בכל מקרה ערוץ 10 אמר שהוא ישדר עד 19:45. מהרגע הראשון ראו שזה לא זה. זה גדול על מכבי. אין מה לעשות שאפו לכל הצוות והשחקנים על עונה שהסתיימה הרבה מעבר למצופה, אבל ההבדלים בין שתי הקבוצות גדול מאוד. אמרתי עוד במחצית שאומנם הפער היה רק 4-5 לאורך רוב דקות המשחק, אבל זה פער שקרי כי מכבי למעשה מהרבע הראשון רק רדפה אחרי פנא. אליהו נכנס בשלב מאוחר מידי של המשחק, ובכלל הספסל של מכבי יותר מידי קצר כשגם סופו וגם הנדריקס נכנסים לבעיית עבירות בשלבים מוקדמים של המשחק. יאללה להתחיל לבנות לעונה הבאה.
אני לא מסכים שהפערים הם מאוד גדולים. בואו לא נשכח שפרקינס שהיה השחקן הכי טוב של מכבי העונה והיה בין היתר אחת הסיבות לכך שמכבי הובילה בהרבה מאוד מדדים את היורוליג לא היה בפיינל פור הזה, ואין ספק שזה היה עוזר ומוריד מפארגו את העומס. בואו לא נשכח שהמחליפים לסופו שהיום לא הגיע לגמר, הם לא מתאימים כיום, יכול להיות 'מצ'באן לדוגמא יהיה בעתיד ראוי אבל הוא עדיין לא מתאים. בואו לא נשכח שלשחקנים של פאו יש ניסיון, מייק באטיסט עונה 8! דיאמאנטידיס יש לו כבר 2 גביעים מ-2007 ו-2009, פוטסיס בכלל לקח גביע ב-2000 כשקלע 20 נקודות על מכבי בגמר בסלוניקי, ועוד ועוד ועוד. הניסיון, והעובדה שלמכבי היה חסר השחקן הכי טוב שלה העונה + מחליפים מתאימים למשחק הפנים של מכבי, עשו את ההבדל, זה וכמובן העובדה שפארגו לא היה במשחק...
כי מכבי "120 מיליון" תל אביב ממש עושה הישגים עצומים השנה. אז לא חגגתם אתמול יחד עם הקהל של חיפה? לא תחגגו עלינו בדרבי שבוע הבא? יאללה, תעשה יו טורן ותרד לקרקע.
באמת השקיעו סכום כזה? מיין גוד, רק בגלל זה אני אעמוד עוד דקה בצפירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
כל הכבוד לשתי הקבוצות. היוונים פשוט היו יותר טובים ולמרות האכזבה אני חושב שאוהדי מכבי יכולים להיות גאים. בתחילת העונה אף אחד לא בנה עלינו ובסופו של דבר הגענו לגמר. היום ראינו עד כמה פרקינס היה חסר, אבל אולי גם איתו היינו מפסידים. אני לא בא בטענות לשום שחקן. אמרתי כבר במהלך המשחק שאם לסופו עוד היו מספר ס"מ הוא היה אולי משחק בנ.ב.א, פארגו ראה לדעתי העונה בפעם הראשונה יריבה שהכריחה אותו לשנות במשהו את משחקו. אוברדוביץ', שועל ותיק, הצליח גם יפה לסגור (עד כמה שאפשר) את הרכז המוכשר שלנו. לקבוצה הזאת מגיעות המון מחמאות והפרובוקציות של שונאי מכבי לא יעזרו לאף אחד. הקנאה אוכלת את החבר'ה האלה. כל כך קל לרדת על החבר'ה האלה שזה חבל על הזמן.
די כבר לחיות בסרט, איזה קנאה בדיוק? מעניין אותי אם עדיין חושבים שמכבי תל אביב היא הקבוצה של המדינה, הרי הקבוצה של המדינה יכולה להרשות לעצמה לשחק ביום הזיכרון.
מכבי תל אביב סגנית אלופת אירופה, הישג אדיר למרות ההפסד. כל אותם מחפשי הפרובוקציות יכולים כמו שנאמר פה להתכונן למשחק העונה מול הבקעה. הקבוצה פשוט הביאה המון כבוד למדינה. תמיד יהיו אוהדים אדומים שינסו להציק, אבל זה לא יילך, אנחנו אימפריה אתם מגרש חניה.