דיברתי על מוקדמות יורו, במוקדמות משתתפות כל הנבחרות שלא עלו למונדיאל סל/אולימפיאדה לפחות עד שישנו את השיטה ב2017 ויש עוד 2 אליפויות. אני לא זוכר איך נקבעים הדרגים באליפות הזאת אבל זה שקלול של התוצאות באליפות עם תוצאות במוקדמות, אחרי האליפות יהיה אפשר לדעת יותר טוב.
3 הראשונות מבית A ומבית B יוצרות בית שנקרא בית E 3 הראשונות מבית C ומבית D יוצרות בית שנקרא בית F 3 הראשונות גוררות לבית החדש את הניצחונות וההפסדים מול הקבוצות שעלו ביחד איתם מאותו בית. בסך הכל יש 3 מחזורים, כל נבחרת משחק נגד 3 הנבחרות מהבית המוקדם השני, ובגלל שהתוצאות מול הקבוצות מאותו בית נשמרות זה יוצא כאילו שיחקו 5 משחקים ואפשר להשוות. בשונה מהבית המוקדם כאן יש הפסקה של יום בין מחזור למחזור. 4 הראשונות משתי הבתים (E ו F) יעלו לרבע הגמר. רבעי הגמר : מקום 1 בית E - מקום 4 בית F מקום 3 בית E- מקום 2 בית F מקום 2 בית E - מקום 3 בית F מקום 4 בית E - מקום 1 בית F משחקי דירוג 5-8, מפסידת משחק 1 נגד מפסידת משחק 2, מפסידת משחק 3 נגד מפסידת משחק 4. שתי המפסידות יאבקו על הכרטיס האחרון למונדו באסקט, שתי המנצחות יאבקו על מקום 5. חצי גמר מנצחת רבע 1 - מנצחת רבע 2 מנצחת רבע 3 - מנצחת רבע 4 גמר: משחקי מיקום 3-4: מפסידה חצי 1 נגד מפסידה חצי 2. בסך הכל 6 הראשונות שהם לא ספרד עולות לאליפות העולם, עוד 3 ווילד קארד מעונקים בדרך כלל לאירופה.
31-30 לגרמניה בהפסקה. פתחנו טוב, אבל הגרמנים התחילו ברבע השני לשחק. השלשות נכנסו ואנחנו מתקשים לתת נקודות מהספסל. ראו גם שהלפרין פתאום הפסיק לרחת אחריות. ממה הבחור כל כך מפחד? הוא פתח מצוין, אבל הוא לדעתי הוציא בעיקר את עצמו מהמשחק.
איך יש תמיד את הסמרטוט התורן שאף אחד לא שמע עליו מעולם ופתאום מפציץ מולנו כאילו מינימום קווין דוראנט. אני מדבר על #10 של הגרמנים. חבל חבל על הרבע השני של הנבחרת, כבר היינו בטווח עשר והשליטה היתה אצלנו. הגרמנים לא מצאו את עצמם מה-2 ועברו למטווח שלשלות, כרגע זה היתרון הבולט שלהם עלינו וצריכים למצוא דרך להקשות עליהם יותר מהשלוש. אני לא רוצה לפתוח פה אבל הלפרין ממשיך להראות טוב, כספי חייב לשמור יותר טוב, שחקן אן בי איי לא יכול להגיב בדיליי כל כך גדול למעבר לחסימה. דבר אחרון, משחק ריצה. בשביל מה כל העיכובים האלה כשהריבאונד אצלנו? שחקן לוקח ריבאונד, זה הזמן לרוץ, הגרמנים לא עומדים טוב מולנו במשחק ריצה וזה חבל שאנחנו כל פעם מחדש מחליטים לכדרר ולכדרר במקום לרוץ. אגב עידן סורי על הדיליי, קוראים לי גיא. בדיוק כמו החלק השני של הכינוי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אחחח, כמה מייאש הנבחרת הזאת. בצורה הזאת עוד נובס. אין הגנה ובהתקפה מאבדים את הראש או מחטיאים כמו טירונים. אולי כדאי שנפסיד? לפחות שיבק יישאר אז בסלובניה...
שיורידו כבר את לימונד, זה כמו לשחק עם 4 שחקנים. ומה נסגר עם השלשות האלה? שיקשו עליהם לפחות, שיגרמו להם להתאמץ כשהם זורקים. עריכה: בדיוק הרגע שממנו חששתי. עכשיו אנחנו הרודפים ולא הנרדפים. אם אנחנו מצליחים לנצח ולצאת מהמצב הזה, מגיע לנו לעלות. אם לא, לפחות הצדק ייעשה.
הכי עצוב זה שהגרמנים כבר בבית, אבל גרמניה מעולם לא נותנת מתנות. בשום ספורט. עם שחקנים כמו אליהו יש לך על הנייר שחקן שיכול לקלוע מעל לעשרים נק', אבל במציאות יש לך שחקן נורא רך בהגנה ואחד שאין לו ג'אמפ שוט. לראות אותו זורק לסל כמו בחורה זה באמת כבר לא מצחיק. כספי גם שוב נעלם...
הצדק נעשה. הקבוצה העלובה ביותר בבית, סיימה אחרונה בבית, בצדק. כל זה באחד הבתים הכי קלים שקיבלנו בעשרים השנה האחרונות.