתי שלהעלות חמישיה עם ירטין שהגיע רק לפני שבועיים ופליקס שכל קשר בינו לבין שחקן כדורסל הוא מקרה לגמרי זאת טעות של מאמן. תסכים איתי שלא לבצע במשחקים האחרונים עבירה למרות שיש לך את ההזדמנות להיות זה שיחזיק את הכדור בהתקפה האחרונה היא טעות של מאמן. מאמן שכל פעם בצורה קבועה פשוט קופא ברגעי ההכרעה, רגעים שפיני לשם השוואה היה חי על המצבים הללו ומחכה להם לאורך כל המשחק.
    התקפות תקועות. אין מצבי קליעה נוחים, אין תנועה, על מה הם עובדים באימונים?

כל אלו הם פעולות שגויות של מאמן. אני חותם איתך שעם הסגל הנוכחי פיני היה מפיק הרבה יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/07
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זיו, אולי באמת אף מאמן אחר לא היה עושה יותר- אולי כן ואולי לא. אבל ניהול המשחק שלו לפעמים מוציא מהדעת. הוא קופא במקום, חילופים מיותרים, חילופים מתבקשים הוא לא עושה.
    נכון שלא הולך אז הכי קל להאשים את המאמן אבל היו יותר מדי מצבים שהוא פשוט לא ניהל את המשחק נכון.

סתם דוגמא שאני שולף עכשיו מהמותן- חצי גמר הגביע, דקה לסיום, דרק שארפ אחרי 2 שלשות מדהימות נמצא במומנטום מטורף, יש לך בקבוצה כסיל שוטה כמו וויל ביינום.. מאוד קשה לעשות את הבחירה מי יעשה את המהלך אה...? קשה להחליט אצל מי עדיף שהכדור יהיה.

15. Gustavo Boccoli Member

תעזוב אותך מהלכים, תתחיל בזה שהוא פשוט לא שולט בשחקנים שלו.