יורובאסקט - סלובניה 2013

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏3/9/13.

1. shlomydavid מנהלים

http://img198.imageshack.us/img198/7965/n73p.Xxx

מאמינים בנסים - אפיק ניסים הוביל את ישראל לניצחון גדול על בלגיה (כולל תקציר וידאו).

שיבק: נסים נתן הצגה כמו עדי גורדון בימיו הגדולים. תגובות נוספות אחרי המשחק.

ככה נעלה: איך ישראל תגיע לשלב הבא ?

נקודת אור: הנבחרת הסתדרה גם בלי כספי - טור של מוטי דניאל.

ניצחונות לבריטניה וצרפת בבית הישראלי. ספרד דרסה את פולין, איטליה ניצחה את יוון, קרואטיה הנחילה הפסד ראשון לסלובניה.

תקציר הניצחון הגדול של ספרד על פולין.

תקציר הניצחון של איטליה על יוון.

תקציר הניצחון של צרפת על אוקראינה.

תקציר הניצחון של בריטניה על גרמניה.

היום ה-6 באליפות (סיום השלב הראשון):

18:45: http://www.fibaeurope.com/files/%7BAFFC54F8-1CF5-4B0A-BD80-769D92D6FB31%7Dlogo_big.Xxx גרמניה VS ישראל http://www.fibaeurope.com/files/%7BE29CD030-1B19-4A7D-8386-663ED315948B%7Dlogo_big.Xxx

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

שאר משחקי היום ה-6:

15:30: אוקראינה - בריטניה
    15:30: מקדוניה - לטביה
    15:30: ספרד - גיאורגיה
    15:30: פינלנד - יוון
    18:45: בוסניה והרצגובינה - ליטא
    18:45: צ'כיה - קרואטיה
    18:45: שבדיה - איטליה
    22:00: צרפת - בלגיה
    22:00: סרביה - מונטנגרו
    22:00: פולין - סלובניה
    22:00: רוסיה - טורקיה

שני ביורובאסקט: אוקראינה תציל את נבחרת ישראל ? ליטא תילחם בבוסניה, צ'כיה תיאבק בקרואטיה.

* ערוץ ספורט 5 יעביר בשידור ישיר את המשחקים בין אוקראינה לבריטניה ומשחק נוסף ב-22:00.

* ערוץ ספורט 5 לייב יעביר בשידור ישיר את המשחקים בין ספרד לגיאורגיה ובין בוסניה והרצגובינה לליטא.

תהנו !

2. Hapoel_Tel_Aviv Member

הסיכוי לא נמוך כמו שעושים ממנו, כמו שאני מכיר את ישראל הכל יסתדר אבל נפסיד לגרמניה (שאין לה שום סיכוי לעלות)

ועדיף לישראל לא לעלות לשלב הבא, המשחק של מקום שלישי מהבית הזה אמור להיות בערב כיפור ב17:45 שעון סלובניה (סלובניה די קרובה לישראל אז אני מאמין שהחג שם נכנס גג שעה אחרי שהוא נכנס פה) שזה מאוד גבולי

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מהשיקולים היותר שטותיים שאני שמעתי, עם כל הכבוד. אני מפחד על משהו אחר: שבמקרה של עלייה, ואולי רחמנא ליצלן, גם הצלחה בשלב הבא, עוד יקרמו לכולם לשנות את המנגינה כלפי אריק שיבק. איך שלא נסיים את הטורניר, הוא יהיה חייב להחזיר את המפתחות.

4. EuropeGuy Member

יהיה מעניין לדעת מה הניצחון הזה עשה לנבחרת.
    איזה דברים ישתנו, האם יבינו שזו לא שאלה של "כוכב" כזה או אחר. האם זה סתם עוד גארבג' קאמבק בסגנון ההוא שהיה למראית העין באליפות של 2011, או שמדובר באיזשהו תהליך שינוי חיובי עוצמתי יותר, תוך כדי תנועה בטורניר.

סה"כ רוב הדברים נראו טוב במשחק האחרון כולל העזרה של הגבוהים בהגנה שהיתה מאוד חשובה, ואולי אפילו מובנת מאליה לאור הסלים הקלים שקלעו עלינו במשחקים הראשונים (סוף סוף פאולים ושליחה לקוו). אבל בהתאם לרופפות המנטלית שהנבחרת הציגה, אני מתקשה להאמין שלנבחרת יש את הכלים לעשות מעבר לעליית שלב מכיוון שסך האפשרויות שלנו גם ככה מצומצם מדי.

מבחינת כלים יש לנו את אוחיון שמהשני משחקים שצפיתי נמצא בטורניר סביר מינוס עד כה, יש את הלפרין שיכול לקלוע כשהוא מעז, את אליהו שכשהוא במוד הנכון הוא יעיל, את ניסים שהוא מצטיין הטורניר עד כה, את פניני שכשהוא משחק כאחד שמודע למגבלות שלו הוא גם יכול להיות אפקטיבי מהשלוש, ואת כספי שמאוד רוצה ומשתדל אבל משחק בצורה מנותקת משאר הקבוצה ומאכזב בהגנה. יש את גרין שלדעתי הוא הגבוה הכי פחות גרוע של הנבחרת עד כה בטורניר.

אבל הנבחרת הוכיחה לנו שהיא בעיקר הכל חוץ מיציבה, ללא שום נתון מנטלי שאפשר להישען עליו ולהיות רגועים. לצד הפרשים גבוהים מאוד ומשחק שוטף מול בלגיה, רופפות מנטלית כשהנבחרת היתה לרודפת ולא נרדפת. כדי להצליח ברמות הגבוהות אתה חייב להיות מסוגל לרדוף מול נבחרות חזקות ממך, אני חושב שאין את זה לנבחרת הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/13
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בגדול אמרת הכל europeguy (אגב, שם?) אבל עם כל הכבוד לניצחון וזה היה ניצחון נאה, זו עדיין נבחרת בלגיה. נכון שאנחנו לא במצב שאנחנו אמורים לברור ניצחונות ויריבות, אבל בניגוד לנבחרת ישראל בכדורגל, נבחת הכדורסל כן היתה כאחת מ-16 הנבחרות הטובות באירופה ובארבע שנים האחרונות אנחנו רק במגמת ירידה, שניצחון על בלגיה פתאום גורם לנו לשמוח ולקוות שננצח את גרמניה כדי שנעפיל. יש לי הרגשה שעם המומנטום הזה וההדחה של גרמניה, אנחנו ננצח ונעפיל (רק מראה עד כמה ביזיון הטורניר הזה במתכונתו המורחבת), אבל שוב, הפחד שלי שמישהו באיגוד ייקח את ניצחונות השקר האלו ועוד יהפוך את זה לטורניר מוצלח.

6. ייא Member

לדעתי כבר בשעה 5 יגמר הסיפור כי בריט תנצח את אוק'..שיבק הביתה גם אם עולים לרבע

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

מ2017 הכדורסל אמור לעבור לשיטה שהיא כמו הכדורגל, זה לא אמור להעלות את העניין בנבחרות ממש.. אז לישראל צפויות עוד הרבה אליפויות כנארה, למרות שהמוקדמות הבאות יהיו די קשים

8. danielone Member

כל הכבד לקטש, שלא וויתר על אפיק ניסים.

אומנם זה לא תלוי בנו, אבל כל עוד יש סיכוי, אני מאמין.

9. ייא Member

מ2017 הכדורסל אמור לעבור לשיטה שהיא כמו הכדורגל, זה לא אמור להעלות את העניין בנבחרות ממש.. אז לישראל צפויות עוד הרבה אליפויות כנארה, למרות שהמוקדמות הבאות יהיו די קשים [/quote]
    למה שהמוק' הבא יהיה קשה? מי קיבלנו?

10. Hapoel_Tel_Aviv Member

למה שהמוק' הבא יהיה קשה? מי קיבלנו? [/QUOTE]
    לא קיבלנו אף אחד עדיין,
    7 (אירופה מקבלת שלושה ווילד קארדים בדרך כלל אז זה יכול להיות גם 10) נבחרות מאירופהיעלו למונדיאל הכדורסל (כולל ספרד)

אבל יש כמה נבחרות חזקות כמו רוסיה וטורקיה שלא יגיעו אפילו ל12 ולא יהיה נעים לקבל אותם במוקדמות הבאים
    אלא אם כן טורקיה ורוסיה (שהרבה פעמים מקבלות ווילד קארדים לאליפויות למינהם) יקבלו ווילד קראד גם לאליפות הזאת

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

אוקראינה מפרקים את בריטיניה כבר במחצית. צרפת צריכה לנצח את בלגיה כדי לעלות עם 2 ניצחונות לשלב הבא.
    אני מאמין שאם ננצח את גרמניה, נעלה, זה המשחק הכי קשה מהמשחקים שיש היום בבית.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

מחצית בבתים ב ו ג - לטביה וספרד בדרך לניצחונות, בבית ד הגמור - יוון ופינלנד בקרב על המקום השני שיתן ניצחון לשלב הבא כרגע פינלנד מובילה.

13. ייא Member

אה חשבתי דיברת על מוק היורו, מי בכלל בונה על להגיע למונדיאל סל? גם אם בפוקס נעלה היום אין לנו שום סיכוי להגיע לרבע במאזן הדל שגוררים עימנו

14. shlomydavid מנהלים

אוקראינה עושה את החלק שלה ומנצחת את בריטניה 68:87, והפנים למשחק שלנו מול הגרמנים בו אנחנו חייבים כמובן לנצח.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבית הזה (למעשה באליפות כולה) הכל יכול לקרות. ממש לא ברור איך גרמניה מנצחת את צרפת שמפרקת אותנו, אבל אותה גרמניה מפסידה לשאר הנבחרות בבית הזה. אני רוצה להאמין שצרפת תנצח את בלגיה, אבל כבר ראינו היום הפתעה אחת בבית אחר. פינלנד מנצחת את יוון...