נכון, אבל גם אורטז וגם רומא לא קבוצות כל-כך טובות. אני מקווה ומאמין שנצליח לנצח אותם בחוץ, לגבי אורטז אני בטח, רומא קצת פחות, אבל עדיין אופטימי.
אני מאמין שהיום מכבי תציג יכולת מצויינת ותנצח את המשחק,למרות שאני מקווה שלא. מכבי תבוא אם המון אבל המון מוטיבציה לנצח את המשחק כי כולםיודעים אם הם לא ינצחו יהיה זעזועים ענקיים,וחייבים ניצחון. מאמן טאו לא מגיע וזה חיסרון גדול לטאו. לכן אני מאמין שמכבי ינצחו ולבסוף יעלו אפילו מהמקום הראשון ויפגשו את צסק"א שיגמרו שניים.
נכון שאת רומא צריך לנצח. אבל את פו-אורטז יהיה מאוד קשה לנצח. הם הפסידו שם רק פעם אחת בשלב הקודם, וניצחו את צסק"א בכמעט 20 הפרש שם.
אני חושב שמכבי תעשה את העבודה היום, עם ההיכל רועש וגועש, מכבי ינצחו ואולי יביסו. טאו אחת הקבוצות הטובות ביורוליג, אבל מכבי היא אולי הקבוצה הכי ביתית בירוליג, נראה לי שההפסד לבני השרון דווקא היה טוב, נתן כמה סטירות לשחקנים והורה להם להתעורר. it's a new road for maccabi. (כתבתי טוב?)
איפה הימים שמכבי הייתה אוכלת יריבות כאלה בלי בעיה בימי חמישי . העונה כל משחק של מכבי הוא מותח ודרמטי , גם אם משחקת מולה עפולה .
מכבי פשוט קבוצה בלי מאמן. אין תרגילים חדשים, האמת אין תרגילים בכלל, כל שחקן יותר גרוע מהשני. שארפ וויוציץ' עוד מנסים אבל הם לא יכולים לבד. כל זר יותר גרוע מהשני, פשוט ביזיון אחד גדול. מכבי צריכה לעשות טיפול שורש יסודי מאוד, שכולל כמובן את כל הזרים מלבד וויציץ והכי חשוב לזרוק כבר את הקונוס שנקרא ספחייה. רק לידע כללי ההפסד הקודם של מכבי באולם היה לקבוצתו של לא אחר מאשר נבן ספחיה. אז הביאו את המאמן שניצח את מכבי, ועכשיו הוא מפסיד את כל שאר המשחקים. אתה עדיין כל כך אופטימי? כי לנצח את רומא בחוץ זאת משימה כמעט בלתי אפשרית. וכל אוהדי מכבי שהיו בטוחים שיש קבוצה טובה ושהם הולכים להגיע לפיינפור מתפוצצת להם הבועה.
המקום הראשון הוא בגדר נס. מה שאומר בעצם שהלך המקום הראשון, וכל שנשאר הוא לקוות שטאו ינצחו גם את משחקי החוץ שלהם מול היריבות האחרות של מכבי בקרב על המקום השני. אין מה לעשות.. מכבי היא קבוצה של הצלבה העונה, לא יותר.
קבוצה של הצלבה? על מה אתה מדבר? מכבי של העונה היא קבוצה בינונית מינוס במונחים אירופאים, העפלה לשלב הבא היא בגדר נס. היום סוף סוף קבוצה הגיעה לנוקיה ולא השתינה במכנסיים אלא הציגה יכולת פושרת וניצחה בלי הרבה בעיות (וגם בלי מאמן). אני בספק רב אם מכבי בכלל שווה מקום שלישי בטופ16. כמה שאני שונא את הקהל של מכבי, תכ'לס בלעדיו אני גם לא בטוח שהיא בכלל הייתה עולה לשלב הזה. ראינו העונה במשחקי החוץ את מכבי האמיתית, כשהיריבות שלה לא חוששות ממנה. חבר'ה, כדאי שתפנימו - מה שהלך פה בשנים הקודמות נגמר. מכבי היא כבר לא אלופת אירופה והיא גם לא אחת הקבוצות הטובות באירופה, וכדאי לקהל הצהוב שנוטש את נוקיה שתי דקות לסוף להפנים את העובדה הזו.
העליה לשלב הבא לא בגדר נס. אל תעשו מזה יותר ממה שזה, מה אם רומא הייתה משחקת מול טאו בבית היא הייתה מנצחת??? וחוץ מזה 6 ניצחונות רצופים בבית זה קבוצה בינונית מינוס?! נכון שהיא לא כמו בשנים האחרוונות אבל יחסית היא עדיין טובה.
כן, רומא לא כזאת קבוצה גדולה וגם אורטז. זה יהיה קשה, אני לא אומר שזה יהיה קל. כמו שסלע אמר המקום הראשון הלך היום עכשיו צריך להתרכז בלגבור על רומא במאבק על המקום ה-2
זה לא טוב כמו שאתה מתאר את זה,בימים אחרים משחק כזה היה נגמר במינימום 30 הפרש. אבל גם זאת לא בדיוק הבעיה,אם מי אתה רוצה לצאת למלחמה?אם ביינום שבאמת זה נראה כאילו הוא כבר עושה את הטעויות האלה בכוונה,אם בושידו פליקס?או הלפרין?ואני עוד לא מדבר על התקופה הרעה של סימאס או על ירטין כי אחרי משחק אחד אני לא רוצה לשפוט אותו.
משחק בלי סדר, בלי כלום. פה וויצ'יץ', פה אליהו, פה שארפ, זה הכל. הזרים לא מתפקדים, גם רוב הישראלים, ולספאחיה אין שום דבר להגיד חוץ מזה שהוא מצטער לאוהדים. הוא חייב ללכת הביתה, הוא לא יצליח לעשות פה כלום והוא נכשל בענק. מאלופת אירופה, לקבוצה בינונית מינוס. ביינום, פיליקס, יסאטייטיס ויירטין עשו היום 9 נקודות בלבד. ככה אי אפשר לנצח משחק. אם ניקולה לא מתעלה על עצמו, מכבי היא אפילו פחות מזה. היום וויצ'יץ' לא היה ביום קליעה גדול, אבל כמעט השיג טריפל דאבל. המזל של ספאחיה זה שאליהו הציל אותו מהספסל ושמר אותו במשחק.