יוסי בניון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י -94-, ‏9/10/04.

1. AleX-Del-Piero Member

חבי גרארו יותר טוב מבניון?גוטי הצחקת אותי...הוא בעיקר שחקן עם הרבה מאוד פוזה-בניון הוא זה שיוצר לו את המצבים.מריו רגיירו שחקן מצויין אבל אין שחקן שעולה על בניון מבחינת הרמה שלו.אם היית מזכיר את ג'ונתן החלוץ הצעיר של ראסינג אז מילא.
    אמרתי את זה כבר אני אגיד את זה עוד פעם בניון מתאים לאתלטיקו מדריד ואני מוכן להתפשר על קבוצת אמצע טבלה נחמדה...למה ממעיטים מערכו של יוסי בניון הוא שחקן נהדר אבל הסביבה שבנו לו בראסינג היא פשוט חובבנית-אתה רואה אצל השחקנים שהם לא יודעים ממש מה לעשות ראסינג היא קבוצה קצת שכונתית היית אומר לא?אני מקווה שבניון יגיע למועדון טוב יותר כבר בינואר

2. Yeste Member

לחאבי גררו יש יותר ניסיון מבניון,ולהזכיר לך,בשנה שעברה הוא סיים מלך השערים שברוב העונה הוא ישב על הספסל ורודלפו בודיפו שיחק במקומו.לא אמרתי שהוא יותר טוב(למרות שלדעתי הוא יותר טוב), הוא שחקן לא פחות חשוב מבניון בסנטנדר.

אתה מבקש ממנו בתור חלוץ ללכת לפינה,להגביה כדור,לרוץ מהר לאמצע ולנגוח?

אתה יודע לשאתלטיקו יש את אחד הטובים בעולם לדעתי בדיוק במשבצת של בניון?(איבגזה!)
    אתה מוכן להתפשר? אם הייתי בניון,לא הייתי בונה על זה שהמאמן של אתלטיקו יסכים להתפשר ולהוריד את איבגזה לספסל בשביל בניון.
    באתלטיקו מדריד(ועוד כמה קבוצות צמרת) בניון יתייבש על הספסל!

טוב של הגזמנו... "שכונתית" "חובבנית"
    אז לקבוצה "השכונתית והחובבנית" הזאת יש תקציב גדול יותר מכול קבוצות ליגת "העל" ביחד!!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    למרות שזה לא ממש אומר הרבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/10/04
  3. AleX-Del-Piero Member

גם אם לקבוצה יש תקציב גדול לא אומר שהיא קבוצה כזאת טובה...אני יכול לתת לך כמה וכמה קבוצות בארץ שינצחו את ראסינג.חאבי גרארו סיים כמלך השערים כי בקושי היה מי שיכבוש לראסינג-זה או הוא או בודיפו,בניון לא חלוץ והוא כבש 7 שערים זה אומר משהו על גרארו לא?
    אני לא ביקשתי מגרארו לעשות מה שקשר צריך לעשות(כי הוא גם לא יכול לעשות את זה),אני רק אומר שהוא לא כזה שחקן טוב...

4. Yeste Member

תאמין לי שיש שם חומר מספיק איכותי בשביל "לעזור" ליוסי בניון לממש ולהראות את הפוטנצייל שטמון בו.
    הרמה האישית שלו תלויה כמעט לחלוטין רק בו.
    חאבי גררו שחקן מצויין,ותאמין לי שהוא האחראי הראשי לכך שבניון לא משחק היום בליגה ה-2.
    בחלק ה-2 של העונה שעברה בניון היה חלש מאוד,ואת רוב האחריות לקחו מורן,גררו ורגריו...
    אז תבדוק לפני שאתה אומר.
    בניון היה ענק בשנה שעבר ,בדיוק 7 מחזורים עד לנצחון על ולנסיה במסטאיה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    נכון,במשחק אחד הכל יכול לקרות.
    על הנייר גם נבחרת ישראל יכולה לנצח את ברזיל למשל...
    אבל תאמין לי שסנטנדר לוקחים פה אליפות באמצע העונה,או לפני ,ובהליכה.

5. ראול Member

יותר ממה שראית בו אתה לא תראה... הוא מיצה את עצמו ב2 עונות יפות מאוד בליגה הספרדית ומה שנשאר לו עד סוף הקריירה (אני מגזים... הוא רק התחיל אבל בכל זאת.)זה לשמור על כמה של כדורגל וירטואוזי, חד ואלגנטי כמו שרק הוא יכול.
    ההבעיה שכמו שרק הוא יכול מספיק גג לבטיס. מבחינת כדורגל הוא לא יתאים לליגה האנגלית. מקסימום פארמה יכולים לקחת אותו.

ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

6. Barcik Member

אני לא מבין איך אתם הגעתם למסקנה שסאנטאנדר קטנה על בניון, ושהוא צריך דחוף לעזוב לאתלטיקו/סביליה וכו'. כרגע, יוסי בניון לא בולט בקבוצה הכי חלשה בספרד. אז בגלל משחק מול שוויץ וקצת כשרון היא קטנה עליו? ברגע שהוא יהיה השחקן היחיד שמחזיק את הקנטברים מעל למים, תוכלו להגיד את זה. אבל עכשיו זה שטויות. אתלטיקו קטנה על טורס, מיורקה הייתה קטנה על אטו. ראסינג בטח לא קטנה על בניון.

הם כבר לא בסנטאנדר, וזו אחת הסיבות שהיא שוקעת. עזבו אותה שחקני מפתח ואף אחד לא הגיע במקומם.

ראה למעלה מי עזב, מי נשאר, תזכר איפה סאנטאנדר עכשיו ותסיק מסקנות.

הוא אולי, אולי, אולי מתאים לקצה הספסל של הקבוצות האלה. אפילו לא מיורקה העלובה. אראנגו הבינוני יותר טוב ממנו.

כל מילה בסלע.

ואני שב ואומר - כדי לבניון להרשים את לבאנטה. אחרי עונת השארות בליגה מוצלחת, הם ירצו לרפד את הסגל.

7. AleX-Del-Piero Member

בניון שחקן מצויין אבל אני מרגיש שחלה האטה מסויימת בהתקדמות שלו מאז הגיע לספרד,אולי בגלל זה הוא וראסינג(עם הסיבה של סגל לא מהטובים בספרד),ממוקמים במקום במוליך למקום ממנו הם באו לפני שנתיים,אני לא אומר שבניון ממש מתאים לקבוצות בינוניות בספרד והוא כזה טוב,אם תהיה לו עונה טובה וכדאי מאוד שתהיה לו-אז הוא יתקדם לקבוצות בדרג גבוה מזה של ראסינג,אם לא אז הוא לא יתקדם לשום מקום.

8. Yeste Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/10/04
  9. Barcik Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

מוזר, הייתי בטוח משום מה שהם עזבו. סליחה, פאשלה שלי.

10. הפועל מגדל רונאלדיניו ירושלים Member

לדעתי בניון שחקן ענק!
    הוא מתאים לקבוצות יותר גדולות מסנטנדר אבל באמת כפי שנאמר עדיין לא לרמה הגבוהה ביותר.
    לדעתי אחרי שנתיים שלוש בקבוצה בסדר גודל של אספניול הוא כבר יוכל לעבור לרמות הגבוהות יותר. אני לא חושבת שהוא יכול להתאים לליברפול, לא מתאים לו לשחק באנגליה, הוא רגיש כזה (ע"ע באר שבע) ולא שחקן פיזי אלא הרבה ויתר טכני!
    בניון- תשאר בספרד, הכי מתאים לך שם! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx