יורוליג - נקבעה ההגרלה לעונה החדשה, מכבי בבית C

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏5/5/11.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לפאו הלך הכל בהתקפה, אם תשים לב עכשיו האחוזים שלהם מתאזנים. לא הולך להם קל מול ההגנה של מכבי.

מנגד מכבי חייבת למצוא פיתרונות בהתקפה שלה כי אחרת הם לא יצליחו להשאר צמודים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/11
  2. דימה Member

תקנו אותי אם אני טועה, אבל קבוצה שהנשק העיקרי שלה זה זריקות מבחוץ (קרי שלשות), יש תחושה שהיא קבוצה דרג ב'.
    מכבי תמיד יצגה את קבוצות דרג א' ומן הסתם הלכה פנימה לאורך כל ההסטוריה (ב 20 שנה האחרונות לפחות).
    הנה אנחנו מגיעים למשחק הזה ולפחות במחצית הראשונה נראה כאילו פנא היא הקבוצה מהדרג הבכיר, ומכבי התחפשה לקבוצה דרג ב' עם הזריקות האלה לשלוש.
    אם אני לא טועה 6/12 הנתון לשלוש של מכבי, 50 אחוז לא יחזור על עצמו במחצית השניה. בדיוק כמו שאני בטוח שפנא לא יקלעו 1/8 מהשלוש במחצית השניה גם...ככה שמכבי יצטרכו להתחיל לקלוע מבפנים וסופו צריך להתעורר הנדריקס עם כל הסופרלטיבים צריך להתעורר ליאור אליהו לא יכול להיות כזה אפס כמו שהוא עד עכשיו במשחק וחצי האחרונים.
    זה המאני טיים וליאור עם כל הכבוד היה ועדיין פוטנציאל נ.ב.א... הוא לא יכול להראות ככה!

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסקה בברצלונה ולדעתי שתי הקבוצות צריכות להיות מרוצות.
    פאו - היא קלעה 90 אחוז מהנקודות שלה מתחת לסל מכבי
    מכבי - מתישהו גם סלי 2 ייכנסו.

אני בהחלט מתרשם מהיוונים כי יש להם פשוט קבוצה כל כך עמוקה. לא כל שחקן שנכנס כוכב, אבל אין להם שחקנים שלמעשה כבר מעבר לשיא. אצלנו יש אחד שכזה ושמו בורשטיין. גם אליהו יכול לדעתי לשכוח מחלום הנ.ב.א שלו לעוד שנה. הבחור פשוט איבד את הביטחון שלו.

מה שאני אוהב אצל היוונים זה שהם מנסים ללחוץ את פארגו. בהרבה מאד התקפות שלנו הם יוצאים אליו. במצב שכזה אנחנו נחשפים כי אין לנו את פרקינס שיחתוך את הגנת הירוקים. ללא ספק שאידסון הראה בימים אלה שהוא כן מסוגל להיות מאני פלייר. הוא, פניני ובלותנטל הגיעו למשחק.

נראה מה יהיה במחצית השנייה, אבל אני עדיין מרגיש שאנחנו פשוט קבוצה פחות טובה. לכשעצמו לא בושה.

4. שגיא Guest

אי אפשר להתסמך על השלשות כי זה לא יחזיק מעמד גם במחצית השניה. משחק הפנים פשוט לא קיים. מארבעת הגבוהים קיבלנו רק 4 נקודות וגם הן דווקא ממצ'בן. אליהו עוד ניסה אבל לא נכנס למשחק, סופו הולך לאיבוד כשכל פעם שהוא מקבל כדור שניים קופצים עליו. צריך למצוא לזה פתרון.

5. איגור .פ. Member

משחק רע של מכבי תל אביב,מכבי מוכיחה שרק בפוקס הם בגמר...מבחינת פאו הם מצוינים,רק שימשיכו כך ויהיה טוב.

ועוד הפעם אני מקווה שבגלל שמכבי תל אביב אין להם כבוד יפסידו ובהפרש גדול.

6. Muurad Member

אידסון משתיק את כל שונאיו ומבקריו בפיינל פור הזה ובענק, פשוט מחזיק אותנו בחיים יחד עם פניני ובלו.

אנחנו חסרי אונים מול הפיק אנד רול של פנא, כואב לראות את זה.. פארגו חושך בנתיים, הגבוהים של פנא משפיעים מנטלית על כל חדירה לצבע של מכבי אחרי ההתחלה הרצחנית שלהם.

"מכבי מוכיחה שהם רק בפוקס בגמר" - אתה מנסה לעשות צחוק מעצמך או משהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה אתה בכלל מתייחס? העיקר שאשקלון בליגת העלק.... :aaarofl:

8. riquelme1 Member

אין ספק בפוקס הם ניצחו את קאחה לברואל בהצלבה ופירקו אותם, בפוקס הם ניצחו את ריאל 19 הפרש בחצי גמר.

משחק הפנים של מכבי לא קיים, אבל מחצית שנייה זה סיפור שונה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דימה, כעיקרון אני לא מתווכח איתך, אבל יש פה גם אלמנט של מתח. בכל זאת הרשה לי גם לאזכר את עניין העבירות...בדברים שאני כן מסכים איתך. למשל לסופו חסרים לדעתי 5 ס"מ בשביל באמת להיות כוכב, הוא פשוט נמוך מדי בטח עם המשקל הזה. ליאור אליהו לא שחקן נ.ב.א, דיאמנטידיס אולי כן.

איגור, מקנא? כמה קבוצות ישראליות הגיעו למעמדים שמכבי הגיעו...? זכותך להיות נגד מכבי, אבל עשה לכולנו טובה ואל תתחיל פה עם פרובוקציות זולות.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מכבי היא לא קבוצת שלשות ולא מנסה להיות, אלא שהיו בעיות לפצח את ההגנה ברבע הראשון ומכבי זרקה יותר מבחוץ כי זה מה שהשאירו לה. מכבי קבוצה מגוונת וכמו שאמרתי, רצוי שדיויד ימצא פיתרונות כדי לחדור את הצבע ולהוציא עבירות.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הפער אומנם רק 3 אבל ההרגשה במשחק כזה, שכל סל עד שנכנס יוציא המיץ, הוא הפרש הרבה יותר גדול. פנא לקחו את ההובלה מהפתיחה, ומאז מכבי בעיקר רודפת ורודפת, כשנראה שעדיין בלאט לא גיבש לגמרי את ההרכב שיגרום למכבי קצת לברוח לייוונים. בינתיים, זה נראה כמשחק שיישאר צמוד עד לסיום, אבל אני בספק אם יש למכבי את הכוחות לקחת את ההובלה ליידים ולשמור עליו עד לסיום.

אגב, לגבי בורשטיין, מדהים כמה רע הוא. כל כך חלש. לא מתאים לרמות האלה בכלל. אפילו שארפ כבר עדיף עליו. גם אליהו, פשוט לא הגיע למשחק הערב, ואין ספק שמכבי הייתה במצב הרבה יותר טוב עכשיו אם הוא היה נכנס לעניינים. אולי זה עוד ייקרה בהמשך.

12. איגור .פ. Member

לגבי אשקלון מגיע להם לרדת בגלל אזגי העבריין אשקלון ללא צל של ספק לא מגיעה להיות בליגת העל בגלל שמי שמנהל אותה זה עולם תחתון.

ולגבי מכבי תל אביב קבוצה מגעילה, שמשחקת ביום הזכרון חסרת כבוד,קבוצה שמתיימרת לשחק בשביל המדינה לא היית משחקת בהערב יום הזכרון של אנשים,חיילים שנהרגו,שמעון מזרחי,אלי דריקס ליאור אליהו,טל בורשטיין פניני,ועוד האנשים הקשורים למכבי תל אביב,הם בושה וחרפה.

אני חוזר בי מהאמירה שהם בפוקס אבל מגיע להם להפסיחד בגלל שאין להם כבוד למדינה לדגל,עלאק הם שמים שלט לגלעד שליט, בערב יום הזכרון זה לא זמן למשחקים זה זמן להתייחדות עם הנופלים.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מסכים עם שי חרזי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בלאט עדיין בחיפושים אחרי הדרך לפרוץ את ההגנה היוונית ומחפש כמו כן את האנשים הנכונים למשימה. כדאי שיגיע עם רעיון מאולתר כבר עכשיו כדי שלא יהיה מאוחר מידי. מבחן מנהיגות אמיתי לדיויד יש לומר, הוא צריך להקרין רוגע בחדר ההלבשה, מאני טיים.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש לי הרגשה שמכבי תחזור אחרת, טובה יותר לחצי השני. עם כל הכבוד להגנה של פאו, לאליהו רועדות הידיים גם בלייאפים פשוטים ללא קשר להגנה של פאו וגם סופו טרם נכנס למשחק. אני מסכים שלאורך זמן השלשות שלנו ייצאו או לחילופין של פאו יתחילו להיכנס ואז נהיה בבעיה רצינית אם לא נתחיל לשחק יותר אגרסיבי ולקלוע מהצבע. יש כל פעם הרגשה שהנה אנחנו מתקרבים ונוגעים ושוב מגיעה איזו שטות בדמות אי סגירה לריבאונד אחרי החטאות עונשין שלהם או משהו כזה. אני נשאר אופטימי, מאמין שנצא אחרת למחצית השניה, לטובה כמובן....

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סופו לא במשחק כי שומרים עליו 2 כל הזמן. הוא מוציא את הכדור חזרה החוצה כי אין ברירה אחרת.